MUSTAFA BİLAL BARIN

Gayrimenkul Danışmanı @CB ARI

İnsanlar geçmişlerini düşünmekten Geleceklerini planlamaya çalışmaktan Anı kaçırıyorlar . Gelin birlikte anı yaşıyalım ve sizi hep düşündüğünüz mülkün sahibi yapalım.

BİLAL BARIN

GAYRİMENKUL PROFESYÖNELİ

YATIRIM UZMANI

1985 İzmir doğumluyum.

2001 Yılında kurucu ortaklarından olduğum Barın deri San.Tic. Ltd şirketi MF dış ticaret Dibylo tekstil ve merkezi orta Amerika Belize'de bulunan Myciltrade şirketininde türkiye ve ortadoğu bölge müdürü görevini üstlenmekteyim. Uzun yıllardır dış ticaret ve gayrimenkul sektöründe aktif olarak çalışmaktayım.

Tekstil sektörü ile başladığım bu yolculukta son 13 yıldır Gayrimenkul alanındada çeşitli eğitimler alarak satış konusunda farklı tecrübeler edindim ve bu tecrubelerimi dünya lideri konumunda olan COLDWELL BANKER markası ile birleştirerek yoluma devam ediyorum.

Bugün ; konut, lüks konut, ticari işletme,kentsel dönüşüm ,kat karşılığı satışı konularındaki uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle gayrimenkul almak, satmak veya kiralamak ile ilgili bilgi almak ,Coldwell Banker Arı Gayrimenkul olarak sizlere profesyonel ve dürüst hizmet vermek için sabırsızlanıyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut/ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Şerifali Çengelköy Burhaniye