Gayrimenkulde Temeli Sağlam Atın, Hizmeti, HANDAN KAYA dan Alın..

GÜVEN

DÜRÜSTLÜK

SINIRSIZ MÜŞTERİ MEMNNUNİYETİ

23 Şubat 1973 tarihinde Trabzon'da doğdu. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümlerinden mezun oldu. 21 yıl boyunca İlk, Orta ve Lise Öğretmenlikleri, Bankacılık ( Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü ), TSK Öğrenci Yurt Müdür Yardımcılığı, Sürücü Kursu Müdürlüğü, kendi lokantasında işletmecilik, Eğitmenlik, Kurumsal Firmalarda Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Ayrıca Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer aldı.( Engelliler ve Kimsesiz Çocuklar ile ilgili) Daima en iyisini yapmayı amaç edinen, özverili, çözüm ve sonuç odaklı, kendini sürekli yenileyen, dürüst, samimi, çalışkan ve başarılı bir yapıya sahip. Bu süre içinde edindiği satış ve pazarlama tecrübelerini Uluslararası Gayrimenkul Piyasasın da CB ARENA ekibi ile değerlendirmeye karar verdi.

UZMANLIK ALANLARIM

LÜKS KONUT, VİLLA, OTEL, İŞYERİ, ARSA

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Beytepe Çankaya Çayyolu Çukurambar Mutlukent

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR YÜZYÜZE 04-08 ARALIK 2023 BLUE START EĞİTİMİ ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ayşe Şeyda Baştürk - 29/03/2024

    Handan hanımcığım evimin güzel ve kaliteli bir kiracıya kavuşması beni çok çok sevindirdi.Bu konudaki başarılı çalışmanızı ne kadar övsem azdır.Konulara yaklaşımınız ev sahibine ayrı kirayı tutmak isteyene ayrı ayrı önem vermeniz bizleri doğru olan yolda tutmanız çok çok başarılı .Candanlığınıza samimiyetinize dürüst ve doğruları sunuşunuza çok hayran kaldım .Ailecek sizi dost olarak hep yanımızda görmek isteriz. Başarılarınızın daim olmasını yürekten temenni ederim .şirketiniz ve sizi tanıdığımıza çok memnun oldum .Tüm ekibinizi bize sağladığınız güvenden dolayı tebrik ederim.

  • yaşar kesici - 13/03/2024

    kaliteli hizmet ve müşderinin takdirini kazanıp güvenine her alanda hak etmek tesadüfi yada içi boş görsellerle laflarla elde edilebilecek birşey deyildir.ancak siz ve ekibinizin samimi içten ve dürüst kişiliği ile her alanda her koşulda güven ve kalite kavramı sizinle anlam buluyor ve görüyoruz başarılarınızın devamını diliyorum ve tüm ekibide tebrik ediyorum ....