SELİM CAFEROĞLU

Gayrimenkul Danışmanı @CB VIP
Portföy İşlem Hızı
10

1977 Ankara doğumluyum. 28 yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaparak emekli oldum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi mezunuyum. Gayrimenkul konusunda birçok sertifikam bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk sahibiyim. İşimi severek ve aldığım eğitimlerle işimi geliştirerek çalışmaya devam etmekteyim.

Amacım, 100 yılı aşkın Coldwell Banker Gayrimenkul kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı doğrultusunda, siz değerli müşterilerimizin gayrimenkul sektöründeki birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için destek olmaktır. Yatırım yapma konusunda profesyonel bir yardıma ihtiyacı olan sizlerin her daim yanınızda olacağımı bilmenizi isterim.

Tüm gayrimenkul alım/satım/kiralama-arsa/arazi-yatırım ihtiyaçlarınıza cevap vermek için buradayım. Siz de birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için doğru yatırım planına ihtiyaç duyuyorsanız ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe sahip "SORUMLU EMLAK DANIŞMANI" olarak beni arayabilirsiniz.

Dürüst hizmet anlayışıyla yola çıktığım bu yolculukta Coldwell Banker Via çatısı altında, sizlere dürüst, kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunmak İçin işimin başındayım.

Birlikte çalışmak dileğiyle, saygı ve sevgilerimle.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 21-25 KASIM 2022 İSTANBUL İZMİR ANKARA

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Yaşar ÖZDEMİR - 05/04/2024

    Güler yüzlü, işini eniyisi ile yapan, kardeşim kadar güvendiğim biridir Selim bey. Kırıkkale yahşiyan daki 75 m2 imarlı arsayı büyük bi mutluluk ve huzur ile aldım. Arsa konumu mükemmel, çok katlı imarlı bu arsa değeri yükselerek devam edecek bi yer. TÜRKİYE de böyle fırsatlar çok az gelir. Çocuklarım için eşsiz bu fırsat kaçmaz

  • Barış ay - 25/03/2024

    İlgi alaka ve Hizmet için teşekkür ederim

  • Çağrı Uzunses - 25/03/2024

    Selim abi gerçekten iyi bir insan olur söylediği fiyatlardan çıkmayın dedigi fiyatlarda alım satım yaparsanız üzülmezsiniz

  • Murat BAĞCI - 24/03/2024

    Selim bey aracılığıyla bir ev alma işim oldu. Yatırım ve kullanım maksadıma uygun daireyi hızlı bir şekilde tespit ettik. Gerek pazarlık aşamasında gerek satın alma aşamasında ve sonrasında profesyonel olarak desteğini gördüm. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • ESENGÜL KOÇAK - 18/03/2024

    Selim Bey'e her şey için çok teşekkür ederim. İlk evimi satın alırken karar aşaması profesyonelliği, iş disiplini ve güven duygusuyla hızlı bir şekilde sonuçlandı. Her aşamasında yanımızda olduğu ve ev sahibi olma sevincini yaşamamızda katkıda bulunduğu için sonsuz teşekkürler. Sonraki gayrimenkul islerimizde de birlikte çalışmak isteyeceğimiz Selim Bey ile tanışmak bizim için bir mutluluk.

  • SADIK ÖZCAN - 23/02/2024

    Selim bey tecrübesi ve deneyimi ile bir yıldır satamadığımız evi 30 gün gibi kısa bir sürede satarak bizi çok şaşırtmıştır. Satılacak gayrimenkulü gerçek değerlermesinden tut tapu işlemine kadar her aşamada bize çok yardımcı olmuştur Bundan sonraki her türlü gayrimenkul satış ve kiralık işlemlerimizde ilk adresimiz Selim CAFEROĞLU olacaktır. Her şey için kendisine çok teşekkür ederiz.

  • OSMAN NURİ ÖZCAN - 22/02/2024

    Selim bey iş ahlakı yönünden Ankara örnek gösterilecek bir kişiliktir. Gayrimenkul alış ve satış işlemlerinde güveneceğiniz tek adrestir hiç bir konuda gözünüz arkada almaz.

  • İsmail şahin - 20/02/2024

    Çok dürüst ve ahlaklı bir kişiliğe sahip Selim Beye ellerinizi gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

  • Yusuf Şahin - 20/02/2024

    Selim Bey’in her şeyi önceden planlaması her konudaki bilgisi tecrübesi ile çok hızlı ve sorunsuz tapumuza kavuştuk. Tüm gayrimenkul sektörüne öncülük örnek gösterilmesi gereken bir kişilik. Teşekkür ederiz.

