SİNAN SAĞLAM

Gayrimenkul Danışmanı @CB VIP
Portföy İşlem Hızı
9,4

UZMANLIK ALANLARIM

Konut - Lüks Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Alacaatlı Çayyolu Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Yaşamkent

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 20-25 HAZİRAN 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE
  • Milyonerden Milyonere 23-24 Kasım 2023 Ankara

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • E. Ömer Özyiğit - 25/04/2024

    Özellikle yaşadığımız dönemde emlak alım satım ve kiralama işlemlerinde taraflar arasında sıkça sorunlar çıkmakta ve çoğunlukla bir tarafın mağduriyeti doğmakta. 01/2023 döneminde bir konut alımı esnasında yine bazı problemler yaşanmış ancak Sinan SAĞLAM beyin güçlü ikili ilişkileri, olaya direk müdahalesi ve yakından süreç takibi sayesinde iki tarafında mağduriyeti olmadan çok sıkıntılı olabilecek bir süreci sorunsuz bir şekilde atlatabilmiştik. Yapmış olduğu işin hukuki alt yapısında sahip olması ve profesyonel danışmanlık hizmeti alabildiğimden konut kiralama işlemimde de Sinan beyden destek almaya karar verdim. Kiralama işlemimde de aklımda soru işaretleri kalmadan sorunsuz bir şekilde sürecimize başladık. Bundan sonraki süreçlerde de Sinan beyle uzun vade de çalışmak istiyorum.

  • Mehmet Erkal - 12/03/2024

    Sinan Sağlam Bey ile ev satın alma sürecinde tanıştık. Ev alımın tüm aşamalarında kendisi çok yardımcı oldu ve çok memnun kaldık. Sinan bey ile iletişimde olduk ve tüm detaylarla ilgili bizi bilgilendirdi. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

  • Burak Demirsoy - 08/03/2024

    Sinan Bey gayrimenkul sektöründeki profesyonelliği ve müşteriye verdiği değer, bizimle çalışmasından net bir şekilde anlaşılmaktadır. Hem ev satın alma hem de satma sürecimizde gösterdiği hız, özen ve müşteri odaklı yaklaşım, onu sektördeki diğer profesyonellerden ayıran en önemli özelliklerden biri haline getirmiştir. Daha önce aldığımız evde olduğu gibi, Satarken de bizden tam not aldı. Sinan Bey’in piyasadaki bilgisi, müzakere becerileri ve müşterilerine karşı samimi tutumu, gayrimenkul ihtiyaçlarınız için doğru adres olduğunu kanıtlamaktadır. Kendisiyle çalışmak, gayrimenkul süreçlerimizi sorunsuz ve keyifli bir deneyime dönüştürdü. Sinan Sağlam’a güvenebilir ve gayrimenkul danışmanlığı ihtiyaçlarınız için onu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Murat Sarıışık - 08/03/2024

    Ev arayış sürecimizde karşılaştığımız Sinan bey bizdeki emlakçı algısını değiştirerek yeni evimizi bulmamızda çok destekçi oldu karşılaşabileceğimiz her şeyi önceden bizimle paylaşarak şeffaf bir süreç yönetti kendisine teşekkür ederim.

  • Barış Sareyyüpoğlu - 08/01/2024

    Sinan Bey, işini seven ve çok iyi yapan profesyonel bir beyefendi. Sayesinde evimizi çok kısa sürede, istediğimiz koşullarda, tam da istediğimiz özelliklere sahip kişilere kiraya verdik. Bundan sonra emlak işlerimizde danışacağımız uzun soluklu eksperimizi bulduk. Gönül rahatlığıyla çalışabileceğiniz işinin ehli bir profesyonel, kendisine desteği için çok teşekkür ederiz. 08.01.2024

  • Gülay Alaçam - 27/12/2023

    Eskiden emlakçımı vardı. Asardık cama kiralık yazısı. Bakkaldanda kira sözleşmesi. İş biterdi. Sonra eğitimi olmayan bazı insanlar kapılarına emlakçı yazıp oturup müşteri beklemeye başladı. Kimi işini iyi yapıyor kimi dolandırıyordu. Sonra bunlara devlet eğitim vermeye başladı. Diploma sormaya başladı.ve ben o zamana kadar anam babam usulü pencereye bir yazı bir kira sözleşmesi ile işimi bitiriyordum. Neden çünkü duyumlarım. Bunlara güvenmememi söylüyordu. Ne zaman kurumsallaştılar işte o zaman güvendim. Bir arkadaşımın önerisiyle SİNAN SAĞLAM İSİMLİ BİR KİŞİ İLE TANIŞTIM. AMAN ALLAHIM ADAM SOYADI GİBİ SAĞLAM İŞ BİTİRİCİ. HER İKİ TARAFA DESTEK VEREN. KİBAR HOŞGÖRÜLÜ MERHAMETLİ İYİ AİLE BABASI. İŞİNİ İYİ YAPAN ADAM GİBİ ADAM birdenbire hayatıma girdi. Herşey için teşekkür ederim SİNAN oğlum. Sağlık ve sevgiyle kal.

