ERŞAN TAHSİN DÖNÜ

Gayrimenkul Danışmanı @CB KOBİ
Portföy İşlem Hızı
9,2

Gayrimenkulde profesyonel rehberliğe sahip olun...

Erşan Tahsin Dönü: Gayrimenkul Danışmanınız

Hayatınızda en önemli kararlardan biri, ev veya iş yeri satın almak veya kiralamak olabilir. Bu kararlar genellikle stresli ve karışıktır ve bu nedenle bir gayrimenkul danışmanının yardımı hayati önem taşır. İşte bu noktada Erşan Tahsin Dönü devreye giriyor.

Erşan Tahsin Dönü, uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe çalışan bir danışmandır. Kendisi, müşterilerine profesyonel hizmetler sunarak onların beklentilerini karşılamaya odaklanır. Kendisini sürekli olarak geliştirerek ve sektör trendlerini takip ederek, müşterilerine en uygun seçenekleri sunmaktadır.

Erşan Tahsin Dönü, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlar ve onları dinler. Bu sayede, müşterilerinin ev veya iş yeri satın alırken veya kiralamak istedikleri özellikleri en iyi şekilde belirleyebilir. Kendisi, müşterilerine sadece uygun olan seçenekleri sunar ve zaman kaybetmeden doğru kararı vermelerine yardımcı olur.

Erşan Tahsin Dönü, müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek için elinden gelenin en iyisini yapar. Kendisiyle çalıştığınızda, güvenilir bir ortaklık kurduğunuzdan emin olabilirsiniz. Erşan Tahsin Dönü, müşterilerinin beklentilerini her zaman aşmaya odaklanarak, gayrimenkul danışmanlığı alanında uzmanlığını kanıtlamıştır.

Erşan Tahsin Dönü ile çalışmak, ev veya iş yeri satın alırken veya kiralamak için yapacağınız en iyi kararlardan biri olacaktır. Kendisi, müşterilerinin güvenini kazanmak için sürekli çaba sarf eder ve onların beklentilerini her zaman karşılar. Evinizi veya iş yerinizi bulmak için, Erşan Tahsin Dönü ile iletişime geçmekten çekinmeyin!

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Konut ve Lüks Konut Uzmanı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Armağan Evler Mehmet Akif Şerifali Tatlısu Çakmak

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Milyonerden Milyonere 13-14 Aralık 2023 İstanbul-Avrupa Yakası

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Yasin Cuşkun - 26/03/2024

    Erşan bey ile gayrimenkul satın alımı sırasında tanıştık. Mesleğinde başarılı, bilgi birikimi yüksek ve en önemlisi çok kibar bir beyefendi. Evi satın alamadık fakat alım sürecinde ve sonrasında farklı konularda da yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • Umut Sinan Deniz - 24/03/2024

    Mesleğinde başarılı, bilgi birikimi yüksek, doğru fiyat performansı ile hızlı, güvenilir ve kolay alım satıma hakim. Vermiş olduğu hizmet ve dostane yaklaşım için ayrıca teşekkürler. Başarılarının niceleri dileğiyle..

  • Adil çelik - 23/03/2024

    Yapılan hizmetten memnun kaldım. Teşekkürler

  • Mehmet Yaşar Ece - 09/11/2023

    Evimizin kiralanması için kızımın referansı ile Erşan bey ile çalışma fırsatı bulduk. Çok kısa süre içerisinde bize uygun bir kiracı buldu ve süreci çok iyi yönetti. Kendisine yardımları için teşekkür ederiz

  • Ecem İşcan - 09/11/2023

    Erşan bey ile evimizin satışı için birlikte çalıştık. Kendisi çok nazik ve profesyonel. Bizi oldukça doğru yönlendirerek evimizin satışını kolaylaştırdı. Kesinlikle öneririm.

  • Tuğçe Ayar - 25/07/2023

    Erşan Bey ile yolumuz kesiştiği için çok mutlu ve şükran doluyum. İşinin ehli olması bir yana, muazzam İyi, nazik, anlayışlı ve sabırlı bir insan olduğunu düşünüyorum. Taşınma sürecimde, öncesi ve sonrasında bana ve aileme pek çok yönden çok yardımcı ve destek oldu. Hem yaptığı işe hem de danışanlarına karşı oldukça özverili. Kurduğu iletişim, iş ahlakı, ve disiplini insana güven veriyor. Herkese tereddütsüz önerebileceğim bir danışman. Her şey için kendisine sonsuz teşekkürler ve sevgiler...

  • Erhan Angın - 18/05/2023

    Erşan Beyin özverili danısmanlığıyla evimizi aldık. Kendisi tüm sürecte hatta sonrasında da yanımızdaydı. Verdiği güven sayesinde tüm aşamaları rahat atlattık.

  • Kemal Dükel - 17/05/2023

    Öncelikle Erşan Bey'e Çok teşekkür ederim bir gayrimenkul danışmanı olarak herhalde hayatım boyunca hiç bu kadar kısa sürede bir satış gerçekleştirebileceğimi düşünmemiştim 3 gün süre içerisinde gayrimenkulumuzun satışını gerçekleştirdi firmasına ve kendilerine başarılar diliyorum bir sonraki satışta görüşmek dileğiyle

  • Mustafa kemal ölçer - 16/05/2023

    Erşan beye gerçekten çok teşekkür ederim. Sayesinde ilk evimi satın aldım ve verdiği hizmet gerçekten inanılmazdı. Hem satın alma öncesi , hem de sonrası her türlü konuda desteğini esirgemedi. Herşey için çok teşekkürler

  • Tuğba Şen demirci - 14/05/2023

    Satış sürecinin başından sonuna kadar çok ilgili biriydi.her konuda yardımcı oldu. Tüm sorularımıza hemen karşılık verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

  • Serkan Pilavoğlu - 14/05/2023

    Saygılı çok çalışkan işinin gereğini yapan değerli kardeşim çok teşekkür ediyorum

  • Yakup bayram - 14/05/2023

    Erşan bey evimizin satışı konusunda uçtan uca destek verdi, istediğimiz rakama istediğimiz sürede evimizi sattı, kiraya vermek istediğim başka bir dairemide istediğim profilde bir kiracı olup gene istediğim rakama kiraladı. Kendisi artık ailemizin emlakçısı :)

  • Demet Dükel - 14/05/2023

    Erşan Beyle tanışma ve çalışma fırsatını iyi ki yakalamışız.işimizi beklediğimizden daha hızlı şekilde çözüme ulaştırdı.kendisine samimiyeti, yönlendirmeleri için çok teşekkür ederiz.başarılar dilerim

3.450.000 ₺
Satılık
2.650.000 ₺
Satılık
2.350.000 ₺
Satılık
2.750.000 ₺
Satılık