TUNA MEYDAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB KOBİ

Merhaba! Ben Tuna Meydan, Mersin'in güzel topraklarında 14 Ağustos 2000 tarihinde doğdum. Lise eğitimime kadar Hatay İskenderun'da yaşadım, ardından lise eğitimimi tamamladıktan sonra, 2019 yılında Konya Selçuk Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimime başladım. Bu yolculuğun sonunda, 2023 itibariyle üniversite hayatımı başarıyla tamamlayarak mezun oldum.

Üniversite eğitimim sırasında, gayrimenkul sektörüne var olan ilgim giderek arttı. Bu ilgiyi bir adım öteye taşımak ve profesyonel bir kariyere adım atmak adına, Coldwell Banker ailesine katılarak emlak danışmanı olarak kariyerime yön verdim. Şu an itibariyle, Coldwell Banker Kobi Ofisi'nde çalışmalarıma devam etmekteyim.

Emlak sektöründe müşterilere en iyi hizmeti sunmak, ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri bulmak benim için büyük bir tutku. Coldwell Banker çatısı altında, profesyonellik, güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti ilkeleriyle hareket ederek sektörde kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Emlakla ilgili her türlü sorunuz veya ihtiyacınız varsa, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Coldwell Banker Kobi Ofisi'nde, size en iyi hizmeti sunmak için buradayım.

Sevgiler,

Tuna MEYDAN

UZMANLIK ALANLARIM

Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çakmak Armağan Evler Site Şerifali