Portföy İşlem Hızı
10,0

Gayrimenkul My Business

1977 Kayseri doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Ekonomi lisansımdan sonra Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Ana Bilim Dalında Master yaptım. Uzun yıllar Türkiye’nin önde gelen önemli kurumlarında Mülk ve Emlak Geliştirme, Franchise ve Kiralama, Mağaza Geliştirme ve Yatırım müdürlükleri yaptım. 2021 yılında gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve halen Coldwell Banker çatısı altında kariyerime devam etmekteyim.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Endüstriyel Yapılar, Plaza/Ofis, Perakende Ticari Alanlar, Arsa/Arazi,

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Saray Alcı OSB Çınar Hasanoğlan Fatih Yağlıpınar

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Teknoloji ve Pazarlama Eğitimi
  • M2M Ankara 22-23 Eylül 2021

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Yusuf Umut İSTANBULLU - 30/12/2023

    Aydın Bey adaletli ve mantıklı bir şekilde ofisimizi kiraya vermemizi sağladı. Zannediyorum bundan sonra her türlü emlak ihtiyacımızda kendisine başvuracağız.

  • Asena Terzioğlu Özcan - 11/12/2023

    Oldukça ilgili ve kibar bir satış danışmanı. Ne alıcıyı ne de satıcıyı mağdur ediyor. Hızlı ve pratik bir şekilde işleri hallediyor. Kendisine teşekkür ederim.

  • Betül Özkan - 07/12/2023

    Çok memnun kaldım, oldukça ilgili bir arkadaşımız.Sayesinde evimizi kiraladık

  • aslıhan çilsal - 04/11/2023

    Aydın bey fazlasıyla ilgili alakalı idi.Evi gösterdiği andan itibaren herşey ile bizzat tek tek ilgilendi.Fazlasıyla dürüst ve yardımsever olması, istediğim tarzda evi bulup 1 hafta içinde evin eksiklerini hallettiği için kendisine çok teşekkür ederim.

  • Muhammed Ürkmez - 06/08/2023

    Aydın bey gayrimenkul alım-satım ve kiralama işlerini max profesyonel yöneten, istediğiniz zaman ulaşabildiğiniz ilgili birisi. Beraber çalışmaktan çok memnun kaldık, ileride de çalışacağımızı düşünüyoruz.

  • Alper Cebeci - 01/08/2023

    Aydın bey gayrimenkul danışmanı olarak çok profesyonel gayet olumlu ve iletişim becerisi yüksek birisi. Ev kiralama ve satış süreçlerimizi hızlı ve doğru bir şekilde yönetti.

  • Şekernaz Cebeci - 26/07/2023

    Aydın bey ile ev kiralama sürecinde tanıştık Profesyonel yaklaşımı ile hemen uygun bir ev buldu. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum Tekrardan çalışmak isteyeceğim bir insan kazandım 🌸

  • TEVFİK CİFCI - 23/07/2023

    Aydın bey sıradan bir broker olmadığını ilk görüşmenizde hissettiriyor zaten. Kariyer planını bilerek ve isteyerek oluşturduğunu hissettiriyor, böyle olunca da başarılı nazik ve sabırlı bir karakterle muhatap olduğunuz için kendinizi şanslı hissedin. Aydın Beye teşekkür ediyorum.Hem ev bulduk hem de işinde başarılı ve iyi bir insan bulduk.

  • Selçuk Yılmaz - 14/07/2023

    Aydın Bey çok ilgili bir danışmandı. Hizmetten oldukça memnun kaldım. Kendisiyle daha sonraki süreçlerde de çalışacağımızı düşünüyorum.

  • Cem Tolga Tecimer - 23/06/2023

    Ev alımı ve daha sonrasında kiralama işlemlerinde konusunda uzman bir temsilci olan Aydın Bey ile birlikte çalışmış olmak bizim için çok rahatlatıcı oldu. Evimizin alımı ve kiralama sürecinde ki profesyonel yaklaşımı ve evrak işlemlerinde ki titizliğinden dolayı kendisine tekrardan çok teşekkür ederim. Çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

  • İlknur ÖZTÜRK - 20/06/2023

    Aydın bey mülkümüzün kiralama sürecinde an be an bizi bilgilendirdiğiniz için kiracı portföyünün belirlenmesinde bizim isteğimizi dikkate aldığınız için ve yine bu süreçte hem bizi hem de kiracımızı yasal konularda aydınlattığınız için çok teşekkür ederiz yeni çalışmalarda da tercih sebebimiz olacağınızdan kuşkunuz olmasın.

  • Tuğba TECİMER - 20/06/2023

    Aydın Bey işinde oldukça başarılı ve uzman bir temsilci. Evimizin alımı ve kiralama sürecindeki profesyonel yaklaşımı işinde ne kadar deneyimli olduğunu gösteriyor. Her konudaki desteğiniz, ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz. Sizinle karşılaştığımız için çok şanslıyız.

  • Aslınur KOLÇAK - 16/06/2023

    Her kiracının karşısına Aydın Bey gibi birinin çıkmasını dilerim. Kibarlığı, kurumsallığı, yardımseverliği, ilgililiği için kendisine çok teşekkür ederim.

  • Esra Akbıyık - 13/05/2023

    Aydın bey gerçekten işinde çok uzman kibar aynı zaman da çözüm odaklı biri .Anlayışınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum sizinle çalışmak bizim için bir şanstı.

  • Fatih Balcıoğlu - 11/04/2023

    Merhaba..Aydın bey Ankara Demetlerde 7 hisseli bir dairenin satışı işleminde intikal, hissedarların vekâleti, belediye şerhi terkini, bankanın kayıtlarında bile olmayan ipoteğin terkini, Antalya-İstanbul icra dairelerince konmuş 4 ayrı haciz terkini işlemini tamamlayıp satış işlemimizi halletti..Kendisi tam bir profesyonel..Firmanıza ve kendisine çok teşekkürler

  • Serhat öcal - 04/04/2023

    Aydın bey bize sadece emlakcı olarak değil arkadaş gibi davrandı, bazıı işler görevi olmadığı halde her aşamada yardımcı oldu ona çok ama çok teşekkür ediyoruz,

  • Ahmet onur - 04/04/2023

    Tecrübesiyle ve kişiliğiyle güven veren bir dostum oldu. Aydın bey işin başından sonuna kadar bilgisi ve davranışlarıyla süreci güzel yönetiyor.

  • Cem Elhasan - 09/03/2023

    Ev alma sürecimizin her aşamasında yanımızda olan Aydın beye çok teşekkür ediyorum. İşini hem profesyonel hem de çok hoş sohbet biçimde yapan biri.