Portföy İşlem Hızı
9,2

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START Temel Gayrimenkul Danışmanlığı Online Eğitim 29 Haziran - 4 Temmuz 2020
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi Ankara 17-21 Ocak 2022
  • Milyonerden Milyonere 23-24 Kasım 2023 Ankara

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • B. Yurtsever - 29/10/2023

    Çok kısa bir süre içinde yurtdışından taşınıyor olduğumuz için yaşadığımız yoğun stres Rıza Bey ile tanışmamızla birlikte tek tek yok olmaya başladı… Sadece istediğimiz villaya değil sayesinde hayal ettiğimiz şekilde bizim için olabilecek en kolay şekilde evimize taşındık… Hiçbir konuda bizi asla yalnız bırakmadı. Yukarıda yazılan yorumları okuduğumuzda her birine kesinlikle tek tek katılıyoruz. Rıza Bey ile umarız kendimiz ve ailemiz için gereken her konuda çalışmaya devam edeceğiz… Tüm destek ve emekleriniz için sonsuz teşekkürlerimizle Rıza Bey, sizinle tanıştığımız için çok şanslıyız!

  • Burcu Yurtsever - 29/10/2023

    Riza bey ta istigimiz gunden beri her adimda ve her konuda destek oldu ve tasinma suremizi kolaylastirdi, ve her konuda ilgilendi. Kendisiyle tanismak ve calismaktan cok memnun olduk, gercekten sansli hissettik.

  • Nurten Yıldız - 27/10/2023

    Rıza bey danışman olarak işinde profesyonel, iletişim ve çözüm becerisi yüksek, kaliteli bir şekilde işi sonuca götürmesiyle ailemize hizmet vermesinden ötürü teşekkür ederiz…

  • Veysel - 16/10/2023

    Rıza beyle emlak konusunda bir hususu danışmak için ilk defa tanışıp konuştuktan sonra kendisinin bu konudaki eşsiz tecrübesi ve insani ilişkilerdeki becerisi, işindeki dürüst ve şeffaf yaklaşımları bana güven verdi ve sonrasında da çalışma fırsatı bulduk yanılmadığımı da gördüm rıza bey kesinlikle bu işi hakkıyla yapan dürüst bir danışman bu yüzden her zaman iş yapılacak bir insan.

  • Lütfi zeyrek - 13/10/2023

    Lütfi bey İlgi ve emekleriniz için teşekkür ederim Bilgi ve becerileriniz bize güven verdi Başarılarınızın devamını temenni ederim Sağlık ve mutluluklar dilerim

  • İSMAİL KOZAN - 13/10/2023

    Rıza beye gerek ilgisi gerek samimi bir yaklaşımıyla vermiş olduğu bilgi dogrulusuntan dolayı teşekkür ederim. Başarılar diliyorum

  • Erdogan Ozdemir - 13/10/2023

    Evimizi kısa sürede bulmada Rıza Bey'in profesyonel, samimi ve guvenilir yaklaşımı çok etkili oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

  • Gültekin şeras - 12/10/2023

    Yapmış olduğumuz ticarette ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

  • Osman Soysal - 12/10/2023

    Rıza Bey baştan sona çok profesyonel bir hizmet sundu. İletişimi ve süreç yönetimi çok başarılıydı. kiracı adayları ile aramızdaki müzakereleri iki tarafı da koruyan, şeffaf ve açık şekilde yürüttü. Kendisine ve CB Gayrimenkul çalışanlarına bir kez daha teşekkür ederim.

  • Cem Savutoğlu - 12/10/2023

    Rıza beyle üç yola yakındır birkaç projede çalışıyoruz. Yalın ilgisi, kiraya verdikten sonra bile kiracı ile ilişkilerin takibinden vazgeçmemesi ve düzenli takibi bugüne kadar çalıştığım tüm benzerlerinin arasından sivrilmesin sağladı. Çalıştığım emlak danışmanlarından beklentilerimi ıçok yükseltti

  • Z.ATICI - 30/07/2023

    Satış süreci boyunca hem pazarlamada hem de işlemlerin gerçekleştirilmesi esnasında gerekli olan her şeyi tam bir profesyonellikle bize sağladığınız için çok teşekkür ederim. Kurumsal iş ahlakınız ve özeniniz sebebiyle bundan sonraki dönemde de danışmanlik hizmetinizi talep edeceğime eminim. Her şey için teşekkürler.

