UĞUR ERDEMİR

Gayrimenkul Danışmanı @CB POWER

‘’ Gayrimenkulde Güvenilir Adres: Bizimle Ev Sahibi Olun ’’

Merhaba

Ben Uğur ERDEMİR

1972 Ankara doğumluyum.1994 Yılından 2003 yılına kadar Bodrum'da kuyumculuk yaptıktan sonra 2004'te evlenerek İstanbul'a yerleştim. Bir süre Kapalıçarşıda çalıştıktan ve sırasıyla çeşitli bilişim ve pazarlama firmalarında satış ve pazarlama yöneticiliği yaptıktan sonra sigorta sektörünün niş bir kolu olan elektronik cihazlar sigortası işinde yerli ve Uluslarası firmalarda 15 yılı aşkın satış, pazarlama, iş geliştirme, ekip yönetimi, proje yönetimi ve bayi yönetimi birimlerinde çalıştım.

2023 Eylül ayı itibariyle Coldwell Banker Gayrimenkul ailesine katıldım.

Kitap okumayı, yürümeyi, trekkingi, seyahat etmeyi, spor yapıp kara kalem resim çizmeyi severim.

Önceliğim;

100 yılı aşkın Coldwell Banker Gayrimenkul kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı doğrultusunda, siz değerli müşterilerimizin gayrimenkul sektöründeki birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için sizlere destek olmaktır. Yatırım yapma konusunda profesyonel bir yardıma ihtiyacı olan sizlerin her daim yanınızda olacağımı bilmenizi isterim.

Tüm gayrimenkul ticari ofis, konut alım, satım, arsa, arazi ve doğru yatırım ihtiyaçlarınıza cevap vermek ve sizlere yardım için buradayım. Siz de birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için doğru yatırım planına ihtiyaç duyuyorsanız ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe sahip

“SORUMLU GAYRİMENKUL DANIŞMANI" olarak beni arayabilirsiniz.

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari, Lüks Konut, Arsa, Konut, Sanayi

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Tarabya Yeniköy Maslak İstiklal Etiler
65.000.000 ₺
Satılık
İstanbul-Avrupa / Beşiktaş Fulya Mehmetçik Caddesinde Satılık 2+1
5.000.000 ₺
Satılık
13.200.000 ₺
Satılık