Merhaba, Hoş Geldiniz.

Ankara, Yenimahalle’de doğdum. Çocukluğum, memleketim olan Çanakkale’de geçti. Bu dönemde sporla iç içeydim. Yaklaşık 10 yıl lisanslı yüzücü olarak yarışmalara katıldım. Çok sayıda müsabakada başarılar kazanarak çeşitli ödüllere layık görüldüm. Bunların arasında en dikkat çekici olanı kıtalar arası yüzücü unvanına sahip olmaktı. Spor hayatının bana kazandırmış olduğu azim, disiplin, etik kurallar çerçevesinde çalışmayı ve odaklanmayı hayatımın her noktasında ön planda tuttum.

2014 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü kazandım. 2 yıl kadar eğitim gördüm. Okuduğum süre içerisinde bölümümle ilgili işlerde çalıştım ve gelecekte bu işte çalışmaktan mutlu olmayacağımı anladığımda okulu bırakma kararı aldım.

2016 yılında Türkiye’de ilk defa öğrenci kabul ettiğini gördüğüm Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümünü kazanan ilk öğrencilerden oldum. Fakülte bünyesinde öğrenci topluluğu kuruculuğunda görev aldım. 2 yıl süre ile yönetim kurulu başkanlığına seçildim. Öğrenim hayatım boyunca; proje geliştirme ve finansmanı, proje değerleme, gayrimenkul hukuku, gayrimenkul geliştirme ve gayrimenkul ekonomisi, miras hukuku, imar hukuku, şehir ve bölge planlama, varlık yönetimi, tesis yönetimi, sayısal kadastro ve ölçme bilgisi, gayrimenkul proje ve yapım yönetimi, tapu sicili ve uygulamaları, gayrimenkul finansmanı, doğal ve kültürel korunan alanlar ve yönetimleri, yer seçimi analizi gibi bir çok alanda eğitim aldım. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimi almaya ve gayrimenkul sektöründe araştırmalar yapmaya devam ediyorum.

Eğitimim süresince kısmı zamanlı olarak üniversitede ve tam zamanlı olarak özel sektörde çalıştım. Mezun olmadan önce işe başladığım gayrimenkul değerleme şirketlerinde özel projeler ve proje değerleme departmanlarında çalışmaya devam ettim.

Çalışma hayatım boyunca, Türkiye’de ve dünyada 300’ün üzerinde nitelikli gayrimenkul için değerleme raporu hazırladım. Mümkün olduğu sürece gayrimenkul sektörü hakkında araştırma raporları ve makaleler hazırlamaktayım.

Elde ettiğim tecrübe ve bilgileri, etik kurallar çerçevesinde doğrudan sizlere sunabilmek ve hayatınızda aldığınız en pahalı kararları en iyi şekilde yönetmek adına gayrimenkul danışmanlığı alanına yoğunlaşma kararı aldım.

Her insan özel olduğu gibi her gayrimenkul de özeldir.

Kendinizi özel hissedeceğiniz unutulmaz bir tecrübe yaşatmak ve size özel çözümlerimizle tanışmanız için sabırsızlanıyoruz.

Hayatınıza değer katmak adına sizi Coldwell Banker Falezyum Ofisimize bekliyoruz.

UZMANLIK ALANLARIM

Değerleme, risk analizi, proje geliştirme, Fizibilite, gayrimenkul, miras ve imar hukuku, varlık yönetimi, kadastro bilgisi, doğal ve kültürel korunan alanlar ve yönetimleri, yer seçimi analizi

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 15-19 OCAK 2024 BLUE START Online Eğitim Şehir dışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)