SELÇUK ÇİÇEKCİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB VIP
Portföy İşlem Hızı
9,0

1980, Ankara doğumluyum.

1997’den beri faal çeşitli firmalar ve farklı departmanlarında çalıştım. Bu sektörlerden bazıları Perakende, İnsan Kaynakları, Gıda ve İnşaat.

İşini severek yapan ve detayları önemseyen biriyim.

İnsan ilişkileri noktasında esnek olmanın bana verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe ettim. Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimi geliştirmeyi çok önemsiyor, bu amaçla insan ilişkilerinin öğreticiliğinden faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.

Bu nedenle 2022 yılında gayrimenkul danışmanlığın da kurumsal bir marka olan Coldwell Banker ailesine katıldım.

Coldwell Banker’ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Bugün; konut, lüks konut ve Kıbrıs Projeleri uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle Coldwell Banker VIP Ofis bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Yukarıyurtçu Yapracık Yaşamkent

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Hakan sülük - 29/10/2023

    Selçuk Bey evimizin satışında çok yardımcı oldu yakın zamanda da kıbrıstaki projeler hakkında bizi detaylı bilgilendirdi. Özverili ve dürüst hizmeti için çok teşekkür ederiyoruz.

  • Cuneyt Avanoglu - 21/10/2023

    Selcuk Bey Viaairport projesinden tasinmaz alimimiza aracilik etti. Sureclere ve piyasaya son derece hakim. Kendisine bu surecte bize gostermis oldugu destek icin cok tesekkur ediyoruz.

  • Ulaş Atakan - 18/10/2023

    Selçuk Beye teşekkür ederim. Sayesinde çok kıymetli ve getiri potansiyeli yüksek bir yatırımdan haberdar olduk ve yatırımımızı yaptık. Konuya hakimiyeti, proje hakkındaki detaylara vakıf olması, projenin potansiyelini net ve anlaşılır şekilde ortaya koyması kararımızı vermenizde etkili oldu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım