Be Here Good Things/ İyi şeyler için buradayım

İlaç sektöründeki satış ve pazarlama alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerini gayrimenkul yatırım danışmanlığı ile birlikte değerlendirmek amacındayım. 2001 yılından beri ilginç bir merak duygusu ile başlayan tıbbi ürünlerin tanıtımı, merakım sayesinde -şirket elçiliği, planlama, müşteri odaklılık, takım çalışması, bireye saygı, yaratıcılık, iletişim, değişime uyum, problem çözme, etkileme ve ikna etme, araştırmacılık ve takip gibi alt başlıkları da içeren- satış dünyası içinde sürekli genişleyen bilgi ağacımı her zaman genişletmeye özen gösterdim. Amacım sadece bir iş sahibi olmak değil, aynı zamanda gelecek adına bilgi, iletişim gibi alanlarda kendim ve çevrem için yararlı bir şeyler yapabilmeyi hedeflemekte oldu.

Gelecekte de bilgi ve iletişim becerisini etkin kullanabilme yeteneği öncelikli beklenti olmaya devam edecektir. İşte bu yüzden inandığım bir gerçektir ki; “başarı ve gelecek bilgi ile değil, bilgiye sahip olan beyni yönetebilmekle edinilir. “ Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum. “

UZMANLIK ALANLARIM

Projeler

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Erenköy Suadiye Göztepe Esenşehir

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Selvin Özdeniz - 20/03/2019

    Konut satışı sırasında gösterdiğiniz yaklaşımlardan dolayı size teşekkür etmek istedim. Özellikle benim için çok önemli olan güven konusunda samimi ve profesyonel yaklaşımlarınız ile mesai kavramından bağımsız her daim sorularımıza yanıt verdiğiniz için, sürecin başından sonuna bizimle birlikte olup sorunsuz bir şekilde geçirmemizi sağladığınız için eşim ve kendi adıma sizlere ayrı ayrı çok teşekkür ederiz. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.

19.500 ₺
Kiralık
23.500 ₺
Kiralık
23.500 ₺
Kiralık
34.500 ₺
Kiralık