GÖKHAN ÖZKEÇECİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB YÖN

Yakın Doğu Üniversitesi'nden 2013 yılında Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak mezun oldum.

2014 yılından bu yana LED Aydınlatma Sektöründe AR-GE Müdürü, Bölge Satış Müdürü, Bölge Satış Mühendisi ve Bölüm Koordinatörü olarak aktif olarak çalıştım.

Hem satış hem de araştırma ve geliştirme alanındaki benzersiz eğitim, beceri ve iş deneyimi kombinasyonum, proje yönetimi, kalite kontrol ve süreç iyileştirme konularında güçlü yönlerimi geliştirmeme olanak sağladı. Mühendislik eğitimime emlak sektöründe almış olduğum eğitimleri ekleyerek kendimi geliştiriyorum.

2023 yılında gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve 2023 yılının Aralık ayında Coldwell Banker Yön Ofis ailesine katıldım.

Coldwell Banker’ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Bugün; konut, arsa ve ticari portföy satışı konularındaki uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle

Coldwell Banker Yön Ofis bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bayraklı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Samet Çakırerk - 03/05/2024

    Gökhan bey ile yüz yüze görüşemedik, uzakta olmamıza rağmen çok hızlı ve profesyonel bir şekilde dairemizi kiraya verdi. Süreçten çok memnun kaldık, her aşamada bilgilendirildik. Kendisi çok pozitif kişi, teşekkürler.

  • Bünyamin Bıçak - 30/04/2024

    Gökhan Bey'in portfoyünden ev kiraladım. Kendisinin ilgisi, hızlılığı ve güler yüzü sayesinde ev arama sürecim güzel sonuçlandı. Hizmetten memnun kalmam sebebiyle satmak istediğim bir gayrimenkulü de kendisine teslim ettim bu işi de aynı şekilde sonuçlandıracağına inanıyorum. Tekrar teşekkürler