SELÇUK ÜRAL

Gayrimenkul Danışmanı @CB NET

Selçuk Üral

1987 Kastamonu doğumluyum, İki çocuk babasıyım.

2011 yılında Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden mezun oldum. Lisans eğitimimin ardından kendi mühendislik firmamı kurarak ticari hayatıma başladım. 10 yıl boyunca resmi ve özel olmak üzere bir çok projede çalışma imkanı buldum. Mühendislik firmamla eş zamanlı olarak Gayrimenkul geliştirme, Gıda ve E-Ticaret alanlarında çeşitli şirketler kurarak, bu şirketlerde yönetici pozisyonunda aktif olarak çalıştım. Bu süreçler boyunca satış ve pazarlama, İş geliştirme ve proje yönetimi konusunda bilgi birikimimi geliştirerek deneyim sahibi oldum.

Gayrimenkul geliştirme ve Gayrimenkul yatırımcısı olarak başlamış olduğum sektöre, 2023 yılı itibariyle Dünya’nın ve Türkiye’nin en büyük emlak firması Coldwell Banker çatısı altında, Coldwell Banker Net Ofisi ile devam etme kararı aldım. Coldwell Banker Net ofisi olarak, 1 Ofis direktörü, 1 Saha direktörü ve 20’den fazla danışman kadrosu ile gayrimenkul sektöründe, bireysel müşteriler, kurumsal firmalar, müteahhitler, emlakçı meslektaşlarımız, proje geliştiricilerden, yatırım fonlarına kadar, satış ve satış sonrasını kapsayan konularda hizmet sunabilecek kabiliyete sahibiz.

Gayrimenkul danışmanı ; ticari vasıf ile gayrimenkul aracılık hizmeti sunan mesleğinin gerektirdiği finans, hukuk, fizik, sosyoloji, psikoloji, pazarlama ve teknik konularda en az ilgili bölüm mezunları kadar pratik bilgiye sahip, sunduğu hizmetin niteliği ile bunu gösteren, dürüstlüğü ilke edinmiş, mütevazı, duruşu, fikri, zikri, görüntüsü ile sahada alın, masada akıl teri döken, kendisinden hizmet bekleyen herkese güven veren kişilere denir.

Profesyonel ve kaliteli hizmet almak, mülkünüzü, paranızı, kısacası kendinizi doğru ve güvenilir ellere teslim etmek istiyorsanız ben ve ekibim dünya lideri bir markanın desteği eşliğinde sizleri bekliyor olacağız.

İnsanın en değerli manevi varlığı ailesi, en değerli maddi varlığı gayrimenkulüdür. Bu bilinçle sizlere en nitelikli hizmeti vereceğimize emin olabilirsiniz.

İşi uzmanına bırakın, siz hayatınıza keyif içinde devam edin…

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İSTANBUL 15-19 OCAK 2024 YÜZYÜZE BLUE START EĞİTİMİ (Ankara-İzmir Hariç)
  • 15-19 OCAK 2024 BLUE START Online Eğitim Şehir dışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)