ZERAY ESİL KARTEPE DE SATILIK 3+1 GENİŞ BAHÇE DUBLEKS DAİRE
 Portföy No: 203669
CB AKADEMİ

ZERAY ESİL KARTEPE DE SATILIK 3+1 GENİŞ BAHÇE DUBLEKS DAİRE

Kocaeli / Kartepe / Ataevler

AÇIKLAMA

KARTEPE'NİN YÜKSELEN DEĞERİ ZERAY ESİL KARTEPE'DE GENİŞ BAHÇE KULLANIM ALANLI 3+1 BAHÇE DUBLEKS DAİRE;

PROJE TOPLAMDA 37.000 M² ALAN ÜZERİNE KURULU, 16 BLOK VE 501 ADET DAİREDEN OLUŞMAKTADIR

HER AYRINTISI ÖZENLE TASARLANMIŞ BU PROJE DE SEYİR VE DİNLENME ALANLARI, BUHAR ODASI, ÖZEL VE ORTAK HAVUZLAR, ÖZEL VE ORTAK SAUNA VE HAMAMLAR, SİZLERİ STRESTEN UZAK TUTACAK PEK ÇOK İMKÂN YER ALIYOR.

CONCİERGE HİZMETİYLE PEK ÇOK İHTİYACINIZA CEVAP BULACAK, BU BENZERSİZ HİZMETLE AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARACAKSINIZ.

DİLEDİĞİNİZDE SATRANÇ OYNAYARAK ZİHNİNİZİ DİNÇ TUTACAK, DİLEDİĞİNİZDE BİLARDO, TAVLA, PLAYSTATİON, LANGIRT GİBİ OYUNLARLA SEVDİKLERİNİZLE EĞLENCELİ ANLAR YAŞAYACAKSINIZ.

SİZ MEDYA-TV VE MAÇ ODASIYLA EN GÜZEL FİLMLERİ VE MÜCADELELERİ DOSTLARINIZLA İZLERKEN; ÇOCUKLARINIZ ONLAR İÇİN ÖZEL TASARLANAN KAPALI ÇOCUK PARKINDA ARKADAŞLARIYLA OYNAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAK.

BASKETBOL SAHASI, FİTNESS SALONU, PLATES ODASI, YOGA ALANI, SQUASH, KİCKBOKS GİBİ PEK ÇOK İMKÂNIN YER ALDIĞI YENİ YAŞAMINIZDA AKTİF BİR HAYAT SİZLERİ BEKLİYOR.

YENİ HOBİLER EDİNECEĞİNİZ HOBİ ALANLARI, GÜNÜN DİLEDİĞİNİZ VAKTİ HAREKET İMKÂNI SUNAN YÜRÜYÜŞ YOLLARIYLA AKTİF, AYNI ZAMANDA SAĞLIKLI BİR YAŞAMIN KAPILARINI ARALAYACAKSINIZ.

YAŞAMIN MERKEZİNDE BEKLENTİLERİN ÖTESİNDE

İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nün arasında konumlanan, tarihin cezbedici dokusunu doğanın eşsiz renkleriyle bütünleyen Kartepe’de, şehir karmaşasından uzakta, az katlı ve yatay mimari özelliğiyle gökyüzüyle barışık bir yaşam için tasarlanan Esil Kartepe ile hayata, özgürlüğe, kendimize, sakinliğe dönüş başlıyor. Esil Kartepe, İstanbul’a sedece 45 dakika uzaklıkta, konforlu ve prestijli bir yaşam için mükemmel ayrıntılarla bezenen, beklentilerinizin ötesinde bir dünya ile tanışmanız için sizi bekliyor.

MUTLULUK DETAYLARDA

Lüksün simge markalarının ürünleriyle tasarlanan daireler, lüks, kaliteli ve incelikle planlanmış detaylarıyla daha ilk görüşte etkileyici yaşam alanlarını size sunuyor.

KONFOR VE LÜKSÜN UYUMU

Esil Kartepe geleneksel ile modern kültürü bir araya getiriyor. Dairelerde yer alan hamam ve sauna ile Esil Kartepe, lüks ve prestij standartlarını yeniden belirliyor.

SOSYALLEŞMENİN KEYFİ…

Esil Kartepe’nin özgür yaşam konseptiyle sakinlerine sunduğu seçenekler, hayatı paylaşmayı mutlulukla birleştiriyor.

AKTİF VE SAĞLIKLI BİR YAŞAM…

Esil Kartepe, sağlıklı bir yaşam için planladığınız aktif yaşamın tüm olanaklarını size sunuyor. Tenis ve basketbol sahaları, fitness salonu, pilates odası, yoga alanı, squash, kickboks, yürüyüş ve hobi alanları gibi bir çok seçenek Esil ile artık hayatınızın içinde. Yeni yaşam alanınızın yakın çevresindeki treking, koşu, kayak gibi aktivitelerle de günün dilediğiniz anında sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayacaksınız.

DETAYLI BİLGİ VE SUNUM İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ...

TEK YETKİLİ COLDWELL BANKER AKADEMİ GAYRİMENKUL

Devamını Oku
Konum Türkiye , Kocaeli , Kartepe , Ataevler
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Bahçe Dubleks
Fiyat 7.350.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 152
Metre Kare (Net) 140
Oda Sayısı 3+1
Bina Yaşı 0
Bulunduğu Kat 1
Kat Sayısı 4
Isıtma Yerden Isıtma
Banyo Sayısı 2
Balkon Var
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Görüntülenme Sayısı
20

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Burak Özçelik

Danışmanın Diğer Portföyleri