ABDULLAH UŞAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB ART

ÖNCE GÜVEN

1972 yılında Aydın/Bozdoğan’da doğdum.

1994 - Sistem Mühendisliği lisans diploması,

1999 - İşletme yüksel lisans (Naval Postgraduate School - Monterey/California - USA)) diploması,

2020 – Anadolu Üniversitesi AÖF Web Tasarımı ve Kodlama ön lisans diploması ve çeşitli mesleki eğitim / ihtisas diplomaları sahibiyim.

2017 yılında, eğitim ve görev kapsamında 7 yılı yurt dışında olmak üzere 23 yıllık kamu hizmeti tecrübesiyle emekli oldum. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım.

İki yıl ABD’de (Monterey / California), üç yıl Hollanda’da, iki yıl Almanya’da yaşadım. Kendim kiracı olarak ev aradım, ev kiraladım, ihtiyacı olan meslektaşlarıma / arkadaşlarıma yardım ettim, gayrimenkul profesyonelleriyle ve ev sahipleriyle azımsanmayacak bir tecrübeye sahip oldum.

2016 yılından beri Ankara / Alacaatlı bölgesinde ikamet ediyorum. Ankara’nın gelişmekte olan ve rağbet gören bir bölgesi olması nedeniyle Alacaatlı’da ve civarında birçok yeni konut projesi yer almaktadır. Hem bölgedeki projeler hem de kişisel ilgim nedeniyle doğrudan olmasa da gayrimenkul piyasasının içinde oldum.

2023 Eylül başından itibaren Coldwell Banker Art’da (Beytepe/ANKARA) garimenkul danışmanı olarak başladım. Mesleğin icrasında yasal zorunluluk olan 120 saatlik Emlak danışmanlığı (online) eğitimini tamamladım, yeterlilik sınavına girerek 06 Eylül 2023 tarihinde Sorumlu Emlak Danışmanı Belgesini (MYK Seviye 5) aldım. 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde 5 günlük Coldwell Banker “Blue Start” Temel Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitimini tamamladım.

Kurumsallık, marka değeri, kendi iş disiplin ve anlayışıma en uygun yerin Coldwell Banker çatısı altında olduğunu düşündüğüm için buradayım. Burada, kişisel ilgi ve deneyimlerimin üzerine bizzat sektörün içinde olarak, sahada uygulayarak kendimi geliştirebileceğimi, hedeflediğim alanlarda uzmanlaşabileceğimi ve katma değer üretebileceğimi düşünüyorum. Yaptığım işte insan ilişkilerinin değerinin ve en başta da güven oluşturmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Bu farkındalıkla, 118 yıllık Coldwell Banker tecrübesinin kurumsallığı, Coldwell Banker Art Gayrimenkul (Beytepe/Ankara) brokerının, direktörünün, danışman arkadaşlarımın uzmanlığı ve profesyonel iş anlayışım ile “önce güven” prensibi çerçevesinde katma değer üretmeye hazırım.

Coldwell Banker ailesinin bir üyesi olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara verimli işlemler, başarılar, bol kazançlar; potansiyel müşterilerimize ve yatırımcılarımıza da hayırlı alım, satım, kiralamalar ve karlı yatırımlar diliyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Alacaatlı Beytepe

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • ANKARA BLUE START YÜZYÜZE 11-15 Eylül 2023