  • Recep Bağlı - 17/02/2024

    Selim kardeşim sayesinde kiralamak istediğim evimi, mesleki tecrübesi, güler yüzü, iletişim yeteneği ve meslek etiği ile gayrimenkul alanındaki tecrübe ve bilgi donanım sayesinde ortaya çıkabilecek her türlü problemi sakin bir şekilde çözmesi yeteneği ile kısa sürede kiraya verdim Başta selim kardeşim olmak üzere tüm firma çalışanlarınıza teşekkürlerimi sunarım.

  • Sedat GÖLLÜ - 16/02/2024

    Selim bey, kendisiyle tanıştığımız ilk andan itibaren güler yüzü, profesyonelliği, iletişim yeteneği ve meslek etiği ile gayrimenkul alımımızın her anında bize eşlik etti. Geçmiş mesleğinin verdiği tecrübe ve donanım sayesinde de oluşabilecek her türlü problemi hesaplaması, problem sahalarına yönelik çözüm üretmesi ise çok ciddi bir fark yarattı. Umarım başka projelerde de kendisiyle beraber çalışabiliriz. Selim beyin nezdinde Şeyma hanım başta olmak üzere tüm firma çalışanlarınıza teşekkürlerimi sunarım.

  • Gökhan doğan - 16/02/2024

    Müşteri ilişkileri ve yönetimi oldukça güzel prezentabl kişiligi ile işinin hakkını veriyor teşekkürler selim bey

  • Kadir - 16/02/2024

    Selim abi çok kalender dürüst sevdiğimiz abimiz kendisi bu işi severek ve hakkını vererek yaptığını düşünüyorum. Kendisine bu uzun yolda başarılar diliyorum yolunuz açık olsun :)

  • Alya caf - 05/11/2023

    Mart 2023 yılında aldığım gayrimenkul ( arsa karşılığı ev ) yıl bitmeden %300 civarı artış gösterdi. Tereddüt etmeden tekrardan alım satım işlerinde selim bey ile çalışacağım Kendisine çok teşekkür ediyoruz sağlıcakla..

  • Ahmet caf - 05/11/2023

    Selim bey her konuda gerekli şekilde yardımcı oldu Selim bey sayesinde 1 yıl içinde aldığım gayrimenkullerim %200 civarı değer kazandı kedndisine çok teşekkür ediyorum..

  • Nuray Karamık - 05/11/2023

    Selim beyle bir yatırım yapma konusunda yaptığımız görüşme ilk günden itibaren öyle doğal bir akış içerisinde ilerledi ki, sonuç olarak kendisin yoğun çabalarla bulduğu ve yine kendisinin ısrarı ile inşaattan aldığımız evimiz teslim edildi ve kiraya bile verdik. Sonuç olarak şu anda hem kira gelirimiz oldu, hem bir yatırımlık evimiz. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Başarılar Selim Caferoğlu...

  • Aydın Karamık - 05/11/2023

    Mayıs ayında Selim beyin çok isabetli öngörüsü ve bizleri doğru yönlendirmesiyle aldığımız dairemizin kiraya verilmesi süreci de tamamlanmıştır. Hiç aklımda olmayan bir bölgeden, hiç aklımda olmayan bir zamanda sadece Selim beye güvenerek aldığımız dairemiz şu anda kendi kredi taksidini de ödüyor, bana ilave gelir de sağlıyor. Selim Caferoğlu na ne kadar teşekkür etsem azdır. Emlak sektöründe çok büyük bir dürüstlük, duyarlılık ve samimiyetle benim kazanmamı benden daha çok istediğini belli eden tavırlarıyla nadir bulunan gayrimenkul danışmanlarındandır kendileri. Umarım bu samimiyetin, empatinin, dürüstlüğün karşılığını alırsınız Selim Bey. Sizleri gayrimenkulün parlayan yıldızı olarak görüyor ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum.

  • Güven Ok - 02/11/2023

    Evimin kiralanmasını sağlayan ve Emlak danışmanlığımı yaparak pek çok konuda yardımını esirgemeyen sayın Selim CAFEROĞLU'na teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

  • Mehmet YILDIZ - 17/10/2023

    Efendi saygılı ilgili tamamen müşteri çıkarına yardımcı olmaya çalışan adam gibi adam on numara ne yıldız dense yeridir iyiki tanıdım kendisini teşekkürler

  • Kemal mercan - 17/10/2023

    Müşteri odaklı dürüst sadece satış yapmak için değil müşterinin kazanmasına yönelik gayreti çok önemli teşekkürler

  • Hüseyin Keşkişoğlu - 16/10/2023

    İşini özenle yapan konusuna hakim ve karşısında ki kişiyi en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışan ve çözüm yolları sunan bir çalışmadır.

  • Buğra Ulaşoğlu - 20/09/2023

    Selim Bey, son derece güler yüzlü ve ilgili olduğunuz için teşekkür ederim. Ayrıca işinizi severek yaptığınız çok belli, emlak piyasasina oldukça hakimsiniz. Yatırım tavsiyeleriniz ve önerileriniz için çok teşekkürler. Tekrar güzel fırsatlarda karsilasmak dileğiyle.

  • Hikmet Sapmaz - 12/09/2023

    Selim bey gerçekten ilgi, takip ve yaklaşımlar açısından yüksek disiplinli ve iletişimi güçlü bir danışman. Net ve açık sözlü. Birlikte çalıştığımız süreç ve süreci tamamlama konusunda çok memnun kaldık. Emekleri için teşekkür ederiz.

  • Ali ÇOLAK - 10/09/2023

    Satış Danışmanı Selim bey başarılıydı ve kısa sürede işlemi bitirdi.

  • Zafer Ölmez - 08/09/2023

    Ofis kiralaması işi konusunda, ihtiyaçlarımızı iyi anlayıp, güler yüzlü ve samimi yaklaşımlarından dolayı ve geçen tüm süreçteki yardımlarından dolayı Sayın, Selim Bey’ e teşekkürü borç bilirim. Kiraladığım en kolay, hızlı ve ihtiyacımın tam karşılığı olan bir mülk oldu.

  • Ahmet Akhan - 08/09/2023

    Selim beye emeğinize sağlık tüm süreçte bize yardımcı olduğuz için teşekkür ederiz 🙏🙏🙏 iyi çalışmalar

  • Tahsin GENCEL - 03/09/2023

    Selim Bey'den yaklaşık bir yıl önce bir miktar nakitimizi değerlendirmek için yatırım amaçlı bir arsa alımı ile ilgili yardımcı olmasını talep etmiştik, almamıza vesile olduğu arsa bir yıl içinde 3'e katladı. Daha sonra başka bir arsayı kendisinin tavsiyeleri üzerine alırken yüzde 20 kazançla aldık şu an 2 ay süre olmasına rağmen fiyatı daha da arttı. Enson yaklaşık bir ay önce Niğde'de ikamet eden yakınımız için bir miktar parasına uygun yatırımlık bir gayrimenkul talep ettik kendisinden, şuan uygun yer olmadığını belirterek biraz beklemimizi tavsiye etti, daha sonra çok güzel bir arsayı karlı bir şekilde almamıza vesile oldu, hatta tapu işlemlerini vekaletle ben yaptım. Daha şimdiden aldığımız yer değer kazanmaya başladı, Selim Bey'in sayesinde yakınımız olan şahıs da çok memnun kaldı. Yaptığımız tüm gayrimenkul işlemlerinde çok memnun olduk, Selim Bey'e titiz çalışmaları sebebiyle teşekkürler ediyoruz.

  • Yavuz Eraslan - 07/08/2023

    Selim Bey işinde titiz baştan sona iki tarafı da üzmeyecek şekilde hareket etmeye çalışan disipli ve güvenilir insandır.

  • Bülent Başpınar - 01/08/2023

    Verilen hizmet çok kaliteli her şey için teşekkürler

  • Özge Başpınar - 01/08/2023

    İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederiz.çok disiplinli ve düzgün çalışmanız ile sorunsuz bir şekilde tüm sürecimiz tamamlandı.

  • Ufuk Oktay - 01/08/2023

    Sayın Selim Caferoğlu Bey’le Ankara Ayrancı’ki dairemi kiraya vermek üzere tanışdım, neticede kendisine çok güven duyduğum için sözleşme yaptım, kendisi olağanüstü bir şekilde ilgilendi bu süreçte, ve dairemi iyi bir kiracı bularak kontrat yaptı, kendisine çok teşekkür ediyorum, benim güvenimi boşa çıkarmadığı için. Kendisinin başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca COLDWELL BANKER VİA’ yı böyle değerli, tecrübeli bir personel ile çalışdığı için tebrik ediyorum.

  • FATMA AYNACIOĞLU - 27/07/2023

    Gayrimenkul konusunda son derece profesyonel bir danışman. Güvenle yatırım konusunda danışabilir. Herşey için teşekkürler.

  • I.Oktay - 26/07/2023

    Selim Bey, işine çok bağlı, işini disiplinli şekilde alıcı ve satıcı tarafın haklarını koruyarak yapan, işini seven, işini çok yakın takip eden biri. Kendisine evimizi kiralamada gösterdiği yoğun çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.

