UTKU BATIN ELTUT

Gayrimenkul Danışmanı @CB SKY

Merhaba, ben Utku Batın ELTUT. 1997 yılında Malatya’da doğdum. Küçük yaşlardan itibaren baba mesleği gereği şehirden şehre taşındım, en son olarak da Antalya’ya yerleştim. Bir yandan okurken, diğer yandan da halihazırda hobi olarak uğraştığım müziği profesyonellik seviyesine taşıyarak sahneler almaya başladım. Bu süreçte Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nü dereceyle kazandım. Üniversite eğitimimi alırken aynı zamanda halk eğitim merkezlerinde, çeşitli özel eğitim derneklerinde ve sanat akademilerinde eğitmenlik yaptım. 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Pedagojik formasyon eğitimi aldım. 2022 yılında lisans eğitimimi tamamladım. Daha sonrasında Türkiye'nin en köklü ve bilinen özel eğitim kurumlarından Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nda müzik öğretmenliği yaptım.

Öğretmenlik ve müzisyenlik mesleklerinden edindiğim iyi iletişim, empati kurma, adillik ve objektiflik, kitlelere hitap edebilme gibi beceriler doğrultusunda bir girişimde bulunarak gayrimenkul sektörüne geçiş yaptım. Gayrimenkul ihtiyaçlarınızı anlamak, beklentilerinizi karşılamak ve doğru çözümleri sunmak; satış, kiralama veya yatırım konularında size özel çözümler geliştirerek gayrimenkul hedeflerinizi birlikte gerçekleştirmek için buradayım.

Dünyanın en başarılı gayrimenkul firması Coldwell Banker’ın çatısı altında profesyonel bir gayrimenkul danışmanı olarak sizlere hizmet vermeyi iple çekiyor ve yapacağımız güzel işleri şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. İletişime geçmekten çekinmeyin, sorularınızı yanıtlamak ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 13-17 Kasım 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)