SERKAN KARADUMAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB YÖN
Portföy İşlem Hızı
9,0

"Doğru, Hızlı, Güvenilir Hizmet"

1978 Söke/Aydın doğumluyum.

-2001 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği,

-2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme,

bölümlerinden mezun oldum.

15 yıl kurumsal firmalarda Danışmanlık ve İş Geliştirme Yöneticiliği alanında profesyonel olarak çalıştıktan sonra, Dünya’nın Gayrimenkul sektöründe lider firması Coldwell Banker bünyesine geçiş yaptım. Coldwell Banker’ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım. Bugün; konut ve ticari mülk konularındaki uzmanlığımla Coldwell Banker Yön ofisi bünyesindeki Gayrimenkul Danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

“İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” Demiş Robert Bosch. Benim de uzun yıllar kurumsal iş hayatımda kazandığım en büyük kazancım "Güven" duyulmak oldu. Çalışma hayatıma kendi başıma, özgür bir şekilde devam etmeye karar verdiğimde, bu güçlü yönümü en doğru şekilde kullanabileceğim alan olarak gayrimenkul sektörünü seçtim. Bu sektörde, bu zamana kadar kazanmış olduğum satış, hızlı problem çözme, analiz, raporlama, iş geliştirme ve iyi insan ilişkileri yürütme deneyimlerimi pozitif enerjimle ustalıkla kullanma fırsatı buluyor ve mülk sahiplerini anlayarak maksimum memnuiyet sağlıyorum. Başarı odaklı tüm bu çalışmalarımla devamlı kendimi aşma fırsatı yakalıyorum. Bu benim için inanılmaz heyecan verici bir durum ve her zaman yeniden başlayabilme duygusu ve enerjisi veriyor.

İlkem; “ Doğru, Hızlı, Güvenilir Hizmet”

Bu doğrultuda Sizinle de birlikte iş yapmaktan kıvanç duyacağım.

Saygılarımla

Serkan Karaduman

Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı

Jeoloji Yüksek Mühendisi

www.gayrimenkulsefi.com

UZMANLIK ALANLARIM

Konut, Lüks Konut, Ticari Gayrimenkul

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Barbaros Cüneytbey İTOB OSB Kasımpaşa Kısık

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ali osman ünsal - 26/03/2024

    Vizyoner, güvenilir kişiligi ile bizi en doğru yatırımlarla buluşturan, kafamızdaki tüm soru işaretlerini çözüme kavuşturan Serkan bey e çok teşekkürler. İyi ki tanımışım iyi ki dost olmuşum. Ayrıca global Coldwell banker markasıyla işlemler yapmak güvenimizi katlıyor. Teşekkürler.

  • Arzu kalaycı - 22/12/2023

    Hayalimizdeki villaya sahip olabilmemiz de çok çaba harcayıp emek veren guleryuzlulugu ilgisi ve cozumcul yaklaşımlarıyla kısa sürede bizi sonuca ulaştıran sayın Serkan bey e sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.Ayrica profesyonel ekibi ve çalışmalariylada colwer banker firmasını herkese tavsiye ediyoruz🙏

  • Yiğit Ali Akgöz - 12/12/2023

    Menderes'te bulunan villamızın satışında bizlere sonsuz destek olan, sözleşme anından itibaren satış sürecini gayet profesyonel yöneten, işlerimizi kolaylaştıran, çözüm bulan, satışımızı başarı ile gerçekleştiren Serkan Bey'e çok teşekkür ederim. Ayrıca kurumsal marka Coldwell Banker ile çalışmayı da herkese tavsiye ederim.

2.025.000 ₺
Satılık
2.250.000 ₺
Satılık
350.000 ₺
Kiralık