Asos Behram köyünde SATILIK içerisinde ağaçlar dikilmiş tarla
 Portföy No: 243734
CB 1915

Asos Behram köyünde SATILIK içerisinde ağaçlar dikilmiş tarla

Çanakkale / Ayvacık / Behram

AÇIKLAMA

Ege Denizi’nin eşsiz havasını içinize çekebileceğiniz, tarih ve doğanın buluştuğu Ayvacık, Assos, Behramkale köyünde yer alan 3782 m² büyüklüğündeki harika bir tarla! Bu müstakil arazide her şey sizin konforunuz düşünülerek tasarlanmış.

Tarlamız, dört yanı tel çit ile çevrilmiştir. Tarlanın içerisinde iki yanı sağlam taş duvarlarla örülmüş ve diğer iki tarafı branda ile kapatılmış bir oturma alanında dostlarınızla keyifli sohbetler yapabileceğiniz gibi, müstakil WC ve bir depolama alanı da ihtiyacınıza yönelik hizmetinizde. Depolama alanında tarlanın bakımını sağlayabileceğiniz tüm ekipmanlar da size ait.

Doğayla iç içe olan bu arazide 30’a yakın ceviz ağacı, 6 zeytin ağacı, fıstık çamı, 145 asma, 6 narenciye, 44 diğer meyve ağacı (hünnap, aronia, hurma, elma, ayva, incir, muşmula, dut, ahlat gibi) yer almakta. Verimli topraklarıyla yeşilin her tonunu barındıran bu doğa harikası arazide kendi tarım alanınızı kurma hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Su şebeke hattı ile su saati mevcut olan tarlamızda damlama sulama sistemi döşelidir.Ayrıca tarımsal depo planı onaylı ve yapı kullanım izni alınmış olarak satışa sunulmaktadır.

Kendi cennet bahçenize sahip olmak için daha fazla beklemeyin, doğa, deniz ve huzurun bir arada olduğu bu özel mülk, hayallerinizi gerçekleştirmek için sizi bekliyor!

DETAYLAR İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ

TEK YETKİLİ GAYRİMENKUL FİRMASI COLDWELL BANKER 1915

YETKİLİ DANIŞMAN BAHAR KARADAL 0541 322 74 30

Devamını Oku
Konum Türkiye , Çanakkale , Ayvacık , Behram
Tapu Durumu Müstakil Tapu
Portföy Kategorisi Tarla
Fiyat 7.800.000 ₺
Metre Kare (Net) 3782
İmar Durumu Tarla
Tapu Durumu Müstakil Parsel
Görüntülenme Sayısı
132

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Bahar Karadal

Danışmanın Diğer Portföyleri