İşin Ustasını Arayın, Gayrimenkulünüzü güvenle Satın&Kiralayın..!!

Ekim ayında Üsküdar da doğdum. Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra kurumsal bir firma da satış ve pazarlama alanında çalıştım. Kurumsal firmada edindiğim tecrübelerimden yararlanmak için kendi işimi kurdum. Reklam, Tanıtım ve organizasyon alanında faaliyet gösterdim. Kurumsal firmalara ve kamu kurumlarına yenilikçi çözümlerle işler yaptım.

2022 yılında tecrübelerimi, heyecanla takip ettiğim ve yatırımlarımı yönlendirdiğim gayrimenkul sektöründe çalışmaya başladım. Müşteri memnuniyeti ve yenilikçi çözümlerle gayrimenkul sektöründe farkımı ortaya koyarak yerimi alacağım. İş ahlakım, alıcıların ve satıcıların haklarını koruyarak , değerinde satış gerçekleştirmek.

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Etiler Ulus Levent Akat Bebek

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 15-19 Ağustos 2022 İSTANBUL - ANKARA - İZMİR
  • Milyonerden Milyonere 05-06 Temmuz 2023 İstanbul

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Mehmet Karışan - 27/03/2024

    Uğur bey merhaba Balıktaşı turizm olarak şirketimize ait Nişantaşı vali konağında bulunan dairemizin kiralanmasın da göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve hizmetinizden dolayı tarafınıza çok teşekkür ederiz. İş hayatınızda başarılar diler yeni projelerde çalışmak dileği ile saygılarımızı sunarız. Balıktaşı turizm tic.a.ş

  • Elaeh Garousı - 22/03/2024

    Uğur bey gerçekten çok teşekkür ederim. Bunca yıl Türkiye de sizin gibi ilgili ve sabırlı işini seven insanla karşılaşmamıştım. Herkes tavsiye edeceğim sizi. Elineze emeğinize sağlık.🙏🏼

  • Ömer Karakuş - 18/03/2024

    Uğur bey selamlar. Size çok teşekkür ediyorum süreç boyunca tüm detaylarla ilgilenip bizi hiç yormadan çok kısa bir sürede daireyi kiraladınız. Bundan sonraki tüm ihtiyaçlarımızda kesinlikle sizinle çalışmak istiyoruz

  • Serkan Aktürk - 14/03/2024

    Uğur Bey Kiralamış olduğum evin tüm sürecinde güler yüzünüz ve dürüstlüğünüz ile bilgilendirme yaptığınız, yanı sıra zor süreci kolay ve güvenelir bir hale getirdiğiniz için teşekkür ederim.

  • Burak John Türeci - 24/11/2023

    Uğur Bey ile çalışmak gerçekten güzel bir deneyimdi. Kendisinin iletişim becerileri olağanüstüydü, her aşamada bana süreci açık ve anlaşılır bir şekilde iletti. Emlak işlemleri genellikle karmaşıktır, ancak kendisi, bilgisi ve profesyonelliğiyle her adımı kolay ve sorunsuz hale getirdi. Kendisinin sağladığı hizmet sadece profesyonellikle değil, aynı zamanda samimiyetle de beni kazandı. Müşteri odaklı yaklaşımı, benim ihtiyaçlarımı anlaması ve çözümler üretmesi, gerçekten takdir ettim. Ev kiralama sürecimde bana rehberlik ettiği için kendisine minnettarım. Uğur Bey emlak sektöründeki deneyimi ve bilgisi, karar verme sürecimde güven duymama yardımcı oldu. Kendisi işinde uzman, güvenilir bir profesyonel ve aynı zamanda içten bir insan. Emlak ihtiyaçları olan herkese kendilerini gönül rahatlığıyla öneririm.

  • Yasemin Tokuş - 23/11/2023

    Uğur bey merhabalar, Etiler Suits deki evimin kiralanma sürecindeki, ilginiz, yardımlarınız ve Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Kiralamayı çok kısa bir sürede tamamlamakla kalmayıp çok da iyi bir kiracı bulduğunuz için ayrıca çok teşekkürler. Sizinle çalışmak zevkti.

