Merhaba! Ben Mehmet Uysal

1982 yılında Muğla’da doğdum. İlköğretim eğitimimi Muğla Menteşe Kuyucak İlkokulu’nda, ortaokulu Yerkesik İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra, Yerkesik Çok Programlı ve Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldum.

Eğitim hayatımın ardından, satış ve pazarlama alanında kazandığım deneyimle profesyonel iş hayatına adım attım.

2018 yılında gayrimenkul sektörüne olan ilgimle yerel bir gayrimenkul ofisinde danışman olarak çalışmaya başladım.

Bu alanda edindiğim bilgi ve tecrübelerle 14 Nisan 2020 tarihinde Yörük Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı şirketini kurdum. 2021 yılında Realty World firmasına katıldım ve burada 2022 yılında Ege Bölgesi birinciliğini elde ettim.

1 Temmuz 2023 tarihinde Realty World’den ayrılarak, 11 Temmuz 2023 itibariyle Coldwell Banker ailesine, 9 Ocak 2024 itibariyle Coldwell Banker Egemen ailesine katıldım.

Gayrimenkul sektöründeki geniş deneyimim ve tutkum sayesinde, müşterilerime en iyi çözümleri sunmaya devam ediyorum.

Sektördeki yenilikleri yakından takip eden, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla çalışıyorum. İhtiyaçlarınıza değerinde çözümler sunarak, gayrimenkul yatırımlarınızı güvenle yönetmenize yardımcı oluyorum.

Saygılarımla…

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks Konut, Konut Ve Ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Akyaka

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 14-18 Ağustos 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Pınar ay - 28/06/2024

    Mehmet bey çok ilgili ve başarılıdır, yardımları için çok teşekkür ederiz .Arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz, iyi çalışmalar.

  • İsmail Seçkin - 30/05/2024

    Merhabalar mehmet bey şeffaf dürüst ve çözüm odaklı bir danışman olarak bizlere yardımcı olduğunuz için çok tesekkur ederim.