EŞREF KORKMAZGÖZ

Ticari Gayrimenkul Danışmanı @CB KENZİ
Portföy İşlem Hızı
10,0

ÖNCE GÜVEN

1965 Yılında çorumda doğdum,eğitimimi ülkemizin çeşitli illerinde tamamladım,iş hayatıma l987 yılında Ankarada inşaat ve otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından ESKİHİSAR A.Ş başladım,1990 yılında kamu sektörüne geçtim,kamuda yine ülkemizin çeşitli illerinde görev yaptım 2014 yılında kendi isteğimle emekli oldum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine emlak sektörüyle RAMAX ta tanıştım ve ilk temel eğitimlerimi aldım, daha sonra ofisimizin COLDWELL BANKER le anlaşmasıyla bu markayla sektörde hizmet vermeye devam ediyorum.

ALDIĞIM EĞİTİMİER

1- REMAX Kariyerim eğitimi Barış KILIÇASLAN

2-Gayrimenkul başarı geliştirme Angelo FRADERA

3-Milyonerden Milyonere Gökan TAŞ

4-Fast Start eğitimi Eda BAHADIR

5-Blue Spirit-Uzay NAZLI

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT--DEVİR-TİCARİ

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Maltepe Mebusevleri Anıttepe Emek

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Yasin uyar - 16/02/2024

    Eşref bey muazzam bir insan öncelikle. Kibar ve işinin ehli. Gece saat 12 de benim için satış için epey uğraştı. Tapu da herşeyi halletmiş olarak bir imza için gitmek kaldı bize. Açıkçası aile emlakçımız olacak bundan sonra.Güvenilir , dörtdörtlük bir insan. Teşekkürler , yeni evimiz için.

  • Halime çınar - 04/02/2024

    Eşref bey zor piyasa şartlarında evimizi foğru bir fiyata hızlı bir şekilde satarak amacımıza ulaştık,kendisi hem bir danışman hem bir dost çok teşekkür eder başarılar dilerim.Eğitimci Halime ÇINAT

  • AV. EREN CEM GÜLDEN - 27/07/2023

    Saygıdeğer Eşef Bey'in yatırım tavsiyesi ve nitelikli arabuluculuğu ile ilk evimin sahibi oldum. İnsanların hayallerini gerçekleştirirken, anlayışlı ve empati sahibi olmak iş ve ticaret bir yana insani değerlerde de büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. Profesyonellik ve yardımları için tüm Coldwell Banker ailesine teşekkür ediyorum

  • Av. Mehmet Cevdet Yaşar - 07/07/2023

    Hayatımda ilk kez Gayrimenkul Danışmanlığı aracılığıyla konut aldım. Bu vesileyle Sayın Eşref KORKMAZGÖZ ile tanışma fırsatı buldum. Gerek insana verdiği güven, gerekse sıcaklığı ve güleryüzlülüğü ile gerçekten zor işleri kolaylaştırıyor. İşine olan bilgi ve tecrübesini söylemiyorum bile. Şu an da çok mutluyum ev sahibi olmanın yanı sıra bir dost kazandım diye düşünüyorum. Kendisine ve kurumuna çok teşekkür ederim.

  • Finans Uzmanı Gamze ALPAR - 07/07/2023

    Coldwell Banker Yönetimine; Çankaya, Büyükesat Mahallesindeki dairemizin Satışı konusunda Sn. Eşref Korkmazgöz ile çalıştık. Kendisi bize mükemmel bir servis sundu. Satışın her aşamasında yardımı oldu. Süreç çok açık ve netti. Kendisine tüm yardımları için teşekkür ederiz.

  • Salih Bolat - 12/06/2023

    Coldwell Banker Bahçelievler şubesi temsilcisi sayın Eşref Korkmazgöz yakın ilgisi, alım-satım işlemlerimize ilişkin dürüt ve açık yaklaşımı nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

  • Neslihan KÜME POLAT - 12/06/2023

    Coldwell Banker temsilcisi Sayın Eşref Korkmazgöz beyefendinin nezaketi, müzakere sürecini her iki tarafın haklarını koruyarak ve iki tarafın menfaati doğrultusunda yürütttüğü, iletişim konusundaki becerisi, çözüm odaklı davranışıyla biz alıcı tarafı çok memnun etmiştir. Tüm nezakati ve olumlu tavrı için müteşekkiriz.