  • Halil Alkan - 27/12/2023

    Sinan bey'in nazik ve kibar tavrının yanında hoş sohbeti, mesleki bilgisi, dürüstlüğü bizi çok sevindirdi. Sayesinde istediğimiz eve hızlı ve kolay bir şekilde kavuşmuş olduk. Kendisine çok çok teşekkür ederiz. Hakkı ödenmez..

  • Gülay Açıkgöz - 26/12/2023

    Sinan beyle tanışmak bizim için ayrıcalıktı sayesinde süper bir eve sahip olduk ilgi alakanız ve bize göstermiş olduğunuz nazik davranışınız ayrıca teşekkür ederim..

  • Erdi Altınsoy - 21/12/2023

    . Evimizi satma işlemlerin de belki de başka birisi olsaydı bu kadar uğraşmazdi. Çok pürüz çıktı ama Sinan bey gerçekten çok uğraşarak bizi sonuca ulaştırdı. Güler yüzü samimiyeti ve verdiği güveni icin teşekkür ederiz. İşini hakkıyla yapan az insan varken bizim karşımıza çıkması şansımız oldu. Bidaha ki emlak işlerimizde adresimiz tabiki belli. Teşekkürler Sinan Bey 😊

  • Ahmet Arslan - 21/12/2023

    İlgili ve nezaketli bir insan ev alma işlemlerimiz de çıkan her türlü sıkıntı da gayet makul çözümler buldu ve peşine düşüp bir şekilde halletti. En mühim olanı güvenilir biri olması ve her iki tarafı yormadan orta yolu bulmaya çalışması olabilir.

  • Hülya Başkaya - 04/05/2023

    Evimi alırken birlikte hareket ettik çok tşk ederim Sinan bey ilginiz için

  • Serkan Akgün - 24/04/2023

    Sinan bey güleryüzlü, sabırlı ve hoş sohbet bir insan olması bir tarafta gerçekten işinin ehli ve güvenilir hizmet sundu. Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim

  • Hasret cebeli - 21/03/2023

    Sinan bey, sıkı iletişim ile şehir dışındaki evimizi satmakta yardımcı oldu. Zorlu şartlara rağmen bizlere her konuda yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Güvenli ve şeffaf emlak alış satışı.

  • Metin toğan - 20/03/2023

    Sinan beyin profesyonelliği sayesinde sorunsuz bir şekilde evimizi aldık. Herkesin güvenerek yardım alması gereken bir danışman. Kendisine çok teşekkür eder,başarılar dileriz.

  • Ceren Akgül - 06/03/2023

    Sinan Bey profesyonel ve güvenilir bir emlak danışmanı. Ev kiralama sürecinde ve sonrasında bize her şekilde yardımcı oldu. Bu süreçteki yardımları için çok teşekkür ederiz.

  • İrem Fide - 06/03/2023

    Sinan bey iyi niyetli ve düzgün bir insan. Ayrıca anlayışlı tavırları ve olgun yaklaşımı ile herhangi bir sorun yaşanmadan satın alma işlemimizi gerçekleştirdi. Kendisine teşekkürediyorum.

  • Emre Özçelik - 02/01/2023

    Sinan bey gayet güler yüzlü çözüm odaklı bir insan tüm işlerimizi kolaylaştırdı aldığım evi satmayı düşünsem ilk danışacağım insan olur hersey için teşekkür ederim

  • Handan inan - 30/12/2022

    Oldukça ilgili, profesyonel. Ayrıca iyi niyetli, satış öncesi ve sonrası hep yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

  • Merve Acar - 28/12/2022

    Sinan Bey, en başından beri güven veren, özverili tavir sergilemiş, dairem ile ilgili olması gerekenler hakkında doğru yönlendirmede bulunmustur. Müşteri adaylarının güvenilirliği ve daireme uygun profilleri en hassas titizlikle tespit ederek beyefendi kişiliğini koruyarak uğraş vermiş ve sonuclandirmistir. Kendisiyle çalışmaktan çok mutluyum. Teşekkürler

  • Şekip Şadan - 12/12/2022

    Sinan Bey tüm işlemlerde sürekli yanımızda durdu. Evi gösterdikten sonra tapuyu alana kadar sürede bize çok destek oldu. Çok güvenli birisi. Yabancı bir ülkede benim için en büyük problem dil ve güvendi bunlarıda Sinan bey sayesinde hallettik. çok teşekkür ederim.

  • Kambiz Moheb - 04/12/2022

    Sinan bey ile ilk kez telefonda görüştüm. Uzaktan bile güveni, samimiyeti, dürüstlüğü ve şeffaflığını hissettirdi. Satış sürecinde her iki tarafı koruyacak ve destekleyici taburundan dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Gayrimenkül danışmanından çok arkadaş ve dost olarak davranması bizi etkiledi. İyi ki bu alışveriş sürecinde sizi tercih etmişiz.

