MENEMEN UĞURMUMCU ACİL STLK KIŞ BAHÇELİ JAKUZİLİ 3+1 LÜKS DAİRE
 Portföy No: 185603
CB 360

MENEMEN UĞURMUMCU ACİL STLK KIŞ BAHÇELİ JAKUZİLİ 3+1 LÜKS DAİRE

İzmir / Menemen / Uğur Mumcu

AÇIKLAMA

Dairemiz Menemen Uğurmumcu mahallesinde olup konum olarak güzel yerdedir.

12 katlı binanın zemin üstü 1. katıdır, her katta 5 daire bulunmaktadır, net 170 m2, bürüt 350 m2 dir, 5 yaşında olup içi ful yapılı bir dairedir, bina toplam 58 daireden oluşmaktadır, apartmanda aileler yaşamaktadır.

Dairenin iç özellikler: kartonpiyer, pimapen, çift cam, yerler parke, iç kapılar amerikan panel, giriş kapısı çelik, kapalı mutfak ve mutfak oldukça geniştir, 3 lü ankastre seti, ebeveyn ve aile banyosu, doğalgazlı, özel yapım jakuzi, tavanlar led ışıklı, hilton lavabo, duş kabin, görüntülü diafon, ıslak zeminler seramik, asansörlü, kış bahçesi, ve çok büyük terası mevcuttur, market vs. ve toplu ulaşım yakındır. 250 tl aidat vardır. Kapıcı hizmeti mevcuttur.

Dairemiz aileye ve aile yapısına uygun çalışan ve öğrenciye kiraya verilecektir. Bisiklet ve çoçuk arabası için binada depo alanı vardır. vitnes salonu mevcuttur. Bahcede kamelyası vardır. Menemen devlet hastanesi ve otoban yakını.

Detaylı bilgi için irtibata geçiniz.

(not: araba takası yapılır)

Gayrimenkul danışmanı Meltem Çümen Tel: 05439474005

COLDWELL BANKER 360 GAYRİMENKUL

EMLAK TAŞINMAZ YETKİ BELGESİ NO: 3502471_008 TSE 11816 SAYILI SANAYİ ve TİCARET BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN MESLEKİ STANDARDA İSTİNADEN, YASA GEREĞİ; (GAYRİMENKUL YER GÖSTERME TUTANAĞI) DÜZENLENMEDEN YER GÖSTERİMİ YAPILMAMAKTADIR

Devamını Oku
Konum Türkiye , İzmir , Menemen , Uğur Mumcu
Tapu Durumu Kat İrtifakı
Portföy Kategorisi Ada
Fiyat 5.900.000 ₺
Görüntülenme Sayısı
64

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Meltem Çümen

Danışmanın Diğer Portföyleri