EBRU KAÇAK

Gayrimenkul Danışmanı @CB POWER

YENİ NESİL GAYRİMENKUL DANIŞMANI

2018'de Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmanın hemen ardından Finlandiya'da bir yıl kadar EVS projesi kapsamında gönüllü olarak gençlik merkezinde çalıştım. İstanbul'a dönüşümden itibaren çeşitli ajans ve yapım şirketlerinde yapım asistanı olarak çalıştım. Son olarak, Jellysmack adlı bir Fransız yaratıcı video yapım ajansında video editörlüğünün yanı sıra uluslararası bir projede iştirak ve deneyime dayanan özgeçmişimi 2023 yılı ile birlikte gayrimenkul danışmanlığı ile devam ettirmekteyim.

Son yıllarda yaşanan deprem, iklim krizi gibi felaketler sebebiyle özellikle sürdürülebilir, çevre dostu konut projelerinde uzmanlaşmak ve bu alanda Türkiye'deki ilk öncülerden biri olmayı hedefliyorum.

Sosyal medyanın gücünün daha da fazla hissedildiği günümüzde, eğitimim ile olan ilişkisi bakımından sosyal medya kullanımını ve pazarlama yöntemlerini gayrimenkul sektöründe bugüne dek görülmemiş yaratıcı çalışmalarla ortaya koymayı amaçlıyorum.

ALDIĞIM EĞİTİMLER

- BLUESTART HAZİRAN 2023 EĞİTİMİ

UZMANLIK ALANLARIM

konut, , çevre dostu konut,

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Abbasağa Cihannüma Türkali Vişnezade Dikilitaş

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Temel Pazarlama Eğitimi! Efsaneler ve Gerçekler!

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Adem Cihan - 06/03/2024

    Ebru hanım ile çalışmaktan gerçekten çok memnun kaldık. Bütün sorularımızı çok kısa sürede cevapladı. Bilmediğimiz konularda çok yardımı dokundu . Gönül rahatlığı ile güvenebileceğiniz bir emlak danışmanı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz

  • Nida Cemiloğlu - 05/03/2024

    Ebru Hanım gerçekten alanında uzman, profesyonel ve çok ilgili bir emlakçı. Kendisinden danışmanlık hizmeti alabildiğim için çok şanslı hissediyorum. Her problemimde içimi rahatlattı ve kısa sürede çözümler sundu. Tüm emekleriniz için teşekkürler 😊