ERCAN CANDAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB REAL

Merhaba,

Adım Ercan Candan, size kendimi tanıtmaktan mutluluk duyarım. 1981 yılında İstanbul'da doğdum. İlkokulu Küçükyalı Halit Armay İlkokulunda bitirdikten sonra, Halit Armay Ortaokulu ve Hayrullah Kefoğlu Lisesi'nde eğitim gördüm. Üniversite eğitimimi ise Anadolu Üniversitesi Yönetim Organizasyon / Spor Yönetimi bölümünde tamamladım.

Kariyerime ilaç mümessilliği deneyimiyle başladım ve daha sonra birçok farklı sektörde pazarlama, finans ve muhasebe departmanlarında görev aldım. Bu deneyimlerimin ardından 26 yıl boyunca mali müşavirlik hizmeti veren ofisimizde yöneticilik yapma fırsatı elde ettim. Özellikle maden ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarına mali konularda danışmanlık hizmeti sundum.

Ancak bağımsız çalışma isteğim ve gayrimenkul sektöründeki pazarlama tecrübelerimle birleşen vergi konularındaki bilgilerim, beni kendime uygun bir kurumsal yapı arayışına yöneltti. Bu süreçte Türkiye'nin ve dünyanın lider gayrimenkul kuruluşu Coldwell Banker ile tanıştım. Coldwell Banker'da gayrimenkul danışmanlığının uluslararası standartlara uygun ve bilimsel bir şekilde yapıldığını gördüm. Bu çatı altında, tüm tarafların haklarının korunduğu gerçek bir danışmanlık hizmeti sunabileceğime inandım. Bu inançla ve büyük bir tutkuyla işime devam etmekteyim.

Hobilerime gelince, motosiklet sürmek ve futbol oynamak benim için büyük bir keyif. Bu aktiviteler beni rahatlatır ve enerjimi yeniden kazandırır.

Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sizlere Coldwell Banker çatısı altında gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunmaktan mutluluk duyarım. Her türlü sorunuz için her zaman buradayım.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • 19 Mayıs Erenköy Suadiye

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
6.500.000 ₺
Satılık
12.750.000 ₺
Satılık
6.650.000 ₺
Satılık