Gömeç Artur Koyunda Satılık Tripleks Villa
 Portföy No: 163698
CB İDA

Gömeç Artur Koyunda Satılık Tripleks Villa

Balıkesir / Gömeç / Karaağaç

AÇIKLAMA

Söz konusu villamız Gömeç Karaağaç Artur koyunda, denize 100m mesafede Ege nin en keyifli noktalarından birinde yer almaktadır.

Tüm ailenizin yürüme mesafesinde plaja inebileceği, zeytinliklerin içerisinde son derece keyifli olan gayrimenkulümüzün sunumuna bahçesinden başlamak istiyorum.

Evi çevreleyen ve içerisinde meyve ağaçları, gül fideleri ve bengonviller olan toplam 200m² lik bahçe alanımız var.

Bahçeden geçip villamızın arka cephesine doğru ilerlediğimizde sitenin açık otoparkına gelmiş oluyoruz.

Arka cepheden sunuma devam edecek olursam; plajdan eve geldiğinizde duş alabileceğiniz kapalı küçük bir duş alanı düşünülmüş. Buradan devam edip içeri girdiğimizde ise;

Evimizin 60m² taban oturumlu, açık mutfaklı salona gelmiş oluyoruz. Evimizin kapalı alan metrekaresi de toplam 150m² dir. 125m² de ısıtılabilir alanımız mevcut. Salondan verandaya çıktığımızda bahçemizdeki güller ve begonvillerin olduğu son derece geniş ve keyifli bir yaşam alanı ile karşılaşıyoruz.

Mutfak ile alakalı bilgi verecek olursam Bosh marka ankastresi, arıtması olan ada mutfak tasarımlı yine verimli bir kullanım alanı olduğunu söyleyebilirim.

Mutfağımızın yanında ana giriş kapımız var ve giriş alanında vestiyer olarak kullanılabilecek bir alan da düşünülmüş.

Girişin yanında katın ortak tuvaleti ve merdiven altı depo alanı da gayrimenkulümüzün incelikli detaylarından.

Açık renkler tercih edilmiş ve mermerden yapılmış merdivenlerden bir üst kata çıktığımızda sağda katın ortak duşa kabinli banyo tuvaletine geliyoruz.

Orta katımızda devam ettiğimizde yine sağda ebeveyn banyolu ideal ölçülerde ve içerisinde gömme dolapların olduğu bir yatak odası karşımıza çıkıyor. Odanın ayrıca balkonu da bulunmaktadır.

Gayrimenkulümüzde sürgülü kapılar ve bir çok dolap alanı yapılarak her bir metrekare verimli şekilde kullanılarak son derece sürdürülebilir bir yaşam alanı tasarlanmış olduğunu belirtmek isterim.

Villamızın tüm camlarında elektrikli panjur ve sineklikte vardır.

Bu odanın tam karşısında ikinci odamız olan misafir odası var. Bu odanın da gömme dolapları mevcut. Bu odadan evin iki balkonuna da çıkışı bulunmaktadır. Bu odanın yanında da evin üçüncü odasını geçip; gayrimenkulümüzün en üst teras katıyla sunuma devam ediyoruz.

Villamızın terasına geldiğimizde ilk detay mutfak oluyor. Planlayacağınız etkinliklerde misafirlerinizi ağırlarken işinizi çok kolaylaştıracak bir mutfak alanı tasarlanmış.

Terasta 25m² lik bir alan kapalı alana dahil edilmiş. Arzu edilmesi durumunda bu kapalı alan daha da genişletilebilir. Terasın manzarası ile alakalı hangi kelimeyi kullansak sanırım az kalacaktır. Bu sebeple sadece leb-i derya bir deniz manzarası eşliğinde o terasta geçirilecek zamanları hayal ediyoruz ve bu keyfi deneyimleyecek olan gayrimenkulümüzün yeni sahiplerine şimdiden hayırlı olsun diyoruz.

Bu portföyün satış ve pazarlamasında Coldwell Banker İda Ayvalık ofisi Gayrimenkul Danışmanı Şeref Yılmaz Aksoy ve Nur Aksoy özel olarak yetkilidirler.

Devamını Oku
Konum Türkiye , Balıkesir , Gömeç , Karaağaç
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Tripleks
Fiyat 7.980.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 150
Metre Kare (Net) 125
Oda Sayısı 3+1
Bina Yaşı 0
Kat Sayısı 3
Isıtma Merkezi Sistem
Banyo Sayısı 3
Balkon Var
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Site İçerisinde Evet
Krediye Uygun Evet
Takasa Uygun Evet
Görüntülenme Sayısı
102

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Şeref Yılmaz Aksoy

Danışmanın Diğer Portföyleri