‘’Değerinde Çözümler Mutlu Müşteriler’’

1982 yılında Muğla'da dünyaya geldim. İlköğretim eğitimimi Muğla Menteşe Kuyucak İlkokulu'nda tamamladım. Ortaokulu ise Yerkesik İlköğretim Okulu'nda okudum ve ardından Yerkesik Çok Programlı ve Ticaret Meslek Lisesi'nde lise eğitimimi tamamladım.

Eğitim hayatımın ardından, 2018 yılında gayrimenkul sektörüne olan ilgimden dolayı, yerel bir gayrimenkul ofisinde danışman olarak çalışmaya başladım ve burada 2 yıl boyunca görev yaptım. Daha sonra, 14 Nisan 2020 tarihinde kendi şirketim olan Yörük Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı firmasını kurdum.

Bu sürecin ardından, 7 Nisan 2021 tarihinde Realty World KDM Gayrimenkul firmasında Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaya başladım. 2022 Yılını Realty World Ege Bölge Birincisi Olarak Tamamladım.

1 Temmuz 2023 Tarihinde Relaty World Kdm Ofisinden Ayrılarak 11 Temmuz 2023 Tarihinde Coldwell Banker Yeditepe Ofisinde Gayrimenkul Danışmanı Olarak Çalışmaya Başladım. 9 Ocak 2024 tarihi itibariyle Coldwell Banker Egemen ailesine katıldım ve devam etmekteyim.

Önceki iş deneyimlerim arasında, Avea kurumsal şirket hattı tanıtım pazarlama ve satışında da görev almıştım.

Gayrimenkul sektörüne olan tutkum ve tecrübelerim sayesinde, müşterilerime en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktayım.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 14-18 Ağustos 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)