  • Ünsal R. Kaya - 01/12/2022

    Sinan Bey'i temel bir cümle ile tanımlayacak olursak şahsım nezdinde bu; "işini hakkıyla yapmaya çalışan, dürüst ve güvenilir bir emlak danışmanı" olacaktır. İlk kez bir emlak danışmanlığı hizmeti alarak ev kiraladım. Süreç içerisindeki danışmanlığından son derece memnun kaldım. Ayrıca kendisini hitabı, diksiyonu, anlayışlı yaklaşımı ve en önemlisi beyefendi kişiliği ile sektörün tüm paydaşları için şahsım adına bir rol model olarak değerlendirdim. Kıymetli emlak danışmanımıza meslek hayatı boyunca başarılar dilerim.

  • Ali Özmez - 01/12/2022

    Hem satıcının yabancı uyruklu olmasından hem de 2 hisse olduğundan Tapu süreci çok zorlu oldu, ama Sinan Sağlam Bey her adımda yanımızdaydı. Teşekkürler.

  • Didem Mimiroğlu - 26/11/2022

    Sinan Beyle aile dostumuz olan avukatımız vasıtasıyla tanıştık. Avukatımız bizden bile daha çok gözün kapalı güvenebilirsin, demişti. Gerçekten de o şekilde oldu. Sahip olduğum evden uzak bir şehirde yaşamama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Evim için neredeyse ilana çıkış anından sonra 6 saat içerisinde istediğim gibi bir kiracı buldu. Ben de kendisine gözüm kapalı güvendim. Kendisine tüm yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İşinde çok titiz, profesyonel ve detayları atlamadan çalışan çok iyi bir emlakçıdır, iyi ki kendisiyle yollarımız kesişti. Tekrar çok teşekkürler.

  • Selda yasar - 06/11/2022

    Sinan beyle çalışmaya karar vererek hayatımın en iyi kararlarından birisini almışım. Karşılıklı güven herseyden önemli. Kendisine sorgusuz sualsiz güvenebileceğiniz bir danışman. Kendisine bu süreçte bize verdiği destekten ve emeginden ötürü teşekkür ederim.

  • GAYE ARSLAN - 07/09/2022

    Sinan Bey gerçekten çok özel bir insan. Sadece çok başarılı bir emlak danışmanı değil aynı zamanda çok değerli bir dost kazandık. Çok kısa bir sürede evimizi, tam istediğimiz şartlarda kiraladı. Bizi sabırla dinledi, ihtiyacımızı kolayca anladı ve gereğini hızlıca yerine getirdi. Bazen sadece gözlerimizle anlaşabildik. Sonuç odaklı, insani değerlere oldukça önem veren; gerek sözlü gerekse de yazılı iletişimde oldukça başarılı ve danışanı tam zamanında, yeterli şekilde bilgilendiren ve yönlendiren bir danışman. Eminim iş yaşamında nice başarılı işlere imza atacaktır. Zira, bu meslekte bana göre en önemli şey; kazançtan önce insani değerlere önem verilmesi. Ve bu meziyet Sinan Bey’de var. Sinan Bey’e meslek hayatında başarılar dilerim.

  • Burak Çavdar - 07/09/2022

    Sinan Bey ev kiralama sürecimizde bizlere çok yardımcı oldu. Kendisi işinde son derece titiz, özverili ve güler yüzlü biri. Sinan beye herşey için çok teşekkür ederiz.

  • Barış Tilki - 23/07/2022

    Karşılaştığımız ilk andan itibaren güler yüzünü ve yardimlarini bizden eksik etmeyen bir gayrimenkul danismani olarak oldukça güven veren ev alma sürecimizi oldugundan daha hizli bitiren sinan beye teşekkür eder başarılarının devamini dilerim.

  • İsmail Yendekoğlu - 22/07/2022

    Sinan bey gayet kibar, iki taraf içinde yardımcı olmak için elinden gelenin çok çok fazlasını yapan, mükemmel bir gayrimenkul danışmanı. Biz çok memnun kaldık, her şey için çok çok çok teşekkürler.

  • AYNUR TİLKİ - 21/07/2022

    Ev alma sürecimizde 3 gün gibi kısa bir sürede tüm süreci tamamladığı için Sinan beye çok teşekkür ediyoruz.İşinde uzman,profesyonel ve çok başalı.Güler yüzü,bilgi birikimi ve anlayışı ile hem biz alıcıları hem de satıcı tarafın çıkarlarını eşit bir şekilde gözeten Sınan beye tüm süreçte verdiği destekler için teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

  • Haydar çamalan - 03/07/2022

    Ev alma sürecimizde yardımlarını esirgemeyen ve tatlı dili güler yüzü ile bize hep destek olan ve bilgi veren sayın Sinan Bey'e çok teşekkür ederiz. Çok başarılı... Her gayrimenkul danışmanlık şirketinde böyle çalışanlar olmasını dilerim..

  • İhsan altun - 03/07/2022

    Sinan beye çok teşekkür ediyorum. Dairemi bir hafta içinde çok kısa bir zamanda isteğim fiyata sattı. Sinan bey tam bir insan mühendisi. Çok iyi bir emlak uzmanı. Her şey için çok teşekkür ederim sinan sağlam. Başarılarının devamını diliyorum. 🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