ARDA PİŞİRİCİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB ATAK
Portföy İşlem Hızı
9,0

3 Haziran 1998 Eskişehir doğumluyum. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitisü Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2021 mezunuyum. Şu anda hâlen İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Biyomühendislik Bölümü bünyesine yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. C1 seviyesinde İngilizce'nin yanında, temel seviyelerde Almanca ve Japonca bilmekteyim. Eğitim sürecim boyunca bölümümle ilgili firmaların satış ve pazarlama departmanlarında görev aldım. 2023 yılı Ağustos ayı itibariyle Coldwell Banker Atak Şubesi'nde Gayrimenkul Danışmanı olarak hizmet vermekteyim.

Tüm gayrimenkul yatırım süreçlerinizde güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunabilmek ve sizleri memnun edebilmek için ofisimize bekliyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 04-08 ARALIK 2023 BLUE START EĞİTİMİ İZMİR (Ankara-İstanbul Hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Alper ULUBAŞ - 13/04/2024

    Dükkanımızı kiralama sürecinde kendisini tercih ettik. Taleplerimizi yerine getirebilmek için gösterdiği çaba, anlayışı ve çalışkanlığı için çok teşekkür ederim. Mülkümüzü en güzel şekilde pazarladı. Bundan sonraki tüm gayrimenkul işlemlerimizde kendisine güveneceğiz. Tekrar teşekkürlerimle. Gönül rahatlığıyla Arda Bey'le çalışabilirsiniz.

  • Mustafa Can Yağcı - 28/03/2024

    Bizimle elinizden geldiğince ilgilendiniz, sizlere teşekkür ederiz. Her sorunumuzda yardımcı olmaya, elinizden geldiğince çalıştınız. Eğer gayrimenkul hakkında tekrar bir işlemimiz olursa muhakkak sizinle iletişime geçeceğiz.

  • Ayşegül Patel - 11/01/2024

    Çok kısa bir sürede tanıdık, bize her konuda yardımcı oldu. Sayesinde bütün işlerimiz halloldu. Kendisi kibar, çok efendi ve sorduğum tüm soruları profesyonelce cevapladı. Her zaman rahatlıkla tercih edeceğimiz ve çevremize güvenle önerebileceğimiz genç, dinamik bir young man :)

  • Emre Tatlı - 08/01/2024

    Merhaba Arda Pişirici ile yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. Gülbahçe'de 1+1 kiralık eşyalı ev portföyümüzü kendisine teslim ettik. Gayet samimi karşısındakini anlayan ve empati kurabilen bir arkadas. Bizim evimizi piyasanın bu kadar zor olduğu bir zamanda çabasıyla ve gayreti ile kiyaya verdi. Bütün her seyi hazırlayarak imza için evimize kadar geldi. Herşey için Teşekkürler. Coldwellbanker Atak ofisi çevreme gayet rahat referans edeceğim.

  • Burcu Sözeyataroğlu - 12/12/2023

    Evimi kiralama sürecinde emlakçılara başvurmadan kendim süreci yönlendirmek istedim ancak o süreçte Arda bey ile iletişim kurduk kendisinin yaklaşım tarzı süreçle ilgili desteği çok yerinde ve profesyoneldi. İşini gerçekten ciddiye alan gayret eden birisi. Herkese öneririm.

14.000.000 ₺
Satılık
16.500.000 ₺
Satılık
7.900.000 ₺
Satılık