  • Feyza Yurtcan - 14/12/2022

    Eşref Bey doğru bilgilendirme ve ilgisiyle birçok işimizi hızla kolaylaştırdı. Profesyonelliği ve işbirliği ile harika bir eve sahip olduk. Çok teşekkür ediyorum.

  • İREM DENİZ - 06/12/2022

    BAHÇELİ EVLERDE BULUNAN İŞYERİMİZİN KİRALANMASI İŞİNİ KISA SÜRE İÇİNDE KIRİTERLERİMİZ ÖLÇÜSÜNDE YAPAN EŞREF BEYE NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM .

  • MAHMUT TOPRAK - 06/12/2022

    Gazi Mustafa Kemel bulvarında bulunan dairemizi söz verdiği gibi yetki süresinden önce satarak bizi çözüme kavuşturdu,kendisine özverili güven verici çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

  • levet ülkü - 26/10/2021

    EŞREF BEYLE DANIŞTIKTAN SONRA BİR KİRALAMA VE İKİ SATIŞ OLMAK ÜZERE YAPTIĞIMIZ GAYRİMENKUL İŞLERİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIK.HAKİMİYET,SAMİMİYET , AÇIKLIK POLİTİKASINI ÇOK BEĞENDİK.KENDİSİNE VE KURUMUNA TEŞEKKÜRLERİMİ VE BAŞARILARININ DEVAMI DİLEKLERİMİ İLETİRİM.

  • Doğan ünal - 22/10/2021

    MALTEPEDE BULUNAN OFİSİMİ KISA SÜRE İÇERİDİNDE SORUNSUZCA SATIŞINI GERÇEKLEŞTİREN EŞREF BEYİ ÖZVERİLİ VE PROFÖSYÖNEL ÇALIŞMASINDAN DOLAYI KUTLUYOR BAŞARILARILAR DİLİYORUM.

  • haluk demirağ - 26/05/2021

    MALTEPEDE BULUNAN OFİSİMİ UZUN SÜREDİR KİRACI BULAMADIM BİR KOMŞUMUN TAVSİYESİ ÜZERİNE EŞREF BEYLE TANIŞTIM BİR HAFTA GİBİ KISA BİR SÜREDE İSTEDİĞİM KIRİTERLERE UYGUN BİR KİRACIYA OFİSİMİ KİRALADI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

  • erdinç yazar - 10/01/2021

    sağlık çalışanı olduğum için çok yoğun bir çalışma temposu içinde idim,Eşref bey şatış sürecini çok iyi yönetti ve beni sadece tapuya imzaya çağırdı ve bizi ev sahibi yaptı,kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Dr.Erdinç YAZAR

  • TURAN MEYVECİLİK - 31/12/2020

    ANKARA ÇANKAYA'DA BULUNAN GAYRİMENKULLERİMİZİN SATIŞ VE KİRALAMA İŞLEMLERİNİ YAPARAK BİZE ZAMAN KAZANDIRAN EŞREF BEYİ KUTLUYORUM İŞİNİ BU KADAR ÖZVERİLİ VE PROFESYONEL YAPAN ENDER KİŞİLERDEN BİRİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

  • mehmet şahin - 06/11/2020

    EŞREF BEYLE EVE BAKTIĞIMIZDA BANA EŞİME VE ÇOCUKLARIMA ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ DAVRANDI BÜTÇEMİZİN ÜZERİNDE OLAN EVİ ALMAMIZI SAĞLADI KENDİSİNE AİLEM ADINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN BİZİ HAYALLERİMİZE KAVUŞTURDU BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

  • ersin akbaş - 04/11/2020

    GMK bulvarında bulunan ofisimin kiralamasını çok kısa bir süre içinde yapan eşref beye çok teşekkür ederim emlak sektöründe böyle insanların olması bizler için büyük şans kendisine başarılar diliyorum

