Portföy İşlem Hızı
9,0

Başarı sadece bir sonuç değil, HİKAYEDİR...

Merhaba,

Ben Aykut İpek, gayrimenkul sektöründe bir vizyoner olarak, sadece bugünün değil, yarının da ötesine bakan bir profesyonelim. Her müşteriyle kurduğum bağ, benim için sadece bir iş ilişkisi değil, aynı zamanda geleceğe yönelik bir ortaklık anlamına gelir. İşletme Fakültesi mezunuyum,  Türk Telekom  satış biriminde çıkmış olduğum bu yolculukta edindiğim becerilerle, yaratıcılığımı ve iletişim yeteneklerimi sektörler arası geçişlerde pekiştirdim.

2020 yılında gayrimenkul sektörüne adım atarak, amatör al-sat işlemlerimle piyasayı tanımaya başladım. Bu serüven, 2023 yılında Coldwell Banker Türkiye'de Gayrimenkul Danışmanı olarak devam etti ve burada, müşteri ihtiyaçlarını derinlemesine anlama ve onlara en uygun gayrimenkul çözümlerini sunma konusunda uzmanlaştım.

Misyonum, müşterilerime sadece bir hizmet sunmak değil, onların hayatlarına kalıcı değerler katmak ve gayrimenkul ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktır. Eğitimim, bana stratejik düşünme ve farklı disiplinler arasında köprüler kurma yeteneği kazandırdı. Müşteri memnuniyetini ve yüksek karlılık hedeflerini benimseyerek, her bir mülkü, sanki kendi evimmiş gibi özenle değerlendiriyor, en karlı şekilde pazarlıyor ve işlemleri başarıyla tamamlıyorum.

Müşterilerime sunduğum hizmetlerde mükemmelliği hedefliyor, onların memnuniyetini kendi ailemin mutluluğu gibi önemsiyorum. Benimle çalıştığınızda, sadece bir kez değil, her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Sizlere en iyi hizmeti sunmak  sizlere rehberlik etmek ve en iyi sonuçları almak için buradayım. Çünkü benim için her müşteri, bir aile üyesi kadar değerlidir ve her işlem, bir ömür boyu sürecek bir ilişkinin başlangıcıdır.

Saygılarımla,

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Göztepe Fikirtepe Fenerbahçe Eğitim Erenköy

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 17-21 Temmuz 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ahmet saymaz - 27/04/2024

    Aykut bey kiralık dairemizi kiraya verme sürecinde güvenilir bir destek sağladı. Kendisiyle çalışmak oldukça güven vericiydi. Hızlı ve etkili pazarlama stratejileri sayesinde, dairemizi kısa sürede uygun kiracılarla buluşturdu ve bu süreçte her adımda bizi güvende hissettirdi. Ayrıca, iletişim becerileri ve profesyonel yaklaşımıyla hem bizim hem de kiracıların ihtiyaçlarını titizlikle yönetti. Sonuç olarak, güvenilir ve istikrarlı bir kiracıyla bir kiralama yapmayı başardık. Aykut beye sonsuz teşekkürler!

  • Serkan Yıldırım - 23/04/2024

    Bende evimi CB gayrimenkul danismani Aykut bey tarafından tuttum başından sonuna kadar çok ilgililerdi birebir yardımcı oldu kendisine ilgi ve alakalarından dolayi çok teşekkür ediyorum

  • Fikret Yıldırım - 11/01/2024

    Sayın Aykut İpek, söz konusu dairemin satışı sürecinde gerek benim ile ve gerekse alıcı ile olan iletişimde dairemin en efektif koşullarda değerlendirilmesi noktasında mesleki profesyonelliğinin en ince ayrıntlarını kullanarak hem beni hem de alıcıyı memnun ederek satış işlemini gerçekleştirmiştir. Kariyerindeki başarılarını sürdürmesi çalışmalarında kolaylıklar diliyor yolu açık olsun diyorum. Teşekkürlerimle. Fikret Yıldırım

  • Ümit Kilci - 11/01/2024

    Aykut bey ile ikinci işimiz oldu emeğine çok teşekkür ediyorum ilgisi alakası güvenirliği ile çok yardımcı oldu. Kendi dairemin satışımda tanısıtık şimdi sayesinde daha kullanışlı daha hesaplı bir dairemiz oldu kendisine sonsuz teşekkürl ediyorum

  • Ersin Akıncı - 11/01/2024

    Aykut bey ilk iletişime geçtiğimiz an hızlıca geri dönüş yapıp bizimle çok iyi ilgilendi, ev ile ilgili ve süreç ile ilgili bizi içtenlikle bilgilendirdi, her konuda yardımcı oldu, kendisine çok teşekkür ederiz.

