İBRAHİM ÜNVER

Gayrimenkul Danışmanı @CB NEOS

UZMANLIK ALANLARIM

Yenimahalle Anadolu Bulvarı Uzmanlık Bölgesi

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Mehmet Akif Ersoy Aşağı Yahyalar İvedik İvedik OSB Ostim

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Deniz İkiz - 23/07/2023

    İbrahim Ünver iki gün içinde bütün işlemleri ,karşılıklı görüşmeleri ,alım satımla ilgili her şeyi tamamlayıp Çankaya Tapu Dairesinin önünde tapumuzla anı fotoğrafımızı çektirmeyi başaran ,çok zeki ,çalışkan ,yaptığı işin bütün detaylarına hakim ,geleceği çok parlak genç bir kişi.Tanıdığım en özel insanlardan biri ,her zaman gözünüz kapalı İbrahim Ünver den emlak danışmanlığı alabilirsiniz.Kendisini tebrik ediyorum .

  • Resmî İkiz - 23/07/2023

    Genç yaşına rağmen son derece profesyonel bir yaklaşımla 2 gün içinde gayrimenkul alımını gerçekleştirerek bizi yeni evimize kavuşturan Sn: İbrahim ÜNVER’e ikiz ailesi adına en içten teşekkürler. Gönül rahatlığı ile danışmanlık alabilirsiniz.

  • Baha Ereser - 14/07/2023

    İbrahim bey gayrimenkul alım işlemimizde bize cok yardımcı oldu. Tesekkur ediyoruz. Alım satım işlemlerinde kendisini, bu konuda bir uzman arayışında olanlara tavsiye ediyoruz.

  • Ece Ereser - 14/07/2023

    İbrahim Bey, ev satın alma sürecimizde bize destek oldu. Profesyonel ve güvenilir yaklaşımıyla sürecin sorunsuz ilerlemesini sağladı. Gayrimenkul alım ve satım işlemlerinde bizim de tekrar tercih edeceğimiz ve çevremize de tavsiye edeceğimiz bir danışman. Tesekkur ederiz.

  • Feride İmrana Sıddıki - 14/07/2023

    Satış danışmanlığı konusunda çok memnun kaldım. Çok kısa bir sürede daireme satmama vesile oldu. İşini çok severek ve çok düzgün bir şekilde yapmaktadır.