ŞİRİN KILAVUZ UŞUN

Gayrimenkul Danışmanı @CB ALESTA PREMIUM

MERHABA ,

Şirin Kılavuz Uşun ben.

1985 izmir doğumluyum, evliyim ve 2 kedimiz ve 1 köpeğimizle istanbul'da yaşıyorum.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Tiyatro Anasanat dalı Oyunculuk bölümünden 2007 yılında mezun oldum.

Mezun olduktan sonra istanbul devlet ve şehir tiyatrolarında sözleşmeli oyuncu olarak çalıştım,

dot tiyatro ve nilüfer kent tiyatrosunda oyunlarda, dizi ve fim projelerinde oyuncu olarak çalıştım.

Beden farkındalığı, hareket, ses-nefes eğitmenliğinin yanısıra şu an aynı zamanda yoga eğitmenliği de yapmaktayım.

Hayatın akışı içerisinde tüm bu yapmaktan keyif aldığım işlerimin devam ederken gayrimenkul danışmanlığı için de yeni bir yolculuğa çıkmaya karar verdim. Bu mesleğe heyecanlanma sebebim, insanlarla iletişimimde iyi bir dinleyici olduğumu düşünmem,

sevgi diliyle yaklaşımı önemsemenin, herkesin sınırlarına saygı duyulması gerekliliğinin farkında olmamla, iyi bir gözlemci, araştırmacı, yeni bir şey öğrenmeye hevesli olmamı bildiğimden.. Sektörde karşılaştığım olumsuz örneklerin aslında hepimizi başka birisine güvenme konusunda ne kadar da tedirgin ettiği tespitinde bulundum. Tüm bu hislerle başkasına karşı güvenilir, bağ kurduğumuz müşterilerimizin haklarına hakkaniyetli bir biçimde yaklaşma gerekliliğinin farkında olmamla, kurallara ve değerlere saygı duyarak, memnuniyet çerçevesinde ilerleme isteğimle yolculuğum netleşti aslında.

‘Ben gayrimenkul danışmanımın nasıl olmasını isterdim?’ Sorusunu kendime sorup kendi beklediğim profesyonelliği, donanımı, empatiyi, herkesin mutlu olacağı çözümler üretmeyi hedefleyip , gelişimime de güvenilir olduğunu, sektörde güçlü olduğunu da bildiğim Coldwell Banker ile sürdürmek niyetindeyim. Pazarlama, türkiye ve dünya ekonomisi, gayrimenkul hukuku konularıyla ilgili de kendimi geliştirme yolundayım.

Alesta 2 ofisimizde gayrimenkul alım-satım-kiralama, değerleme, güvenilir olma sözümle ve samimiyetimle hizmetinizdeyim.

Sevgiler..

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 16-20 Ekim 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)