ELİF KESİKÇİLER

Gayrimenkul Danışmanı @CB LEGO

SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

Gazi Üniversitesi Yapı Öğretmenliği eğitimimi tamamladıktan sonra 2010 yılı itibariyle Gayrimenkul Değerleme (taşınmaz ekspertizi) sektörüne giriş yaptım. Saha da yaklaşık 5 yıl çalıştım. Yeterince saha tecrübesi edindiğime kanaat getirince aynı sektörde denetmenlik görevine başladım. 2017 itibariyle tüm banka raporlarında, tüm taşınmaz niteliklerinde ve tüm Türkiye çapında denetim yaptım. Ayrıca son 2 yılda banka raporlarına ek olarak, çalıştığım firmada kurduğumuz özel ekspertiz biriminde, özel müşteri raporlarının koordinasyonu ve kontrolünde görev aldım.

Görev sürem boyunca; akla ilk gelen konut raporları haricinde, olabilecek tüm gayrimenkul türlerine ait (tarla, arsa, dükkan, fabrika, okul, hastane, otel, akaryakıt istasyonu, proje değerlemesi, kapsamlı kentsel dönüşüm raporları vb. ) detaylı değerleme çalışmaları ve danışmanlık raporları hazırladım. 14 yıl içerisinde, aralıksız çalışarak toplam 50.000 üzerinde rapor hazırladım/kontrol ettim.

Halihazırda 2024 Şubat itibari ile mesleğimde edindiğim tüm tecrübelerimi "Gayrimenkul Danışmanı" olarak kullanmaya karar verdim. Sahip olduğum teknik donanım dolayısıyla, sektörümüz ile ilgili oluşan olumsuz önyargıları kırmak istiyorum. Çalışma hayatımda en çok arkasında durduğum özelliğim iş ahlakım olmuştur. Bu nedenle; alıcı ve satıcı fark etmeden müşterilerimizin tüm sorularının cevaplandığı, öncelikle kendi vicdanımın sonra müşterilerimin içlerinin rahat olduğu bir pazarlama süreci yaşamayı dilerim.

Yeniden başlamak için sektöründe kurumsal kimlik yaratmış ve dünya lideri olan Coldwell Banker bünyesine dahil olma kararı aldım.

Gayrimenkul ile ilgili tüm talepleriniz için bana ulaşabilirsiniz.

UZMANLIK ALANLARIM

Tüm Gayrimenkul Türleri

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 26 ŞUBAT-1 MART 2024 BLUE START EĞİTİMİ (ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)