LEVENT YARDIMCI

Gayrimenkul Danışmanı @CB LOFT

Doğru süreç yönetimi kazanca, yanlış süreç yönetimi zarara neden olur.

1977, Ankara doğumluyum.

2004 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden, 2019 yılında da Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü’nden, 2024 yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Taşınmaz Değerleme ve Yönetimi Bölümü Yüksek Lisan Programından mezun oldum. Halen Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü’nde ikinci Yüksek Lisan Programım da devam etmektedir.

Ayrıca, SPK - Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisansına da sahibim.

27 Yıl Kamuda çalıştıktan sonra gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve 2023 yılında Coldwell Banker ailesine katıldım.

Coldwell Banker’ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Bugün; konut, lüks konut, ticari, arsa, kentsel dönüşüm, kat karşılığı satış konularındaki uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle Coldwell Banker Loft Ofis bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

Saygılarımla.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut, lüks konut, ticari, arsa, kentsel dönüşüm, kat karşılığı satış.

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çankaya

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • ANKARA BLUE START YÜZYÜZE 11-15 Eylül 2023

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Dursun Kececi - 02/04/2024

    Ev aradigimiz stresli bir sürecte tanistigimiz Levent Bey, daha ilk dakikadan bize verdigi güvenle icimizi rahatlatti. Sonraki sureclerde de aklimiza takilan konulari hic sıkılmadan ve butun şeffaflıkla bize acikladi. Biz kendisinin karsimiza cikmasindan oturu kendimizi sansli hissediyoruz. Sureci basariyla yonettigi icin sirketi ve kendisine tesekkur ederiz. Bundan sonraki sureclerde de kendisini tercih edecegimizden suphemiz yok.

  • Yiğit Ata Ağartan - 02/04/2024

    Levent Bey ev alım sürecimizi çok profesyonel şekilde yönetti. Ev alım süreciyle ilgili aklımıza takılan her türlü bilgiyi eksiksiz olarak sağladı. Sağladığı güven ve kusursuz iletişimiyle bu süreci hiç zorlanmadan tamamladık. Kendisine yardımları için çok teşekkür ediyorum.

  • Bülent taşıgüzel - 14/02/2024

    Levent Bey satış sürecimiz çok başarılı bir şekilde götürdü gayrimenkulümüz hakkında tüm analizleri yaptı ve bize sundu çok kısa sürede satış gerçekleşti teşekkür ediyorum.