Merhaba,

Gazi Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, El Sanatları Tasarımı ve Üretimi Bölümü'nden Bireysel Tasarımcı olarak mezun oldum. Ek olarak 1 yıl Formasyon alarak Öğretmenlik eğitimimi tamamladım. 4 yıl Halk Eğitim Merkezide ve 1 yıl Lisede Öğretmenlik yaptım. Aynı zamanda kendi markamı yarattım ve uzun yıllardır kişiye özel tasarımlar yapmaktayım. Bunlara ek olarak şehirlerarasında Atölye çalışmaları düzenledim ve devam etmekteyim.

Genel olarak enerjik, güleryüzlü, pozitif düşünen, düzenli ve disiplinli bir yapıya sahibim. Öğrenmeyi, gelişmeyi seviyorum. Bilgiyi özümseyerek kendi hayatıma uyarlıyorum. Her zaman hedeflerim ve amaçlarım vardır. Hırsımı doğru hamlelerle doğru alana yönelttiğimde başarıyı elde edeceğimi düşünüyorum ve ediyorum.

Zaman içerisinde değişen hayat şartlarım, kendime ve hayata bakış açım beni, enerjimi ve potansiyelimi kullanabileceğim, karşılıklı güven, hızlı çözüm ve verim odaklı çalışabileceğim, insan ilişkilerimin güçlü olduğunu düşündüğüm için bunu en doğru şekilde kullanabileceğim Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yönlendirdi. 5 yıldır sektörde hizmet vermekteyim.

Amacım hayalini kurduğunuz ve istediğiniz özelliklere sahip, içinde huzurla, mutlulukla yaşayacağınız evi en kısa ve en doğru zamanda, doğru fiyatla almanıza veya pazarlamanıza yardımcı olmak. Her geçen gün büyüyen gayrimenkul sektöründe dürüst, güvenilir, bilgili ve başarılı bir gayrimenkul danışmanı olarak sizlere bu konuda yardımcı olmaktır.

Sektörün Bursa’daki profesyonel lideri olan Coldwell Banker Everest ofisinde donanımlı bir şekilde sizin için çalışmaya hazırım.

UZMANLIK ALANLARIM

Bursa Balat / Mudanya / Güzelyalı /

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Balat Ahmet Yesevi Güzelyalı Yalı Halitpaşa Güzelyalı Siteler