FOCA YENİBAĞARASI ORJİNAL TAŞ YAPIM SATILIK 4+1 VİLLA
 Portföy No: 199452
CB 360

FOCA YENİBAĞARASI ORJİNAL TAŞ YAPIM SATILIK 4+1 VİLLA

İzmir / Foça / Yenibağarası

AÇIKLAMA

Foca Bağarası'nda orjinal taş yapım olan villamız tamamen özel yapımdır. Bağarası villalar bölgesindedir.

2 katlı villamızın giriş katında 1 salon açık mutfak, 1 yatak odası, 1 genel banyo wc, 1 kiler, ön bahçeye bakan tarafta 17m2 verandası mevcuttur. Üst katta 3 yatak odası, 1 oda ebeveyn banyolu, 1 aile banyosu wc, 10m2 balkon, 1 çamaşır odası, 1 tavan arası depo mevcuttur.

590m2 arsa içinde 75m2 kitlesi olan villanın toplamda 150m2 net 190m2 bürüt kullanım alanı mevcuttur. 515m2 açık alanı olan bahçe kısmında 4 & 8 açık yüzme havuzu, havuz trevertan baz altı taşından yapılı ve kumandalı şelale mevcut, güneşlenme alanları, sinema perdesi, ateş çukuru, duşlar, ardiye, 20m2 kamelya, 2 araçlık açık otopark, arka bahçede 10m2 kamelya, hobi bahçesi mevcuttur ve bahçe komple bahce peyzaşı yapılmış çimlendirilmiş kullanıma hazır durumdadır.

ÖZELLİKLER: Pencereler Vinsa marka karolajlı çift cam pimapen, mutfak dolapları Lake ve ada mutfak olarak tasarlanmış, mutfak tezgahı doğal taş, iç kapılar Lake, giriş kapısı çelik, panjurlar masif ağacından yapılı, yer taşları 60/60 trevertan doğal taş kaplı, ısı odalı döküm şömüne, ahşap çatı özel renk kiramit döşeli, nev bariyerli masif ağacı açık çatı yapılı, 5 adet klima merkezi klima sistemi var, yerden ısıtma sistemi, iç ve dış ışıklandırma, kamera alt yapısı ve uydu alt yapısı hazır, otomatik garaj kapısı, otomatik çim sulama, 2 tonluk su deposu ve hidrefor mevcuttur.

Elektirik ve su sayaçları takılı abonelikleri alınmış kullanıma hazır. Tapusu hazır, oturma ruhsatı alınmış satışa engel hiç bir sorunu yoktur.

Her bir ayrıntısı özenerek yapılmış, doğanın içinde ailece huzuru hissedeceğiniz, yaşamı size özel kılacak, özel yapım villa sizin olabilir.

not: (özel yapım villamız bahçe nizam olarak seçenek olarak iki ayrı villadan oluşmaktadır)

Detaylı bilgi için irtibata geçiniz.

Gayrimenkul danışmanı Meltem Çümen Tel: 05439474005

COLDWELL BANKER 360 GAYRİMENKUL

EMLAK TAŞINMAZ YETKİ BELGESİ NO: 3502471_008 TSE 11816 SAYILI SANAYİ ve TİCARET BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN MESLEKİ STANDARDA İSTİNADEN, YASA GEREĞİ; (GAYRİMENKUL YER GÖSTERME TUTANAĞI) DÜZENLENMEDEN YER GÖSTERİMİ YAPILMAMAKTADIR

Devamını Oku
Konum Türkiye , İzmir , Foça , Yenibağarası
Tapu Durumu Kat İrtifakı
Portföy Kategorisi Ada
Fiyat 16.500.000 ₺
Görüntülenme Sayısı
48

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Meltem Çümen

Danışmanın Diğer Portföyleri