DİLAN ASLAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB ATAK

Merhaba,

Ben gayrimenkul danışmanınız Dilan Aslan,

13 Aralık 1994 İzmir doğumluyum. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü lisans mezunuyum. 2. Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Aöf Lojistik Yönetimi bölümü ön lisans öğrenimim devam ediyor.

TEMA, TEGV ve UNICEF gönüllüsüyüm.

Profesyonel çalışma hayatıma satış ve pazarlama üzerine Tütün sektöründe 1902 yılından beri dünya markası olan BRİTİSH AMERİKAN TOBACCO da başlarken sonrasında Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir hizmet veren TEKA PURO da, Alkolü İçki sektöründe kökleri 1862’de kurulmuş olan TEKEL, MEY DİEGO ve 1963’lerden bu yana Türk içecek markası olan DİMES ile devam ettim. Aynı zamanda motorlu taşıt sürücüleri; ‘Trafik ve çevre öğreticisi’ ve ‘Direksiyon eğitimi öğreticisi’yim. B2 seviye İngilizcemin yanı sıra başlangıç seviye Almanca bilmekteyim.

Çalıştığım sektör devi firmalarda aldığım sayısız profesyonel eğitim ve edindiğim tecrübelerimle şimdi üst düzey hizmet anlayışı çerçevesinde siz değerli müşterilerimin beklentilerini sorunsuz bir şekilde karşılamak için ‘’ Gayrimenkul Danışmanınız’’ olarak COLDWELL BANKER ATAK’tayım.

Bu yolda kendime ve size katacaklarım için oldukça heyecanlıyım.

Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışımla yalnızca almak, satmak ve kiralamak için değil, gayrimenkul yatırımlarınızda bir rehber olarak doğru perspektiften, doğru stratejiler inşaa edebilmek ve uzun vadeli güvene dayanan insan ilişkileri edinebilmek için buradayım.

Alım, satım, değerleme, kiralama ve satış ofisi konularında hizmet vermekteyim.

Merhaba demek, Tüm gayrimenkul ihtiyaçlarınıza cevap vermek için bir kahve içmeye beklerim.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 01-05 NİSAN 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)