  • Erdoğan Özden - 29/12/2023

    Emlakçınızla çalışmak gerçekten keyifliydi. Anlayışlı, samimi ve yardımsever yaklaşımınız sayesinde süreç sorunsuz ilerledi. İlgili olmanız ve her detayla ilgilenmeniz beni etkiledi. Gelecekteki emlak ihtiyaçlarımda da size güvenle başvuracağım. Aykut Bey'e çok teşekkür ederim.

  • ÜMÜT kilci - 29/12/2023

    Aykut bey ile dairemin satılması için tanıştık çok kısa zaman da beni üzmeyecek bir fiyattan dairemin satışını gerçekleştirdik kendisi benim gayrimenkul danışmanım oldu vermiş olduğu hizmet hoş görü dürüstlüğünden çok memnun kaldım kendisini iyiki tanımışım gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz kendisine çalışma hayatında başarılar diliyorum benim için en önemli unsur kendisinden aldığım hizmetteki ötürü güvendir çok teşekkür ediyorum

  • Kayhan köse - 25/12/2023

    Merhabalar ben aykut bey aracılığıyla evi tuttum inanılmaz ilgi ve alaka gösterdi kiraladıktan sonra ise normal emlakçılar iletişimi keserler ama aykut bey iletişime geçip ilgi alakaya devam etti bu yüzden çok ama çok minnettarım iyiki varsınız 🙏

  • Ahmet Akçın - 23/12/2023

    Aykut Bey, titizliği ve detaylara hakimiyeti sayesinde dairemi kiralamam sırasında, aklımdaki soruları henüz ben sormadan cevapladı ve kaygılarımı giderdi. Günümüz koşullarında, mal sahibi olarak emlakçı ya da kiracıya güven oldukça zor olmasına rağmen iletişimi ve işini özverili şekilde yapması hem kiracım konusunda emin olmamı hem de daha sonra sorun çıkmayacağı konusunda emin olmamı sağladı. Kendisine, bu süreçteki emekleri ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • Şemsettin çiçek - 06/12/2023

    Düzgün kişiliği ve sevecenliği hoşgörülü olması işini dürüstçe yapması ve işine bağlılığı sebebiyle çok memnun kaldım

  • Arzu Günay - 06/12/2023

    Emlak danışmanı Aykut beyle yollarımız iyiki kesişti.Kendisi işinde çok başarılı ve profesyonel .Ev alma sürecimizde her iki tarafın da memnuniyetine dikkat ettiği , bu süreçte işlerin sorunsuz ve hızlı olması için göstermiş olduğu gayret ve çabalarından dolayı kendisine çok teşekkür ederim.Bundan sonra ki mesleki yaşamın da kendisine başarılar dilerim.

  • Şaban yıldırım - 24/11/2023

    Aykut bey ile tanıştık cok kısa bir surede dairemizin satışını gerçekleştirdi. Ekmeğine sağlık rç. Gönül rahatlığıyla güvenevilirsimiz. Herşey için sonsuz teşekkür

  • Fatih Çakar - 24/11/2023

    Bütün süreç boyunca ilgi ve alakalarından dolayı Aykut Bey’e çok teşekkür ederim. Güvenle bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz.

  • Sinan Akarsu - 13/10/2023

    Satış sürecinin başından sonuna kadar yanımızda bulunarak; ilgisi, deneyimi, samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile bize yardımcı oldu. Bu gibi işlerde sağlanması gereken güveni sonuna kadar temin etti. Kendisi ile çalışmak çok güzel bir deneyimdi. Aykut beye tekrardan teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim.

  • Havva Erdoğan - 12/10/2023

    Sayın Aykut İpek, bu sıkıntılı süreci çok hızlı bir şekilde yönetip evin satışına gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Süreç boyunca çok. İlgili ve çözüm odakli olarak hareket etdiginiz için de emeginize sağlık, başarılarınız daim olsun.

  • Ayhan aslan - 29/09/2023

    İlgisine teşekkür ederim. Ben kiralamak için belirttiğim yer ve bölge konusunda beni çok iyi bilgilendirdi bu nedenle gönül rahatlığıyla kira sözleşmesi yaptım.

  • Kadriye Yıldız - 27/09/2023

    Tebrik ederim, çok hızlı çözüm buldu. Süreç çok iyi yönetildi. Emeklerinize sağlık.

  • Cansu dede - 27/09/2023

    Kendisi çok sabırlı, enerjik, işini iyi yapan biri. Kiralanmayacak yere bile müşteri buldu. Güvenle işinizi ona emanet edebilirsiniz teşekkür ederim

  • Ayşe gürsoy - 27/09/2023

    Aykut Bey’in portföyündeki kiralık daire için kendisiyle tanıştık. Kibar, deneyimli biri. kendisiyle çalışmaktan memnun kaldık. buradan tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve iyi günler diliyorum

1.400.000 ₺
Satılık
7.400.000 ₺
Satılık
17.500 ₺
Kiralık
3.500.000 ₺
Satılık