CB LOFT'TAN ANKARA ÇANKAYA KARATAŞ'DA 200 m² SATILIK ARAZI
 Portföy No: 160210
CB LOFT

CB LOFT'TAN ANKARA ÇANKAYA KARATAŞ'DA 200 m² SATILIK ARAZI

Ankara / Çankaya / Karataş

AÇIKLAMA

Merhaba! Sizin ve geleceğiniz için özel bir teklifimiz var. Ankara'nın gözde bölgesi Çankaya Karataş Mahallesi'nde, size ait olabilecek muhteşem bir arsa sizi bekliyor. Bu 200 metrekarelik arsa, sadece bir yatırım fırsatı değil, aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirmenin başlangıcı olabilir.

Bu arsa, 1. Etap İmar planına çok yakın bir konumda bulunuyor, bu da gelecekteki değer artışı potansiyelini artırıyor. Üstelik çevreyolu sadece 600 metre uzaklıktadır ve kadastro yolu ile kolayca ulaşılabilir.

Karataş Mahallesi, sürekli artan talebi ve gelişme potansiyeli ile dikkat çekiyor. Gölbaşı İlçe Merkezi'ne sadece 15 kilometre uzaklıkta olması, Panora Alışveriş Merkezi'ne 15 kilometre, Turan Güneş Bulvarı'na 13 kilometre, Polis Akademisi'ne 10.5 kilometre, Eymir Gölü'ne 10 kilometre ve Mogan Gölü'ne 16 kilometre uzaklıkta bulunması avantajlarını sıralamamıza yetmiyor. Unutmayın ki, Ankara'nın prestij projesi Sinpaş Altınoran sadece 11.5 kilometre mesafededir.

Fiyat meselesine gelince, sizi sevindireceğimize eminiz. Bu arsa, bölgenin en avantajlı fiyatıyla sizin olabilir. Geleceğinizi şimdi şekillendirmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Siz ve aileniz için bu eşsiz teklifi değerlendirmek için hemen bizimle iletişime geçin. Geleceğinizi aydınlatmaktan mutluluk duyacağımızı unutmayın!

Devamını Oku
Konum Türkiye , Ankara , Çankaya , Karataş
Tapu Durumu Hisseli Tapu
Portföy Kategorisi Tarla
Fiyat 675.000 ₺
Metre Kare (Net) 200
Krediye Uygun Hayır
Takasa Uygun Hayır
İmar Durumu Tarla
Tapu Durumu Arsa Tapulu
Görüntülenme Sayısı
134

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

ULAŞIM ÖZELLİKLERİ

  • Anayol

MANZARA ÖZELLİKLERİ

  • Şehir
  • Dağ
  • Doğa

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Yolu Açılmış

Ünal Şirin

Danışmanın Diğer Portföyleri