HANDE KARCILIOĞLU

Gayrimenkul Danışmanı @CB PLUS

Merhaba,

Celal Bayar Üniversitesi İktisat bölümü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Dış ticaret programını bitirdim. Çalışma hayatıma başladığım süreçte etkili insanın 7 temel özelliği, efektif iletişim eğitimler gibi birçok eğitimin bana kattığı vizyon sayesinde dış ticaret departmanı, satın alma departmanları ile başlayan kariyerim satış ile devam etti. Japan Tobacco Int. ve Batıçim Çimento San. A.Ş firmalarında uzun yıllar çeşitli departmanlarda çalıştım.

Müşteri ilişkileri yönetimi, pazar analizi, yasal düzenlemeler, pazar trendleri gibi alanları yakından takip ediyorum. 2022 Şubat ayında başladığım emlak danışmanlığı görevi sayesinde; müşterilere emlak pazarı hakkında bilgi vermek, emlak değerleme yapmak, doğru fiyatlandırmak, müşteri ihtiyaçlarını anlamak ve uygun çözümler sunmak gibi yetenekler edindim.

Bu noktada gelişimime vizyon katacağına inandığım Coldwell Banker Plus ailesi ile yollarımızın kesişmesi başarının kaçınılmaz olacağını düşünüyorum. Güvenilir ve saygı duyduğum bir markanın altında olmaktan gurur duyuyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 16-20 Ekim 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Zafer Tükenmez - 28/03/2024

    Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldık, yeniden çalışmayı düşünürüz. Emekleri için teşekkür ederiz

  • Handan İlker - 07/03/2024

    Dört dörtlük bir danışman, işinde çok iyi aynı zamanda çok tatlı bir kişi. Kendisiyle çalışmaktan oldukça memnun kaldım, yeniden çalışmayı düşünürüm