  • recai ergün - 18/03/2020

    EVİMİZİ SATMA SÜRESİNCE SAYIN EŞREF BEYİN İYİNİYETLİ,GÜLER YÜZLÜ YAKLAŞIMI,PROFÖSYÖNELCE BİZE YAKLAŞIMI,SAYGILI DAVRANIŞIYLA EŞİM VE TARAFIMCA HEP ÖVGÜ ALMIŞTIR. EV SATMAKLA KALMAYIP BİRDE DOST KAZANMIŞ OLDUK BUNDAN SONRAKİ YAŞAMDA EŞREF BEYE MUTLULUKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUM 08.01.2020 DÇ.DR.RECAİ ERGÜN

  • EMTE OKATAN - 12/12/2019

    UZUN SÜREDİR SATMAYA ÇALIŞTIĞIM OFİSİMİ TAHÜT ETTİĞİ SÜRE İÇERİSİNDE DEĞERİNİ ÇOK DÜŞÜRMEDEN SATMAYI BAŞARAN EŞREF BEYE NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ,AYNI ZAMANDA BİR DOST Bİ ABİ KAZANDIM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER SAYGILAR SUNARIM.

  • ENGİN SUNGUR - 30/11/2019

    UZUN SÜREDİR SATMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ MÜLKÜMÜZÜ KISA SÜREDE SATIŞINI YAPTI İŞLEMLER SIRASINDA PROFESYONEL BİR HİZMET VEREREK BİZE ZAMAN KAZANDIRDI KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • ali öktem - 14/09/2019

    SEVGİLİ EŞREF KORKMAZGÖZ BEYEFENDİNİN YOĞUN,PRENSİPLİ VE KARARLI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ANITTEPE MAH.KUBİLAY SOKAK ÇANKAYA-ANKARA ADRESİNDE Kİ BİNAYI KİRALAMIŞ BULUNMAKTAYIM.KIYMETLİ EŞREF BEYİN OLUMLU ÇABALARINDAN DOLAYI KENDİSİNİ KUTLUYOR,VESİLESİYLEDE ŞİRKETİNİZİN BÜNYESİNDE BU KALİTEDE YETİŞMİŞ ÜSTATLARIN OLMASINDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM,BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİ İLE. UZM.PSK.DR ALİ ÖKTEM

  • YUSUF ÜŞENMEZ - 15/05/2019

    BİNAMIZIN KİRALANMASI KONUSUNDA PROFÖSYENELCE OLAĞAN ÜSTÜ BİR ÇALIŞMA SERGİLEYEN AYRICA EMLAK SEKTÖRÜNE BAKIŞIMI OLUMLU YÖNDE DEĞİŞTİREN EŞREF BEYİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM.

  • YUSUF ÜŞENMEZ - 15/05/2019

    BİNAMIZIN KİRALANMASI KONUSUNDA PROFÖSYENELCE OLAĞAN ÜSTÜ BİR ÇALIŞMA SERGİLEYEN AYRICA EMLAK SEKTÖRÜNE BAKIŞIMI OLUMLU YÖNDE DEĞİŞTİREN EŞREF BEYİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM.

  • DURAN SUNGUR - 07/05/2019

    SUBAYEVLERİNDE BULUNAN EVİMİN ŞATIŞINI YAPAN EŞREF BEYE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİM.

  • ÜREYEN GÜL SAVALAŞ - 15/10/2018

    COLDVELL BANKER GAYRİMENKUL DANIŞMANI SAYIN EŞREF KORKMAZGÖZ'Ü SAYGIDEĞER VE GÜVENİLİR BULUYORUM.İŞİNİ AYRINTILARA ÖNEM VEREREK MÜKEMMELİYETLE YAPIYOR. TEŞEKKÜRLERİMLE ;

  • Üreyengül ŞAVALAŞ - 15/10/2018

    COLDWELL BANKER GAYRİMENKUL DANIŞMANI SAYIN EŞREF KORKMAZGÖZ'Ü SAYGIDEĞER VE GÜVENİLİR BULUYORUM.İŞİNİ AYRINTILARA ÖNEM VEREN MÜKEMMELİYET LE YAPIYOR. TEŞEKKÜRLERİMLE.

