BAŞAKŞEHİR HUZZAK METRO TOWER DA SATILIK 155 M2 DÜKKAN
 Portföy No: 117029
CB BRIDGE

BAŞAKŞEHİR HUZZAK METRO TOWER DA SATILIK 155 M2 DÜKKAN

İstanbul-Avrupa / Başakşehir / Ziya Gökalp

AÇIKLAMA

ŞEHRİN YENİ MERKEZİNDE HEM YAŞAMAYA HEM YATIRIMA…

Yeni İstanbulun yeni merkezi, marka projelerin gözdesi Başakşehirde… Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3. köprü bağlantı yollarının kesişme noktasında Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi İkitelli Şehir Hastanesi’ne komşu… rekreasyonun başladığı Başakşehir’in yeni Sular Vadisi’nin yakınında… Olimpiyat Stadı ve kentin yeni spor kompleksi Şehir Stadyumu'nun ortasında…Otogar-Olimpiyat Stadı metro hattının hemen yanında…Atatürk Havalimanına 10 dk, Tem otoyolu ve Mahmutbey gişelere birkaç dakika uzaklıkta….

Huzzak Tower Plus

Yüksek konut üretim kalitesi, ve güven veren markası ile huzzak görkemli bir projeye daha imza atıyor. Özel peyzaj yeşil alanları, üstdüzey konforu modern mimarisiyle Huzzak Tower plus, Başakşehir’in en canlı noktasında, kamu yatırımları ve özel yatırımlarıyla hergün gelişen bir bölgenin tam ortasında… İsterseniz hayatın tüm konforunu sunan şık bir yuva, isterseniz merkezi konumdaki ticaret alanlarıyla kazançlı bir yatırım, seçim sizin…

Size özel …

Huzzak tüm projelerinde olduğu gibi Huzzak Tower Plus’ta da üst düzey yaşam konforunu herkes için standart hale getiriyor. Huzzak Tower Plus’ın farkı, detaylar inen mimari kalitesi olduğu kadar bugune dek alışılan rezidans yaşamına kattığı yenilikler. Huzzak Tower plus, kent hayatının hızlı temposuna kendi estetiğiyle ayak uyduruyor.

İstanbul’un yeni boğazına komşu

Huzzak Tower Plus, Karadeniz ve Marmaray’ı birleştirecek yeni boğazın Kanal İstanbul projesinin geçiş aksına çok yakın konumuyla da dikkat çekiyor. Bölgenin çehresini değiştirecek proje tamamlandığında konut ve işyerlerinin değeri katlanacak, Huzzak Tower Plus’ta yerini alan herkes kazanacak.

İkitelli şehir hastanesi’ne komşu

Huzzak Tower Plus, temeli atılan İkitelli Şehir Hastenesi ile aynı bölgede yer alıyor. Avrupa’nın en büyüğü unvanlı sağlık kompleksi hizmete açıldığında bölge yeni konumuyla yalnız Başakşehir’in değil tüm İstanbul’un önemli merkezleri arasına girecek.

Metro istasyonuna bir dakika

Otogar-Olimpiyat Stadı metro hatt, Huzzak Tower Plus’ın yanından geçiyor. Hattın Başakşehir-Ziya Gökalp istasyonuna sadece 1 dk uzaklıkta bulunan Huzzak Tower Plus’ta entegre raylı sistemlerle kentin her noktasına ulaşım hızlı ve rahat.

Vadi manzaralı rezidans

Huzzak Tower Plus, yeni ve yemyeşil bir vadinin yakınında yükseliyor. Bölgedeki doğal doku, eklenen sosyal donatılarla vadi formunda bütünleştirilecek. Huzzak Tower Plus, görkemli bir kentsel açık alana dönüşecek olan Başakşehir’in Sular Vadisi’ne bakacak.

Gözler üzerinde

Huzzak Tower Plus, zeminde yatay sıralanan ticaret ve sosyal donatı alanları üzerinde yükselen bir bloktan oluşuyor.

Doğayı içeriye alın

Huzzak Tower Plus ‘ta daireleriniz yeşil alanı Avrupa standartlarını aşan Başakşehir’in yemyeşil doğasına bakar.

Her köşesi değerli

Modern dış mimarisi, özenle çalışılan iç mimari uygulamalarıyla içerisinde huzur ve güvenle yaşamanız için her detayı planladık. Huzzak Tower Plus, sosyal donatılarından şık dairelerine, peyzaj düzenlemesinden merkezi konumuna sakinleri için mutlu bir yaşamın yeni tanımı, yatırımcılar için her köşesiyle kazandıracak çok özel bir proje…

Lokasyon

Huzzak Tower Plus, yeni Türkiye’nin vitrini Başakşehir’de, modern yaşamın tam merkezinde…Olimpiyat Stadı ve inşası süren Avrupanın en büyük sağlık kompleksi Başakşehir Şehir Hastanesi’nin ortasında. Mall of İstanbul’a 5km. 212 AVM’ye 5dk mesafede bulunan Huzzak Tower Plus, Atatürk Havalimanı’na da sadece 12 km uzaklıkta. Huzzak Tower Plus, İstanbul’un yeni boğazı Kanal İstanbul ve 3. havalimanı bağlantı yollarıyla çevrelenen bir bölgenin en hareketli noktasındaki konumuyla, değişen İstanbul’un yeni merkezinde yer alıyor.

Devamını Oku
Konum Türkiye , İstanbul-Avrupa , Başakşehir , Ziya Gökalp
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Dükkan / Mağaza
Fiyat 15.000.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 175
Metre Kare (Net) 155
Bina Yaşı 4
Bulunduğu Kat Giriş
Kat Sayısı 17
Isıtma Yok
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takasa Uygun Hayır
Tapu Durumu Müstakil Parsel
Görüntülenme Sayısı
406

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Samim Altınkum

Danışmanın Diğer Portföyleri