"Kurumsal deneyimle güçlendirdiğim birikimimle, gayrimenkul yatırımlarınızda güvenilir rehberinizim."

Merhaba,

Ben Aydın GÜLER

30 Kasım 1986 tarihinde İstanbul’da doğdum. Eğitimim ve kariyerim boyunca bankacılık, gayrimenkul ve kurumsal sektörlerde çeşitli deneyimler kazandım.

Bankacılık Deneyimi:

7 yıl boyunca İstanbul Maslak’taki HSBC Bankası Genel Müdürlüğü'nde çalıştım. Bu süre zarfında karmaşık süreçlerin yönetimi, profesyonel ilişkilerin kurulması ve satış operasyonları konularında uzmanlaştım. Ayrıca, birçok satış ve liderlik eğitimi alarak müşteri ilişkileri ve iş geliştirme alanlarında sağlam bir temel edindim.

Eğitim Geçmişi:

İstanbul’da eğitim hayatıma başladıktan sonra, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde İnşaat Bölümü’nü bitirdim. İnşaat eğitiminin ardından İngiltere’de 2 yıl eğitim aldım. Daha sonra İşletme eğitimi ile kariyerimi bankacılığa yönlendirdim.

Kariyer Değişikliği ve Gayrimenkul:

Üç yıl önce aldığım radikal bir kararla Çanakkale’ye taşındım ve yeni fırsatlar arayarak gayrimenkul sektörüne adım attım. Son iki yıldır gayrimenkul sektöründe çalışıyorum. Çalışma hayatım boyunca gayrimenkul sektörüne hep ilgim oldu ve sektörün hep bir ucunda oldum. Kendi yatırımlarımı yaparken neden bunu profesyonel olarak yapmayayım dedim ve bu alanda çalışmaya karar verdim. Kurumsal tecrübelerimden yararlanarak Coldwell Banker Nefes Ada bünyesinde iş hayatıma devam ediyorum.

Farklı sektörlerde kazandığım deneyimler, bana geniş bir bakış açısı ve dinamik ortamlarda başarılı olma yetisi kazandırdı.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)