1999 yılında İstanbul Kadıköy de doğdum. Lise eğitimimi 2017 senesinde Handan Hayrettin Yelkikanat lisesinde Elektrik ve Elektronik üzerine tamamladım. Aynı sene Sakarya Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü lisans programını kazandım.

Üniversite dönemimde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Kulübü başkanlığını yaptım. Ekibimle birlikte bir dönem boyunca altı etkinlik düzenledik. Nescafe ile iletişime geçerek sponsorluk anlaşması yaptık. Ünlü Ekonomist Ramazan Kurtoğlu’nu konuşmacı olarak ağırladık. Puck Global Ajans Başkanı Haluk Erkmen ile reklamcılık üzere harika bir etkinlik gerçekleştirdik.

2019 Mart ayında TV8 dış yapımlarda staj yapmaya başladım. Aynı sene Oğulcan Tanrıyer’in medya ajansı olan OCT Medya da kurgucu olarak çalışmaya başladım. Bu aşamada ilk olarak,

-Sport Tv de yayınlanan "Sağlık ve Spor"

programının kurgusunu yaparak sektörel ilk deneyimini yaşadım. Devam eden süreçte sabah programları olan;

-Kanal D'de yayınlanan "Hayat Sağlıklı Güzel"

-TV8' de yayınlanan "Günaydın Doktor"

programlarının kurgusunu yaptım. Kurgu programı olarak; Edius - Davinci Resolve ve Adobe Premier kullandım.

2020 de Dijital Pazarlama alanında eğitimler aldım.

2021 Şubat Ayında Cio Sanal Mağazacılık ve Pazarlama Ajansında Dijital Pazarlama Uzmanı olarak çalışmaya başladım. Facebook, Instagram & Tiktok reklamları planladım. Oto bakım ürünleri, sağlık, kozmetik ve kamp malzemeleri olmak üzere birçok kalemde dönüşüm reklamları üzerine stratejiler oluşturarak e-ticaret kampanyaları yönettim.

2022 Mayıs ayında RS Otomotiv Grubunda Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmaya başladım.

RS Servis, RS Oto Ekspertiz, RS Boyasız Onarım, Garantilioto, OtoKonfor, Tosef, Tur Assist, Met-Teknik markalarımızın sosyal medya kampanyalarını, reklam, video & grafik çalışmalarını yürüttüm.

2023 Eylül Ayında Coldwell Banker TİM Ofisinde çalışmaya başladım. TİM Ofisinde dijital pazarlama faaliyetlerini, sosyal medya yönetimini ve içerik üretimi alanında destek vermekteyim.