SEZEN ŞİPAL

Gayrimenkul Danışmanı @CB POWER

1978 Bursa doğumluyum. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümünü bitirdim. Evliyim. 2 oğlum var. Oğullarım büyürken yanlarında olmak istediğim için severek çalıştığım İnsan Kaynakları İşe Alım uzmanlığı mesleğime uzun yıllar ara verdim.

Coldwell Banker Power ailesi ile tanıştığım andan itibaren gayrimenkul sektörüne dahil olmayı çok istedim.

Eğitime çok önem veren ve kurumsal çalışmayı ilke edinmiş Coldwell Banker çatısı altında çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlere de bu ilkelerle, şeffaf ve samimi bir hizmet vermeyi vadediyorum.

Lütfen tanışalım.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Ulus Levazım

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 14-18 Ağustos 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
  • Milyonerden Milyonere 19-20 Eylül 2023 İstanbul-Anadolu Yakası
  • 25-27 Eylül 2023 Gayrimenkul ve Kira Hukuku Eğitimi

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ahmed Mohamed Bashir Ahmed - 11/03/2024

    We had a fantastic experience working with Mrs. Sezen Şipal from Coldwell Banker. She was incredibly kind, patient, and helpful throughout the process of renting our new apartment in the Levazım area. Her professionalism and dedication made the entire experience smooth and enjoyable. I highly recommend her services to anyone looking for a real estate agent.

  • Engin Öçgünder - 11/03/2024

    Sezen hanım öncülüğünde evimizi kiraya verdik,bu süreçte kibarlığı,güleryüzü ve en önemlisi karşısındakine geçirdiği güven sayesinde herseyi ona emanet ettik,sonucunda da söyledigi gibi iyi insanlarla muhattap olduk,kendisine bir kez daha tesekkur eder,başarılı işinde daha da başarılar dileriz🙌🏻

  • Ecem Eren - 27/02/2024

    Sezen hanım ile ev arayışım sırasında tanışma fırsatı buldum. Kendisinin yardımıyla tam istediğim özelliklerde harika bir ev buldum. Bu süreçte Sezen hanımın iş takibi son derece düzenli ve profesyonelceydi. Ayrıca kendisinin güvenilirliği, güler yüzlülüğü ve samimiyeti hep ön planda idi. Kendisine teşekkür ediyorum ve Sezen hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

15.000.000 ₺
Satılık
70.000 ₺
Kiralık
11.000.000 ₺
Satılık