MUHAMMET SELMAN TUNCA

Gayrimenkul Danışmanı @CB POWER

03.09.1992 yılında Konya'da doğdum. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Sosyal Hizmetler mezunuyum . Uzun bir süredir usta öğretici olarak çalıştıktan sonra her zaman ilgi duyduğum gayrimenkül danışmanlığına sektörün öncüsü ve ileri yönelik çalışmalarıyla dikkatimi çeken Coldwell Banker markası altında ilerlemek ve müşterilerime en iyi hizmeti verebilmek adına buradayım.

Eğitimlerim

*BLUE START(9-13 OCAK)

*AMP(Achieve Maximum Productivity) Eğitimi 2023

UZMANLIK ALANLARIM

konut-ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Etiler Levent Arnavutköy Akat Bebek

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 09-13 OCAK İSTANBUL İZMİR ANKARA

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • ELİF - 05/04/2024

    Ev tutma sürecimizde profesyonel ve ilgili yaklaşımınız bizim için çok güzel bir deneyim yaşattı. Ev kiralamada hem ev sahibiyle olan iletişimimiz hem de karşılaşmaktan çekindiğimiz problemler konusunda bize oldukça güven verip süreci çok çok kolaylaştırdınız. Normalde stres dolu olan bu süreçler sizin sayenizde çok kolay ve rahat geçti. Bir daha ev tutmam gerekirse kesinlikle sizden tekrar destek almak isterim. İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.

  • NESRİN ÇETREZ - 22/03/2024

    İletşime geçtiğimiz ilk andan itibaren ilgi , alakanız , hoşgörünüz ve sabrınız ile ev tutma sürecinde bize gerçekten çok yardımcı oldunuz.Profsoyonelliğiniz ve vermiş oldugğunuz güven , bize rahat ve konforlu bir ev kiralama tecrübesi yaşattı. İlerleyen zamanlarda tekrar ev tutma durumu yaşanırsa kesinlikle size danışırım. herşey için çok teşekkürler.

  • MARYA JAVED - 27/02/2024

    Thank you so much for all your help .

  • DOĞUKAN ÇOHAMTİMUR - 27/02/2024

    iletişime geçtiğimiz ilk andan itibaren ilgi alakanız, hoşgörünüz ve sabrınız ile ev tutma sürecinde bize gerçekten çok yardımcı oldunuz. profesyonelliğiniz ve vermiş olduğunuz güven, bize rahat ve konforlu bir ev kiralama tecrübesi yaşattı. ilerleyen zamanlarda tekrar ev tutma durumu yaşanırsa kesinlikle size danışırım. her şey için çok teşekkürler.

  • DİLEK TÜRKA - 13/01/2024

    Ev tutma konusunda bilgisi deneyimi ve sabrı ile bize çok yardımcı oldu.Verdiği güven ve profosyonelliği ile çok konforlu bir ev tutma deneyimi yaşadık .Kendisine çok teşekkür ederim.Bir daha kesinlikle danışmak isterim.

  • NİHAT YÜCE - 13/01/2024

    Kış sezonu olmasına rağmen , kiralık dairemizi çok kısa sürede ince eleyip sık dokuyarak , güvenilir bir aileyi yuva sahibi yapan Muahmmed beye çok teşekkür ediyorum.

  • Andaç KARAGÖZ - 27/10/2023

    Ev kiralama sürecinde tüm hassasiyetlerimi dikkate alarak, sabırla ve özverili bir şekilde sonuca ulaştırdıkları ayrıca tüm istek arzularıma saygı duyarak bu süreci sakin ve rahat atlatmamı sağlayan Coldwell Banker Power ekibinde bulunan Görkem ve Muhammet beye sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Emeklerinize sağlık diliyorum. Saygılarımla ,

  • HANİFE ERTÜRK - 27/10/2023

    Çok zor durumda olduğum bu sancılı dönemde ev bulma konusunda olağanüstü gayreti ,bilgi birikimi ve nazik tavırları ile işlerimizi kolaylaştıran Muhammed beye çok teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını umuyorum.

  • AHMET HAMİT ÖZKAN - 16/08/2023

    Güleryüzlü ,sabırlı ve gayretli cb power gayrimenkülü danışmanı Muhammet Selman beye gönülden teşekkürler.

  • Nuray Alemdar - 20/06/2023

    En büyük servet güvendir.Konuya hakimiyeti güler yüzlü tavrı nazik kibar ve anlayışlı tarzıyla beni kiralama sürecinde çok rahatlattı.Çok teşekkür ederim.Herşeyden önce güven çok önbemli kendileriyle tekrar çalışmak istediğimi kendilerine ifade ettim.

  • Ali Burak Falay - 20/06/2023

    Muhammet beye yardımları,özverili çalışmaları için çok teşekkür ederim.İşleri bizim için kolaylaştırdı.Çalışma hayatında başarılar dilerim.

İstanbul-Avrupa / Beşiktaş DİKİLİTAŞ ARA KAT SATILIK 3+1 DAİRE
11.500.000 ₺
Satılık
İstanbul-Avrupa / Beşiktaş LEVENT'TE SATILIK ÇATI DUBLEKS DAİRE
34.000.000 ₺
Satılık
76.500.000 ₺
Satılık
210.000.000 ₺
Satılık