Portföy İşlem Hızı
10,0

Merhaba,

Ben Eylem KESKİN,

1979 Burdur doğumluğuyum, tüm hayatım boyunca çok sevdiğim İzmir de yaşadım. 2003 Yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 1991 yılında başladığım Eskrim sporunda, 12 yıl boyunca, milli takım düzeyinde pek çok dereceye imza attım.

Lise eğitimim sürecinde başlamış olduğum çalışma hayatıma pek çok farklı deneyim yaşayarak 2005 yılında Zara markasında satış danışmanı olarak kurumsal iş kariyerime başladım. 2006 Yılı itibariyle çalışmayı çok istediğim ilaç sektörüne adım attım. Toplam 8 sene süresince Deva ilaç ve AstraZeneca firmalarında tıbbi mümessil olarak çalıştım, bu kariyer basamağında pek çok satış ve liderlik başarısına imza attım.

2013 Yılı itibariyle 6 yıl boyunca, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin inşaatına başladığı Ege Perla projesinde satış danışmanı olarak, şirket vekaleti ve yetkisiyle tüm satış, pazarlama ve satış sonrası süreçlerde yer aldım.

Edinmiş olduğum gayrimenkul bilgisi ve tecrübesi ile gayrimenkul danışmanı olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermek istedim.

Bu nedenle kurumsal, dikkatli ve özverili çalışmalar yapan CB Teok Gayrimenkul çatısı altında Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaya başladım.

Tüm kariyerim boyunca pek çok başarıya imza attım. Bunu sağlayan temel güç yaptığım işi her zaman kendi işim olarak görmem ve yılmayan yapım sayesinde azimli, planlı, özverili çalışmam oldu. Bu özelliğimden yola çıkarak sorumluluğunu bana vermiş olduğunuz gayrimenkulünüzü kendi gayrimenkulüm olarak görüp yönetilmesi, alınması, elden çıkartılması ya da kiralanması konusunda yeterli bilgiye ve tutkuya sahibim. Ve size en iyi hizmeti sunmaya hazırım.

Bu tanıtım metnini size hazırlarken ve ulaştırırken oldukça detaylı olmasına özen gösterdim.

İstiyorum ki nasıl bir avukatınız, mali müşaviriniz yahut bir doktorunuz varsa bir gayrimenkul danışmanınız da olsun.

İşini çok seven, büyük bir özen, dikkat ve ciddiyetle yapan bir danışmanın size büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Üstelik herhangi bir maaş ödemesi yapmayacaksınız.

Ancak işimi doğru ve sağlıklı bir şekilde sonuca ulaştırdığımda sizden hak ve ücretimi talep ederim. Bunun dışında ki tüm sorularınız ve ihtiyaçlarınız için size en kaliteli hizmeti sunacağım ve her hangi bir talebim asla olmayacak.

En yakın zamanda tanışmak, kahvemizi içmek üzere sizden haber bekliyorum.

Saygılarımla,

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Konut, Lüks Konut, Ofis,

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Adalet Manavkuyu Mansuroğlu Çınarlı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Kars Turu Coldwell Banker Türkiye - Kıbrıs 2023 Başarı Turu

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • HALİM CAN GÜRTEMEL - 09/05/2022

    Güleryüzlü,sıcakkanlı,saygı ve sevgi çizgisini asla bozmadan,olumsuz durumda yada kararda bile karşısındakini incitmeden,işini severek yaptığını hissettiren kişidir. Her şey için çok teşekkür ederim.

  • GÖKHAN ÖZKAN - 09/05/2022

    Profesyonel iş ahlakı ve güler yüzlü son derece donanımlı yapınızdan dolayı sizlerle çalışmaktan çok memnunum. Umarım dostluğumuz baki kaılır. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • MÜGE KESER - 29/03/2022

    Yaklaşık 1 yıldır hem kiralama hem satış işleminde Eylem Bey ile çalışıyoruz. Başka birisiyle çalışmayı düşünmedik bile. Bundan sonrada uzun yıllar birlikte çalışacağız. Çok teşekkür ederiz

  • NUR SORGUÇ - 29/03/2022

    Eylem Bey son derece profesyonel bir çalışma gerçekleştirdi. Bu ilk işimiz oldu ancak bundan sonrası için gayrimenkul danışmanımız olarak inşallah önümüzdeki dönemlerde güzel işlerde görüşmek dileğiyle.

  • Ömer Faruk Taş - 03/02/2020

    Eylem beyi İŞ GYO'dan tanıyorum. İşini seven dürüst bir arkadaş. Değerlendirmem puan olarak 100. Başarılarının devamını diliyorum. İleriki yıllarda Eylem beyi çok iyi noktalarda göreceğimden eminim.

  • Ümit Kaygusuz - 03/02/2020

    Teok Gayrimenkul danışmanı Eylem Keskin sayesinde, kiralık ofis arayışımız ofisin satın alınması aşamasına dönüşmüştür. Saygılı ve iş bitirici olarak gördüğümüz Eylem bey sayesinde bu ofis tarafımızca satın alınmıştır.