Portföy İşlem Hızı
9,0

Merhaba! Ben, 1991 yılında Tekirdağ'da doğan ve 2023 yılı itibari ile kariyerime Gayrimenkul Danışmanı olarak devam eden biriyim. Eğitim hayatım boyunca iktisat ve insan kaynakları yönetimi alanlarında kendimi geliştirmek için çabaladım.

2012 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde İktisat Bölümü'nden lisans derecesiyle mezun oldum ve ardından 2014 yılında Ege Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü'nde yüksek lisansımı tamamladım. Bu eğitimler, hem iş dünyasındaki ekonomik perspektifleri anlamama hem de insan kaynakları alanındaki becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu.

Profesyonel kariyerime 2015 yılında başladım ve o zamandan beri çeşitli ulusal ve uluslararası firmalarda çalıştım. Bu deneyimler, ticari ortamlarda farklı rol ve sorumlulukları üstlenme fırsatı sağladı ve iş dünyasının dinamiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldu. Sektördeki değişimleri takip etmek ve sürekli öğrenmeye açık olmak, benim için önemli değerlerdir.

2023 yılı Haziran ayından itibaren Coldwell Banker markası altında Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaktayım. Bu iş benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda müşterilerime hizmet etmek, ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en iyi gayrimenkul çözümlerini sunmak için bir fırsattır. Sektördeki yenilikleri takip etmek ve müşterilerimin hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için her zaman kendimi geliştirmeye odaklanıyorum.

Müşterilerimle olan ilişkilerimde dürüstlük, profesyonellik ve müşteri memnuniyeti benim için öncelikli değerlerdir. İhtiyaçlarınızı dinlemek, size uygun gayrimenkul seçeneklerini sunmak ve size en iyi hizmeti sağlamak için buradayım.

Benimle iletişime geçmek için her zaman açığım. Sizin için en uygun gayrimenkul çözümlerini bulmak ve hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmak için sabırsızlıkla bekliyorum.

Saygılarımla,

Doruk Baş.

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari Gayrimenkul

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çankaya

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 12-16 HAZİRAN 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İstanbul 31 Temmuz - 4 Ağustos 2023
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • Milyonerden Milyonere 6 - 7 Eylül 2023 Antalya

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Serkan Elgün - 03/04/2024

    Doruk Bey gerek piyasa araştırması, gerek içimize sinecek fiyat belirlenmesi, gerekse tüm sürecin takibi ile alakalı biz taraflarla ve taraflararası güçlü ve etkili iletişim kurmak gibi bir çok bakımdan bizi memnun bıraktı. Sakinliği ve süreçleri yönetmedeki profesyonelligi çok pürüzsüz bir süreç gecirmemizi sağladı. Çok teşekkür ederiz.

  • Özgür Çakır - 28/12/2023

    Doruk Beyi gerek insanlığı isine olan bağlılığı ve disipli çalışmaları gerçekten cok iyi gayrimenkul danışmanının. Kendisi tanımaktan ve bizlere yaptığı bilgilendirmelerden dolayı çok mutluyuz. Kendisine başarılar diliyorum.

40.000.000 ₺
Satılık
450.000 ₺
Satılık
15.900.000 ₺
Satılık
5.250.000 ₺
Satılık