NURCAN SARMAŞIK

Gayrimenkul Danışmanı @CB TRIO

Hayat, bir yolculuk gibidir. Bu yolculukta, deneyimlerimiz, başarılarımız ve başarısızlıklarımızla dolu bir hikaye yazıyoruz. Ben de bu hikayenin bir parçası olan Nurcan Sarmaşık.

26 Eylül 1965'te İstanbul'da doğdum ve hayatım boyunca bu şehre bağlı kaldım. Eğitimime Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda başladım ve ardından 50. Yıl Ortaokulu ve Kadir Has Lisesi'nde devam ettim. Üniversite eğitimimi İstanbul Şehir Tiyatroları'nda tamamladım.

Çalışma hayatıma Ereğli Demir Çelik Fabrikaları'nda insan kaynakları ve satın alma departmanında başladım. Ardından sağlık sektöründe farklı alanlarda görev aldım ve Kadıköy Belediyesi'nde çeşitli koordinatörlük görevlerinde bulundum.

Pilates eğitmenliği de hayatımın bir parçası oldu ve bu alanda da yeteneklerimi geliştirerek Kadıköy Belediyesi Kalamış Spor Merkezi'nde eğitmenlik ve proje koordinatörlüğü yaptım. Son olarak, gayrimenkul danışmanlığı alanında Coldwell Banker Trio İstanbul'da çalışmaya başladım.

Bu süreçte edindiğim deneyimler ve kazandığım bilgi birikimi, her zaman daha iyiye ve daha ileriye gitme isteğimi besledi. Bu önsözde sizlere kısa bir yolculuk sundum, umarım bu hikayede benimle birlikte ilerlemekten keyif alırsınız.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İSTANBUL 18-22 MART 2024 YÜZYÜZE BLUE START EĞİTİMİ ( ANKARA-İZMİR HARİÇ )
3.500.000 ₺
Satılık
13.450.000 ₺
Satılık
18.500.000 ₺
Satılık
12.750.000 ₺
Satılık