  • AYSEL ÖNDER - 19/04/2018

    GÜVEN DUYMANIN NEKADAR ZOR OLDUĞU BU ZAMANDA SİZİ TANIMAKTAN MUTLU OLDUM.İNŞALLAH BENİDE EV SAHİBİ YAPACAKSINIZ ÖYLE HİSSEDİYORUM,SEVGİLERİMLE ECZ AYSEL ÖNDER

  • AZMİ ASALI - 19/04/2018

    EV ALIRKEN ALIM SATIM SÜRESİNDE ARACI OLARAK YARDIMCI OLAN EŞREF BEYE ALICI VE SATICIYA VERDİĞİ GÜVENDEN VE SÜRECİ İYİ YÖNETMESİNDEN DOLAYI MİNNETTARLIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM.

  • GÖRKEM GÜNGÖR - 19/04/2018

    2012 yılında Ankaraya geldiğimizden itibaren kiracı olarak bir çok emlakçı ile irtibatım oldu.Fakat Eşref bey hak yememek konusunda özellikle emlakçılık mesleğine bakış açımı olumlu yöndedeğiştirdi.Kendisini tebrik eder başarılar dilerim

  • HALİL DUKAN - 13/01/2018

    DETAM ŞİRKETLER GRUBU OLARAK ŞİRKET MERKEZİ OLARAK KİRALAMAK ÜZERE MEBUS EVLERİNDE YAPTIĞIMIZ ARAŞTIRMALAR ESNASINDA SAYIN EŞREF BEYLE TANIŞTIK,DAHA SONRA BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YERİ KİRALADIK.BU KİRALAMA SÜRESİNİN BAŞLANGICINDAN BİTİMİNE KADAR TÜM SÜREÇTE HER VERİLEN SÖZÜ VE YAPILMASI GEREKEN İŞLERİ ÖZVERİ İLE YERİNE GETİRDİ KENDİSİ İLE TANIŞTIĞIMA ÇOK MENMUN OLDUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

  • FİLİZ YILMAZ - 13/01/2018

    Eşref bey ile kiralık ofis aradığım bir dönemde tesadüfen tanıştık,kendisinin beni yönlendirmesi neticesinde tercihim kiralıktan satlığa dönmüştür.kısa süre içinde taleplerime ve bütçeme uygun gayrimenkulü bulup beni aramış ve alım satım konusunda mülk sahibi ile beni bir araya getirerek gerekli şeffahlık sağlanmıştır,alım satım ve banka kredisi konularında her an yanımızda hazır bulunmuştur.kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

  • FUNDA YILMAZ - 20/10/2017

    EVİMİZİ KISA BİR SÜRE İÇİNDE SATIP NAKİTE ÇEVİRİP SATTIĞI İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

  • GELENGÜL HAKTANIR - 28/09/2017

    Evimizi satmaya karar vermeden önce Eşref bey ile tesadüfen tanışma şansımız olmuştur.Evimizde çay içerken kendisine düşüncelerimizi açmış ve değerlendirmesini almıştık.Karar aşamasında kendisi ile temas kurup reel bir değerlendirme istedik.Edindiğimiz bilgiler üzerine içerisinde eşyalarımız olan evimizin anahtarını teslim ettik ve tamamiyle güvendik.Eşref beyde kısa bir zaman içinde arzuladığımız olanaklara uygun bir fiyatla alıcılar ile buluşturarak zahmetsiz bir şekilde evimizi sattık ve bu süre içinde yakın ilgi gördük,kendisine nekadar teşekkür etsek azdır,başarılarının devamını dilerim.Prf.Dr.Gelengül HAKTA ,Prf.Dr.Koray HAKTANIR

  • Kemal BÖLÜKBAŞI - 23/06/2017

    Büro ihtiyacımızı çok kısa bir sürede çözdü,sıcak samimi güven veren davranışları için kendisine teşekkür ederim.