MUDANYA ZEYTİNBAĞI YAMANDA YATIRIMLIK ARAZİ
 Portföy No: 173177
CB HD

MUDANYA ZEYTİNBAĞI YAMANDA YATIRIMLIK ARAZİ

Bursa / Mudanya / Yaman

AÇIKLAMA

COLDWELL BANKER HD GAYRİMENKUL'DEN

· Mudanya, Trilye (Zetinbağı) nınüstünde, Yaman mahallesinde, sırtını 500 dönümlük Milli Emlak (Orman) Arazisineyaslamış, nefis havası ve doğasıyla güzel bir konumda.

· Arazinin bi kısmında Şeftali ağaçları var, hemen önünden dere akıyor. Su sorunu yok.Elektrik direği yaklaşık 400 mt ilerde. Ayrıca DSİ'nin de su kanalları var.

· Hobi bahçesi olarak kullanabilirsiniz. Tarımsalamaçlı veya kırsal turizm yatırım projeleriniz için ideal. Bungalow ev,Arıcılık, Ceviz Bahçesi, Aromatik Bitki, Mantarcılık vs. yapılabilir. 80 m2 likbir Bağ evi yapabiliyor.

· Arazide Zeytin ağacı bulunmadığı içinSİT kapsamında değil. Dolayısıyla arazi istenirse marjinal arazi vasfınadöndürülebiliyor. Bu durumda KırsalTurizm, Çiftlik veya Güneş Enerji Sistemi (GES) kurulabilir.

· Bölgenin güneyinde Yat Limanıprojesi, kuzeyinde Teknosab (Teknoloji OSB) var.​​ Teknosab ve Limanarasında Otoban yapılacak. Arazi bu otoban projesine yakın bir noktada.

· Arazinin olduğu bölgede Uydu Kent Projesi gündemde. Uydu kentlerhazine arazilerinin yoğunlaştığı bölgelerde yapılır. Arazi BüyükşehirBelediyesinin gündeminde olan Kuzey Uydukent projesinin tam ortasındakalıyor.

İZMİR YOLU BAĞLANTI YOLUYLA ZEYTİNBAĞINA BAĞLANACAK.BU YOLUN YAPIMI İÇİN CUMHURBAŞKANLIĞININ 30.12.2021 TARİHLİ 5037 SAYILI KAMULAŞTIRMA KARARI YAYINLANDI.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI

ASLIHAN ÖZMEN

05416711749

Devamını Oku
Konum Türkiye , Bursa , Mudanya , Yaman
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Ada
Fiyat 1.100.000 ₺
Metre Kare (Net) 2.658
Görüntülenme Sayısı
106

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Aslıhan Özmen

Danışmanın Diğer Portföyleri