  • Tahsin GENCEL - 26/07/2023

    Nazik iletişim, gayrimenkul ile her türlü konuya hakimiyet, samimî, karşıdaki insana empati ile yaklaşarak güven verici yatırım danışmanlığı sebebiyle Selim Bey'e teşekkürler ediyoruz.

  • Turgut ekici - 08/07/2023

    Düzce'de iki tane daire almamıza çok büyük emekleri oldu. Doğru yatırım ve kazançlı çıkmamız icin tüm bilgi beceri ve desteğini esirgemedigi için tekrardan çok teşekkür ederim.

  • Şahin Eraslan - 01/07/2023

    Aklınızdaki bütün soruları yanıtlayabilecek kadar emlak sektörüne hakim. Mantıklı çözümler üreterek doğru yönlendirmeler yapabilmesi kendisinin farkını ve bu işteki emeğini ortaya koyuyor.

  • Nuray Karamık - 30/06/2023

    İşini layıkıyla yapan, müşterisini yarı yolda bırakmayan, güvenilir bir danışman

  • Aydın Karamık - 30/06/2023

    Şu ana kadar gördüğüm en ilgili ve profesyonel danışman

  • Rumeysa Zob - 28/06/2023

    Selim Bey işini gerçekten güven ortamı sağlayarak yapan biri. Sürecin başından sonuna kadar bize hep yardımcı oldu. Emeği ve desteği için kendisine teşekkür ederiz.

  • Koray Sartekin - 27/06/2023

    Selim Bey bize Düzce'de bulunan 1+1 evlerin satın alınma işlemi ile ilgili danismanlik hizmeti sundu. Kendisi gerçekten işine çok önem veren değerli bir kişi ve aynı zamanda kurumsal olarak çalışan Profesyonel bir danışman. Hakiki anlamda danışanlarına kazandırmak isteyen yetkin bir kişi. Gösterdiği ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum.

  • Ayda Patan - 27/06/2023

    Selim Bey tüm süreci bizim için çok hızlı ve profesyonel yönetti.Bu bizim için inanılmaz bir güven ortamı oluşturdu.Bu yüzden kendisine her şey için çok teşekkür ederiz.

  • Hatice Betül Öztürk - 27/06/2023

    Selim bey gerçekten işini aşkla yapıyor. Gayrimenkul alım sürecimin her aşamasında hem beni hem müteahhit firmayı sürekli arayıp sorarak iş takibini mükemmel şekilde yaptı . Sorunlara çözüm odaklı yaklaşımı ve iletişim becerisi harika . Yatırım yapacak tüm arkadaşlarıma tavsiye ettiğim gibi kendim de asla başka bir danışmanla çalışmam artık. Çünkü bu zamanda böyle güvenilir ve işinin ehli bir danışman bulmak zor .

  • Abdulsalam ALROAS - 06/04/2023

    Selim Bey ile çalışmaktan çok memnun kaldım. Problemleri hep birlikte çözdük. Çok efendi ve çok yardımsever her şey ile ilgilendi , çok teşekkür ederim.

  • Mehmet alp - 02/04/2023

    Satış işleminin en başından sonuna kadar yardımcı olan Selim Caferoğlu na teşekkürler ederiz.

  • Hakan ULAŞOĞLU - 02/04/2023

    Selim beyin ayrıntılı bilgisi ve önerisiyle oğlun için daire getirili arsa aldık. Çok doğru yapmışız. Gayrimenkul konusunda her zaman güvenle danışabilirsiniz. Desteklerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.

  • Döndü ŞAHİN - 31/03/2023

    Çok başarılı ve azimli bir melek danışmanı ve işini layıkıyla yapan nadir insanlardan

  • Enes mert ŞAHİN - 30/03/2023

    Öncelikle Selim bey işin ehli bir insan çok başarılı olacağına ve beraber çalıştığı insanları da mutlak başarıya ulaştıracağına eminim

  • MÜSLÜM AYNACIOĞLU - 29/03/2023

    Selim CAFEROĞLU gayrimenkul konusunda oldukça bilgili ve donanımlı. Herşey için çok teşekkür ederiz.

  • Türkay Yıldırımlı - 29/03/2023

    Öncelikle dürüst ve güzel insanlarsınız, işinizdede başarılısınız bunu yaşayanlar bilir mesela benim gibi... Yıllardır elimde kalan arsama iki gün içinde müşteri buldunuz sattık, teşekkürler şimdi sizlerle yeni bir yatırım için fırsat bekliyorum

  • Burçak Doğan - 27/03/2023

    Gayrimenkul Profesyoneli Selim CAFEROĞLU gayrimenkul konusunda çok bilgili ve deneyimli. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.