Güzel ve kalıcı projelerde buluşmak dileğiyle..

1975 İstanbul doğumluyum. Öğrenim hayatımı Turizm Otelcilik eğitimi ile İstanbul'da tamamlayarak Turizm sektöründeki mesleki kariyerime Bodrum'da başladım.

İstanbul ağırlıklı süren yaklaşık 30 yıllık mesleki kariyerimde Turizm sektörünün hemen hemen her branşında görev aldım.

Otel, Tatil köyü ve Cafe Restaurant işletmeciliği yaptığım yıllarda araya Otomotiv Sektörü, Turizm Acenteliği, Anadolu Sigorta Acenteliği, KÜSAV Vakfında (Kültür Ve Sanat Varlıklarını Koruma Ve Tanıtma Vakfı) Fuar Organizatörlüğü gibi farklı sektörlerde iş yaşamını deneyimleme şansı yakaladım.

Turizm sektöründeki misyonumu tamamladığıma inandığım gün kariyerimi noktalayıp uzunca bir süredir ilgi duyduğum emlak sektörüne, alanında lider uluslararası bir marka olan Coldwell Banker Maya Gayrimenkul ofisi ile giriş yaptım.

Tüm motivasyonum; emlak sektöründe başarılı ve kalıcı olmak, profesyonel iş yaşamımda edindiğim tecrübe ve bilgi birikimimi, dürüstlük, şeffaflık, müşteri memnuniyeti odaklı bir çizgide sürdürerek güzel projelere imza atmak.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Suadiye Erenköy Caddebostan

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 21-25 KASIM 2022 İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • Milyonerden Milyonere 19-20 Eylül 2023 İstanbul-Anadolu Yakası

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ahmet Erol - 02/08/2023

    Fenerbahçe-Kadıköy’de bulunan evimi kiralamak üzere güvenilir ve temsil yeteneği yüksek Gayrimenkul Danışmanı Sayın Timur Genç’e emanet ettim. Çalışmalarının her aşamasında beni süreçle ilgili olarak bilgilendirdi. Ciddi kiracı adayları arasından bana en uygun kiracı adaylarıyla randevular oluşturdu. Bu müthiş çabaların sonucunda da kısa sürede uygun kiracıyı buldu. Hukuki sürecin olumlu sonuçlanması için adeta bir avukat gibi çaba harcadı. Çok özenli bir kiralama sözleşmesi hazırladı. Sözleşmenin her aşamasında beni ve kiracı adayını objektif şekilde bilgilendirdi. Sözleşmeye benim onay vermemden sonra kiracının avukatının onayını alarak imzalama aşamasına getirdi. Bu süreci de gerçekten müthiş bir eforla tamamladı. Kendisine ve şirketinize çok teşekkür ederim. Sayın Timur Genç’i ve görev yaptığı ofisi güven arayan tüm ev sahiplerine ve kiracılara hararetle öneririm. Sevgi ve Dostlukla, Prof Dr Ahmet Erol Hukuk Fakültesi Dekanı