Portföy İşlem Hızı
10

Merhaba Ben Evşen YAVAŞ,

İstanbul Doğumluyum.

Ailem Makedonya 1957 yılında Türkiye'ye gelmiştir.

Dış Ticaret Ön Lisans ve İşletme Lisans Mezunuyum.

İş Hayatıma 1994 yılında Apple Bilgisayarlarının yetkili Satış Temsilcisi ASK Bilgisayar Dan. San.ve Tic.Ltd.Şti.'nde Satış ve Teknik destek sorumlusu olarak 8 yıl görev aldım.

Sonrasında kendi işletmemi kurarak Reklam ajansları, Matbaalar, Ulusal Basın ajansları, Datacenter yönetimi, TV Kanalları ve Prodüksiyon şirketlerinin Bilgisayar ağ kurulumlarında 10 yıl faaliyet gösterdim.

Sektörün kötü gitmesinden dolayı Satış ve Bilgi birikimimi en fazla keyif aldığım çok güzel yatırımlar yapıp, müşterilerime de kazanç sağlayabileceğim Gayrimenkul Sektöründe 2010 yılından bu yana hizmet vermekteyim.

Takımım ile birlikte; Özellikle Beşiktaş ve Sarıyer başta olmak üzere İstanbul Avrupa yakası genelinde ve Anadolu yakasında yüksek bütçeli satış ve kiralamalar gerçekleştirdim.

Doğru Fiyat belirleme, Doğru sunum ve doğru süreç yönetimiyle gerçekleştirdiğim kapanışlarımla çok sayıda Mülk sahibi ve Alıcı müşterimi sonuca götürmüş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.

Sizde güler yüzlü hizmet anlayışı ile , doğru fiyat belirleme ve kısa sürede sonuca ulaşmak istiyorsanız size bir telefon kadar yakınım.

Sevgilerimle,

Evşen YAVAŞ

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT VE TİCARİ GAYRİMENKULLER, KAT KARŞILIĞI PROJELER

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Etiler Akşemsettin Merkez Göktürk Merkez Güzelce

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 20 - 24 ŞUBAT İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • Focus Broker Eğitimi 03-08 NİSAN 2023