HÜSEYİN ALTUNSARAY

Gayrimenkul Danışmanı @CB VIP

Merhaba, ben Hüseyin Altunsaray. Kırşehir'de 1967 yılında doğdum. Uzun yıllardır Çukurambar’da yaşıyorum. Eğitim hayatımın ardından yaklaşık 10 yıl boyunca Bilkent bölgesinde esnaf olarak çalıştım.

Gayrimenkul sektörüne olan ilgim ve tutkum beni bu alanda profesyonel olarak gelişmeye yöneltti. 120 saatlik Gayrimenkul eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra MYK seviye 5 sınavını geçerek Gayrimenkul Danışmanı unvanı kazandım. 2023 yılında, saygın bir firma olan Coldwell Banker VIP katıldım ve burada gayrimenkul danışmanı kariyerime başladım.

Coldwell Banker'ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak için Blue start eğitimi ve diğer ilgili eğitimleri başarıyla tamamladım. Ankara ilinde, Bilkent ve Çukurambar bölge uzmanıyım. Gayrimenkul alım-satım-kiralama konusunda uzmanlaştım ve bu alanda geniş bir müşteri portföyüne sahibim.

Profesyonel anlamda müşteri memnuniyetini ilke edinmiş ve her zaman müşterilerimin ihtiyaçlarına özel çözümler sunmayı hedefliyorum. Size her zaman ofisimize çay ve kahve içmeye bekliyorum ve gayrimenkul sektöründe her türlü ihtiyacınız olursa, danışmanlık hizmetlerimle size yardımcı olmak için buradayım. Gayrimenkul alım, satım veya kiralama konularında bilgi almak, danışmak veya destek almak isterseniz, benimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Hüseyin Altunsaray

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • ANKARA BLUE START YÜZYÜZE 05 - 09 HAZİRAN 2023
  • Milyonerden Milyonere 23-24 Kasım 2023 Ankara