  • HAssan Mohammadpour - 30/07/2023

    Rıza Lütfi Bey işinde uzman, işlemin tarafları ile müzakere tekniğini bilen, az konuşup çok hareket eden, kibar, Türkçe, Farsça, Azerice bilen bir uzmandır. Muhtemelen yurt dışında eğitim aldıği için İngilizce de biliyor( ben konuşmadım), müşteriye eşlik ediyor ve onu yalnız bırakmıyor. Onun tavsiyesi ve yardımı ile Ankara'da bir apartman dairesi satın aldığım için memnunum. Kendilerine daha fazla başarı ve sağlık diliyorum.

  • Cefakar köse - 13/07/2023

    Evimin satışı için Rıza Beyle tanışıp çalışma fırsatım oldu kendisi her konuda güvenilir ve gayet tecrübeli birisi hızlı sonuç iyi niyet iyi fiyat garantisi ben kendisinden çok memnun kaldım

  • Alihan Gökalp - 12/07/2023

    Satın almamızın başından sonuna kadar, ilk görüşmemizden ve satın alma sürecimiz sonrasında gösterdiği ilgi alaka ve nezaket için Rıza Lütfi Bey’e çok teşekkür ederiz. Güvenle alım satım kiralama işlerinizde danışabilirsiniz.

  • Orhan kurt - 30/05/2023

    Riza bey sagolsun cok ilgili davrandi ve en onenlisi vermis oldugu guven sayesinde kafamizda soru isareti kalmadan alisverisimizi yaptik isinde uzman birisi kendisine tesekkur ederiz

  • Nurcan Yıldız - 21/05/2023

    Düzenli ve ilkeli çalışarak gerçeği yansıtan,şahane fotoğraflama ve video ile hızlı bir şekilde 2 dairemizde de sonuca ulaştık. İşini tutku ile yapan RIZA LÜTFİ beye çok teşekkür ediyoruz.YILDIZ ailesi olarak başırılarının devamini diler ve bundan sonra tüm alım,satım ve kiralamalarda sizinle hareket etmekten büyük sevinç duyarız.

  • Resul köse - 21/05/2023

    Rıza bey samimi güvenilir ve tecrübeli Hızlıve garantili sonuç almak isteyenler Rıza beyle çalışabilir.

  • Onur Yavuz - 21/05/2023

    Gayrimenkul danışmanımız Sayın Rıza beye; ev alma sürecimiz de tecrübesi, ilgisi, samimiyetiyle her daim yanımızda olduğu ve aklımıza takılan tüm sorularımızı net olarak açıklığa kavusturdugu için çok teşekkür ederiz.

  • Abdurrahman yaşar - 20/05/2023

    Kiralama sürecinde ve sonrasında her türlü desteği profesyonelce yapan ve ihtiyaca uygun evi tutmamıza yardımcı olan rıza beye çok teşekkür ederiz.

  • Türker Arslan - 18/05/2023

    Arsamızın satışı ile alakalı ilk aşamadan itibaren gerek pazarlama ve pazarlık gerekse evrak takibi ve tapu işlemlerini büyük bir titizlik ve gayretle gerçekleştiren Rıza Bey'e buradan da teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki tüm gayrimenkul işlemlerimde yeniden tercih edeceğime eminim.

  • Hamed nazer - 11/11/2022

    سخت تر از مهاجرت، یافتن فردی مطمئن و کاربلد در حوزه خرید ملک و اخذ اقامت است. خوشحالم که در این مسیر آقای رضا لطفی من و خانواده ام را از ابتدا تا انتها همراهی کردند. ایشان در همه مراحل کار بسیار دقیق، حرفه ای، وقت شناس و مطمئن بودند. مراحل خرید ملک در یکی از بهترین نقاط آنکارا و مراحل اخذ اقامت با برنامه ریزی دقیق آقای لطفی، به سادگی طی شد. ضمن تشکر از زحمات ایشان، توصیه می کنم، برای خرید ملک حتما از افراد قابل اعتماد و امین کمک بگیرید.