  • Hayriye küçükkaraağaç - 11/11/2023

    Selamlar Uğur'cum her şey için teşekkür ediyoruz. Samimi ve candan yaklaşımınla bizi o kadar çok güvende hissettirdin ki sanki aileden ya da çok güvendiğimiz bir tanıdığımıza evimizi emanet etmiş kadar rahattık. Kısa sürede evimizin kiralanmasına aracı olduğun için minnettarız. Bu kısa süre içinde tanıştırdın kiracı adaylarının hepsi de özenle seçilmiş bize uygun insanlardı. Hem işine olan saygın hem bize göstermiş olduğun güler yüzün içten samimi yaklaşımın ve yol gösterici yaklaşımın için tekrar teşekkür ediyoruz. Yolun her daim açık olsun. Sevgiler 🙏🏻

  • ARİFE KOZAĞA. - 11/11/2023

    Küçükyalı da bugün kiralamış olduğum ev için Uğur Bey ilgilendi tüm süreçle. İlgisi ve samimiyeti ile hızlıca süreci tamamladık. Kendisine özel olarak teşekkür ediyoruz.

  • Caner Akar - 27/10/2023

    Uğur bey yardımlarınız için ilgi alakanizdan dolayi size çok teşekkür ederim sizleri herkese tavsiye edicem güler yüzünuz vede samimiyetiniz içinde ayrıca teşekkür ederim saygılar sunarım

  • Serdar Koç - 27/10/2023

    Uğur Bey, bu arada kibarlığınız, her şeye olumlu yaklaşmanız ve dürüstlüğünüz bana dahada güven verici oldu. 2 günde evi kiralamama yardımcı oldunuz. Her şey için teşekkür ederim. 🙏🏼

  • Selma Özkaykı - 14/08/2023

    Etiler Suitesteki evimizin kiralama süresince konuya çok profesyonel ve hassas yaklaşımları nedeniyle çok teşekkür ederim Uğur bey. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

  • Turgay Yıldırım - 14/08/2023

    Uğur beyle kızım ev arayışı sırasında çalıştık. İhtiyacımızı anlama ve özverili çalışması için teşekkür ederim. İşini iyi yapan ve güvenilir bir emlak danışmanı. Vermiş olduğunuz hizmet için çok teşekkür ederim.

  • Dinçer Alpaydın - 14/08/2023

    Uğur bey Etiler Suitesdeki evimizin kiralama sürecinde çok hassas ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. İşlerinizde başarılar. Kolay gelsin

  • Güher Hürzat - 24/07/2023

    Merhaba Uğur bey, Yaklaşık bir senedir sizinle Nişantaşı ‘ndaki evimin satışıyla ilgili çalışıyoruz.Bu sürecin sekiz ayı kiracılı olarak çalıştınız kiracı çıktıktan yaklaşık iki ay içerisinde satışı gerçekleştirdiniz.Bu süreç içerisinde gerek gayretiniz , sabrınız , Efendiliğiniz, müşterinin ne istediğini bilme yeteneğiniz ,yardım severliğiniz ve destekleriniz için çok çok teşekkür ederim .Ayrıca benim için en önemli özelliğiniz güvenilir bir insan olmanız . Bu süreçte tüm gelişmeleri anında benimle paylaştınız.İhtiyaç durumunda tereddütsüz sizinle tekrar çalışmak isterim.Ayrıca size gerektiğinde rahatlıkla referans verebilirim. Desteğiniz için çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

  • Burak Tuğrul - 21/07/2023

    Uğur Bey en başından sonuna kadar çok takipçi ve sabırlıydı. Çok teşekkur ederim.

  • Tuğba Kurt - 05/05/2023

    Bir yılık ev arama serüvenimi son bulduran bu kuruma ve Uğur Bey'e teşekkür ederim. İstanbul da hayat şartları ve özellikle ev değiştirmek çok zorken bu süreci kolaylaştırdıkları için ayrıca teşekkürler.

  • Burcu Tekeş - 05/05/2023

    Sevgili Coldwell Ailesi, her aşamada büyük biri ilgi ve alaka ile destek olan Uğur Bey'e çok teşekkür ederim. Bundan sonrasında kendileriyle çalışmaya devam edeceğim nettir.

  • Selçuk Yılmaz - 03/12/2022

    Beni dinleyerek ihtiyacımı en iyi şekilde anladı ve aradığım evi bulmamda yardımcı oldu. Uğur beye bu süreçte bana yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Uğur beyle çalışmanızı tavsiye ederim.

15.380.000 ₺
Satılık
61.050.000 ₺
Satılık
61.050.000 ₺
Satılık
61.050.000 ₺
Satılık