Portföy İşlem Hızı
9,0

Evli ve bir erkek çocuk annesiyim. Ege Üniversitesi mezunuyum. Uzun yıllar Bilişim Teknolojileri ve Robotik-Kodlama öğretmeni olarak görev yaptım. Daha sonra her zaman ilgi duyduğum gayrimenkul değerleme ve pazarlama konusunda eğitim alarak kariyerime devam etme kararı aldım ve dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan 'Coldwell Banker' ailesine katıldım.

Her zaman Profesyonel hizmet anlayışı içerisinde, "Titizlik, Güven ve Müşteri Memnuniyeti" ilkesinden hareketle sizlere danışmanlık yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Ofisim ile birlikte "Hedefimiz Kazandırmak"

UZMANLIK ALANLARIM

Konut, Lüks Konut, Arsa

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Kozbeyli Mavişehir

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 16- 21 MAYIS 2022 YÜZ YÜZE ve ONLINE İSTANBUL - ANKARA - İZMİR OFİSLERİ
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ayşe Ülker - 08/02/2024

    Aralık ortaları gibi İstanbul Ümraniye’de bulunan evimi satma talebiyle Duygu hanıma ulaştım. kendisi ilk andan itibaren satışın yapıldığı güne kadar beklentilerimin karşılanması konusunda hassasiyet gösterdi, süreçle ilgili beni düzenli olarak bilgilendirdi. Dolayısıyla İzmir’den İstanbul’daki evimizin hızlıca satılmasını sağladı. Tüm bunları yaparken gösterdiği samimi ve içten davranışları evimizi güvenle satmamızı sağladı. Kendisine yürekten teşekkür ediyor, gönül rahatlığıyla kendisini tüm ev sahiplerine ve ev almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • Zafer kamerli - 27/07/2023

    Duygu ayan çok çok ilgili ve başarılı bir insan onu tanımakla birlikte çok mutlu oldum satışımı başarılı bir şekilde halletti Teşekkürler

  • Çığıl Gürsular - 17/03/2023

    Duygu hanıma kiralama sürecinde bize gösterdiği içtenliği ve pratik yönlendirmeleri için çok teşekkür ederiz.

  • Cüneyt bozkurt - 03/03/2023

    Kendisine çok teşekkür ederim Çok uyumlu çalışmayla başarılı bir iş yapmış olduk tekrar tekrar teşekkür ederim

  • Halime Bozkurt - 02/03/2023

    Duygu hanım Evimizin kiralama işinde çok yardımcı oldu Teşekkür ederiz

  • Mehmet Ferten - 24/02/2023

    Mesleki olarak düzgün ve özverili davranışları ile yardımcı oldu. Gerek alıcı gerekse satıcının haklarını gözetmesi nedeniyle eşim ve ben kendisine teşekkür eder. Başarılar dilerim

  • Hitay Özbay - 21/02/2023

    Duygu hanım ihtiyaçlarımızı çok iyi anlayıp bize güzel alternatifler sundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İleride bölgede ev arayışına geçtiğimizde Duygu hanım ile tekrar çalışmak isteriz; tüm dostlara tavsiye ederiz.

  • Gülay Akpınar - 21/02/2023

    Duygu Hanım'ın sempatik ve güler yüzlü tavrı, işine verdiği önem ve sorumluluk duygusu, aldığı işi en kısa sürede bitirme becerisi ile bu alanda kesinlikle tercih edilmesi gereken bir danışmandır. Çalışmalarında başarılar diliyorum.