  • Mahmut Almbaidheen - 10/11/2022

    Yeni iş yeri açma süreci çok stresli olurken ilk deneyim olduğunda daha da kaygı verici bir hal alır. Bu süreçte Rıza bey bize o kadar yardımcı oldu ki bunu çok rahat biçimde geçirmemizde yardımcı oldu. Dürüst yardım sever ve güler yüzlü kişiliği ile işini çok iyi yapmaktadır. Teşekkürler tekrar

  • Miray Çetinkaya - 09/11/2022

    Rıza bey bize aradığımız işyerini bulma, mülk sahibiyle iletişim ve sorun çözme konularında çok iyi bir hizmet sağladı. Teşekkür ediyoruz.

  • Şehram Dizeci - 08/11/2022

    RIZA bey ve firmaların desteği ile Ekim 2022 de bir ev aldık. Süreç boyunca hem evi defalarca gösterdiler hemde eksper, tapu, banka,... işlemlerinde ummadığımız kadar hoşgörü ile yardımcı oldular. Kendisi ve firmalarında çalışan diğer elemanlar kadar işinin ahli olan ve etik çalışan başka bir emlakçı tanımıyorum. Eğer Ankara da ev arıyorsanız mutlaka firmalarını ziyaret etmelisiniz. Teşekkürler

  • Arda Ülgen - 08/11/2022

    Rıza bey gerek kişiliğiyle gerek bilgisiyle yetkin bir danışman ,satış sürecimizin başından sonuna her konuda dört dörtlük işinin gereğini yerine getirdi.Bundan sonraki alım satım işlerimizde gönül rahatlığıyla işimizi teslim edebileceğimiz biri var artık. Teşekkürler

  • Naz DİZECİ - 08/11/2022

    Rıza beye emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz, ev alım sürecinde hakketen çok yardımcı oldular tüm işlemler tam zamanında gerçekleşti, çok profesyonel bir grup.

  • Mustafa Sevim - 08/11/2022

    Satın alım sürecinin ilk anından itibaren, arayışımız ile alakalı uygun portföy araştırması, yer gösterimleri, taleplerimizdeki detaylara verilen önem, pazarlık aşaması ve devir prosedürlerinin yerine getirilmesi aşamalarındaki profesyonellik ile yatırım yaparken ihtiyaç duyduğumuz herşeye tam anlamıyla karşılık bulabildiğimiz bir hizmet almanın memnuniyeti içerisindeyiz. Daha büyük ve güzel nice yatırımlarda yeniden çalışabilmek dileğiyle Her şey için çok teşekkür ederiz. 🙏🙏

  • Akbar H Khan - 28/04/2022

    Riza has been the most helpful agent & friend when it comes to renting out our apartment in Ankara. He is always aware of the real-estate market trends and has been continuously successful in managing negotiations; he has always exceeded our expectations in every aspect. Not only does Riza manage all facets of the deal, he goes above-board in looking after all his listings, there is no piece of information about our house-for-rent that he does not know. My family and I are indebted to Riza for his top quality services and will continue to work with him for all of our real-estate businesses for the future.

  • Ali Bolghani - 26/04/2022

    With the remarkable assistance of Mr. Riza Lutfi, we sold our hotel and restaurant in Ankara. He has a outstanding personality which makes the ultimate trust in the customer and this trust feeling is really worth it. Has a comprehensive overview on the whole process as an professional and acts before getting to the points which makes a relief for the customer in terms that somebody is there who will consider everything for his/her interest. I was very satisfied with his professional service and I highly recommend his services and would like to thank him a lot for everything.

  • Süleyman B - 03/02/2022

    Rıza Bey şirketimiz için villa kiralama sürecinde bizlere tam profesyonel bir destek sağladı. Anlık şeffaf bir şekilde haberleşebilmemiz ve iletişim konusunda sorunsuz ilerlememiz işlerimizi kolaylaştırdı. Kendisine emekleri için teşekkür ediyoruz.

  • Cem Davutoğlu - 03/02/2022

    Rıza bey ilk günden itibaren çok profesyonel bir yaklaşımla bizim özel taleplerimizi dikkate aldı ve çok uygun tekliflerle bizi başka bir yönde ilerlemeye ikna etti. Süreç boyunca fevkalade yardımcı ve pozitif davrandı. Uzun sürecek bir işbirliğinin doğmasını sağladı.

46.500.000 ₺
Satılık
16.500.000 ₺
Kiralık